Zeby napisać posta po meczu musiałem troche ochłonąć. Nie chciałam pisać go pod wpływem emocji i smutku jaki mnie ogarnął. Po pierwsze gratuluje Włochom bardzo dobrego meczu. Zresztą obie ekipy stanęły na wysokości zadania. Mecz bardzo ładny niezwykle emocjonujący. Nie można mowić, że Niemcy dostali łomot, grali jak równy z równym. Teraz licze na 3 miejsce. Proponuje już zostawić zachowanie naszych zchodnich sąsiadów w tym meczu bo szkoda gadać. Oczywiście nie popieram gry nie fair play. Podobnie jak potempiałem wymuszenie karnego przez Grosso, ale to już osobny wątek...
Przyganiał kocioł garnkowi. Wystarczy spojżeć na nasz naród też można tu się dopatrzeć wielu uchybień. Zamęt panujący w polityce afera goni afere, zachowanie pseudokibiców, czy poprostu Polacy zagranicą, którzy wyrabiają nam opinie złodziei, cos o tym wiem...DORIAN pisze:niemcow raczej nikt nie uczyl dobrych manier ale coz tu oczekiwac po takim narodzie.
DORIAN pisze:gdyby nie byli gospodarzami MŚ to pojechali by do domciu juz po meczu z Argentyna w najlepszym wypadku.
Dorian prosze Cię skończ ! Niemcy odpadli w półfinale z lepszym, ale wpełni zasłużyli na dojście do tego etapu.DORIAN pisze:lepsze to niz stawianie na fuksiarskich niemcow
Nie przesadzaj była wprawdzie afera sędziowska, ale to na szczeblu niższych rozgrywek. Zresztą w niczym nie można tego porownać z aferą Calcio.DORIAN pisze:jesli by mieli oczyscic bundeslige z syfu to by nic nie zostalo
Proponuje skończyć napinke juz jest po meczu i to nic nie zmieni