to chyba znaczy ze jestesmy w lm ale w rezerwie
http://www.calciomercato.com/index.php?c=12&a=12084

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 lip 2006, 15:04
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 lip 2006, 15:09
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 lip 2006, 15:12
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 lip 2006, 15:41
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lip 2006, 15:48
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 27 lip 2006, 16:19
nerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lip 2006, 16:32
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 27 lip 2006, 17:19
UEFA najwidoczniej sama gubi się w swoich oświadczeniach. Najpierw w przypadku amnestii grożą wykluczeniem włoskich klubów z rozgrywek europejskich, później wydają komunikat, że potraktują wyroki CAFu jako wiążące, by po kilku dniach zwołują jakieś durne komisje aby jeszcze raz przemyśleć sprawę dopuszczenia Rossonerich do LM. Całkowity brak konsekwencji...Trochę to wszystko przypomina działania naszego PZPN-umyhalek_acm pisze:- Jeśli chodzi o sytuację Milanu, komisja wzięła pod uwagę raport przygotowany przez naczelnego inspektora ds. dyscyplinarnych w UEFA dotyczące tego czy będzie to stosowne, w związku z pewnymi okolicznościami, by dopuścić Milan do rozgrywek klubowych UEFA w sezonie 2006/2007. Po tym raporcie, komisja ds. nagłych wypadków zdecydowała uważniej przyjrzeć się sprawie dopuszczenia Milanu do rozgrywek klubowych UEFA w sezonie 2006/2007. Milan i FIGC będą miały możliwość przedstawić UEFA swoje spostrzeżenia w tej sprawie. Decyzja, która zostanie podjęta 2 sierpnia, podlega apelacji w Sportowym Sądzie Abitrażowym - czytamy w oświadczeniu UEFA.
Adek_17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 27 lip 2006, 17:42
Adek_17 pisze:Ja nadal licze na transfer Vucinica
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 27 lip 2006, 18:00
nerwowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 27 lip 2006, 18:24
nerwowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 lip 2006, 18:26
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 27 lip 2006, 18:56
Nie do końca mnie zrozumiałeś. Uważam że Milan w obecnym składzie z powodzeniem może powalczyć o scudetto, ale po co odwlekać coś co jest nieuniknione? Nie chodzi mi o sprowadzenie jakichś młodych, niesprawdzonych grajków, którym do osiągnięcia życiowej formy brakowało by ładnych parę lat gry, ale o wymianę podstarzałych gwiazd na młodszych graczy o tak samo wysokich umiejętnościach. Oczywiście jest to zadanie nie tylko trudne, ale i szalenie kosztowne, ale pierwszych kroków spodziewam się już tego lata, bo co rok będzie w Milanie przybywało graczy do wymiany. Zestarzał nam się już Cafu, Serginho i Inzaghi. Jankulovski nie spełnił pokładanych w nim nadziei, po tym sezonie raczej opuści nas Dida a i Nesta powoli nam się starzeje i będzie trzeba w niedalekiej perspektywie wzmocnić środek defensywy. Nie wymieniam wśrór tych zawodników Maldiniego i Costacurty bo to są symbole wielkiego Milanu i pozostaną na San Siro tak długo jak będą oni sami tego chcieli.goofii pisze:Troche dziwi mnie twoje spojrzenie na transfery Milanu ... wedlug mnie Milan nie musi odmlodzic skladu a go wzmocnic a to jest znaczna roznica
Poruszając na nowo temat Vucinica miałem bardziej na myśli to, że z dużo większą chęcią zobaczyłbym go na San Sioro od Crespo. Pewnie że Mirko nie zastąpi nam Szewy, ale myślę że mógłby stać się wartościowym zawodnikiem pod skrzydłami Ancelottiego.nerwowy pisze:Co do Vucinica to nie sadze, aby byl on godnym nastepca Szewczenki
Adek_17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 27 lip 2006, 18:56
Ja się wcale nie spodziewałem, że się będziesz spodziewał. To tak samo jakbym pisał o transferach Wisły bo kiedyś tam Petrescu interesował się napastnikiem Interu... qrde... nie pamiętam jak się nazywa... taki młody Rumun, ale to nieważne. Nic konkretnie o Crespo się nie mówiło. On sam mówił, że chciałby wrócić to Włoch, a konkretnie do Mediolanu. Jednakże grał zarówno po tej dobrej jak i tej ciemnej stronie San Siro (nerwowy pisze:Pellergino nawet sie nie spodziewalem, abys byl w stanie to zrozumiec.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 28 lip 2006, 9:37
myhalek_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio