MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund - Strona 22

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany

Kto wyjdzie zwycięsko z pojedynku i awansuje do finału??

Niemcy
18
26%
Włochy
51
74%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3355

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2006, 23:47

Martinho pisze: Lubie lige wloska, nie lubie Italii i Milanu.
Ta zasyfiona lige wloska?
To ze nie przepadasz za Italia oraz Milanem jestem w stanie to zrozumiec :P
Martinho pisze: A kto powiedzial ze bede stawial :?: Napisalem ze moim faworytem sa Francuzi a to chyba nie znaczy ze bede gral na nich... Jak bede mial chcice to zagram.
Napisales pare postow wczesniej ze dzisiaj poznalismy mistrza swiata.Skoro poznalismy to grzechem by bylo nie zagrac na Francje.Czy napisales to sobie tak bez sensu bez przekonania zachciankowo?Sadze ze na Francje bedzie wyzszy kurs niz na Azzurrich.W okolicach 2.8.Nie wykorzystasz takiej szansy?Latwa kasa na jakis wyjazd wakacyjny :P
Martinho pisze:Niemcy - Wlochy zagralem na X ;) Tak zeby ci powiedziec ze patrze trzezwym okiem na mecze Wlochow
Mowienie o typach na dany mecz po tym meczu jakos do mnie nie przemawia kompletnie.

Awatar użytkownika
Milczek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 05 lip 2006, 23:52

Pfff...

Zeby napisać posta po meczu musiałem troche ochłonąć. Nie chciałam pisać go pod wpływem emocji i smutku jaki mnie ogarnął. Po pierwsze gratuluje Włochom bardzo dobrego meczu. Zresztą obie ekipy stanęły na wysokości zadania. Mecz bardzo ładny niezwykle emocjonujący. Nie można mowić, że Niemcy dostali łomot, grali jak równy z równym. Teraz licze na 3 miejsce. Proponuje już zostawić zachowanie naszych zchodnich sąsiadów w tym meczu bo szkoda gadać. Oczywiście nie popieram gry nie fair play. Podobnie jak potempiałem wymuszenie karnego przez Grosso, ale to już osobny wątek...

DORIAN pisze:niemcow raczej nikt nie uczyl dobrych manier ale coz tu oczekiwac po takim narodzie.
Przyganiał kocioł garnkowi. Wystarczy spojżeć na nasz naród też można tu się dopatrzeć wielu uchybień. Zamęt panujący w polityce afera goni afere, zachowanie pseudokibiców, czy poprostu Polacy zagranicą, którzy wyrabiają nam opinie złodziei, cos o tym wiem...
DORIAN pisze:gdyby nie byli gospodarzami MŚ to pojechali by do domciu juz po meczu z Argentyna w najlepszym wypadku.
DORIAN pisze:lepsze to niz stawianie na fuksiarskich niemcow
Dorian prosze Cię skończ ! Niemcy odpadli w półfinale z lepszym, ale wpełni zasłużyli na dojście do tego etapu.
DORIAN pisze:jesli by mieli oczyscic bundeslige z syfu to by nic nie zostalo
Nie przesadzaj była wprawdzie afera sędziowska, ale to na szczeblu niższych rozgrywek. Zresztą w niczym nie można tego porownać z aferą Calcio.

Proponuje skończyć napinke juz jest po meczu i to nic nie zmieni :wink:

Awatar użytkownika
wiselkakrakow
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiselkakrakow » 06 lip 2006, 12:25

Witajcie
Świetny mecz, naprawde super gra włochów, troche szkoda niemców no ale trzeba przyznać że włosi grali super. Mam nadzieję że mecz finałowy będzie równie emocjonujący i niesamowity.

PS:
(...)

Jest odpowiedni temat. Jak będziesz to reklamował w każdym poście to dostaniesz bana za spam. Proste? Mam nadzieję. // K.J.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 lip 2006, 13:13

Uchi_ pisze:Jeżeli nawet zdegradują czołowe włoskie zespoły, to znajdą się zastępy kolejnych, które wykażą wyższość nad niemiecką piłką .
Pokazało to Palermo, nie dając szans słabiutkiemu Schalke.
DORIAN pisze:gdyby nie byli gospodarzami MŚ to pojechali by do domciu juz po meczu z Argentyna w najlepszym wypadku.
No, tam. Przecież jest jeszcze możliwość, że w ogóle by nie awansowali.

EOT

edit:
Martinho pisze:Zapraszam do mnie jak chcesz gdzies sie wybrac. Tutaj jest wszystko czego dusza zapragnie.
Jak się nazywa zatem ta kraina mlekiem i miodem płynąca? :D

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”