Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 lip 2006, 23:13
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 23:13
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 08 lip 2006, 23:14
to wszystko wina Teamgeistabrylancik pisze:Wszystko fajnie tylko co zrobił Ricardo przy pierwszej bramce
kto wie co by było gdyby nie zmiana Petita? no ale jak wiadomo pomeczowe gdybanie mija się ze celem...Martinho pisze:Niemcy wygrali zasluzenie bez zadnej pomocy sedziego
Martinho pisze:My zawssze przeciez mierzymy w najwyzsze cele. 3 miejsce na oslode
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2006, 23:19
Zauważyłem, że Deco to chyba po każdym spotkaniu krytykujesz. Rewelacyjnie nie zagrał, ale przynajmniej dobrze jak nie lepiej. Zresztą w ekipie Portugalii wyróżnił się pozytywnie. Na pewno dużo lepiej zagrał niż Cristiano czy Maniche, których wymieniłeś obok niego.RealFan pisze:Więcej oczekiwałem od Cristiano Ronaldo, Deco i Maniche. Wszyscy trzej rewelacyjnych zawodów nie rozegrali.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 lip 2006, 23:22
Martinho pisze:Uwazasz to ze podyktowanie karnego dla Wlochow bylo forma zadoscuczynienia za czerwien dla Materazziego
Bo sedzie tego nie widzial?Martinho pisze:Nie rozsmieszaj mnie. To dlaczego nie podyktowal karnego za zagranie reka przez Portugalczyka
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lip 2006, 23:25
Kibicuje im jak zwykly kibic reprezentacji. Czy cos jest w tym zlegoRumeczek pisze:troche dziwnie jest mi to czytać "z rąk" Polaka. Musisz się strasznie mocno utożsamiać z Helmutami
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 23:28
Nieee...to dopiero pierwszy razNiggaz pisze:Zauważyłem, że Deco to chyba po każdym spotkaniu krytykujesz.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 lip 2006, 23:29
W dodatku zlozona w 50% z obcokrajowcow!Martinho pisze:Nie kibicuje przeciez nazistom tylko reprezentacji Niemiec.
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 08 lip 2006, 23:30
Martinho pisze:Kibicuje im jak zwykly kibic reprezentacji. Czy cos jest w tym zlego Question Jeden lubi Wlochow, drugi Hiszpanow, trzeci Iran a ja Niemcy...I co to ma do rzeczy ze jestem Polakiem Question Nie kibicuje przeciez nazistom tylko reprezentacji Niemiec.
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 lip 2006, 23:30
Widzisz, zamiast normalnie odpowiedziec zaczynasz tu wpieprzac Serie A. Jak by nie bylo gwizdania pod zadna druzyną, to Niemcy odpadli by juz w cwiercfinale.Martinho pisze:Przekrety to tylko w Serie A. Nie na mundialu. Tu nie ma gwizdania pod dane druzyny
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2006, 23:32
żeby tylko, przecież to on nie upilnował Bastiana w kazdym z 3 przypadków, kiedy padł gol [w jednym sam wepchnął piłke do siatki] także ten mecz nie bedzie mu się dobrze kojarzył.Niggaz pisze:Petit i ... zagrał równie fatalnie zaliczając swojaka
ekhm, Maciek Magic sie kłaniaCorinthians pisze:Pauleta to tragedia, chyba byl najgorszym napastnikiem mistrzostw.
bo nie było ręki, pika przeleciała obok ręki i uda obrońcy.Martinho pisze:To dlaczego nie podyktowal karnego za zagranie reka przez Portugalczyka
do clonera pijesz ?Martinho pisze:Jeden lubi Wlochow, drugi Hiszpanow, trzeci Iran a ja Niemcy...I co to ma do rzeczy ze jestem Polakiem
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lip 2006, 23:35
dlatego napisalem reprezentacji Niemiec a nie Niemcom.Corinthians pisze:W dodatku zlozona w 50% z obcokrajowcow!
Wiem zasami mi sie napisze odruchowy np"wygraklismy" czy "przegralismy" ale to bardziej wynika z kibicowania i odruchu niz z prawdziwego utozsamiania sie z Niemcami.Rumeczek pisze:Wiesz o co mi chodzi
Odowiadam normalnie: sedzia bez wiekszych bledow prowadzil mecz. Kibice calcio jak zwykle czepiaja sie o niuanse w jego sedziowaniu odnoszac to do gwizdania pod Niemcy.ossy pisze:idzisz, zamiast normalnie odpowiedziec zaczynasz tu wpieprzac Serie A.
wydalo siefieldy pisze:do clonera pijesz
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 08 lip 2006, 23:59
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lip 2006, 0:01
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ho0b » 09 lip 2006, 0:03
ogolnie nie wypowiadam sie na tego typu forach, aczkolwiek zaciekawila mnie ta teza... poniewaz, w mojej opinii nie trzeba byc wybitnie zdolnym matematykiem by stwierdzic na podstawie tego ze 12 (zaokraglilem 11,5) zawodnikow z kadry Niemiec musialoby urodzic sie poza obecnymi granicami tego kraju... moglbys wymienic tych 12 zawodnikow ? nie chce byc zlosliwy, jednak w mojej opinii naginanie wlasnych teorii do rzeczywistosci nie jest na miejscu w takiej sytuacji...Corinthians pisze:W dodatku zlozona w 50% z obcokrajowcow!
ho0b
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio