Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2006, 19:35
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lip 2006, 19:46
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 28 lip 2006, 19:49
Pamiętam, że jeszcze nie tak dawno Milan zakończył negocjacje bo Parma chciała 10-12 mln euro. Myślę, że trzeba było zapłacić około 8. Ale to i tak lepsze niż wydanie 12 mln za Oddo, który może i w ostatnim sezonie prezentował wyższą formę, ale to jest gracz juz 29 letni. Bonera jest o te cztery lata młodszy i jest duża nadzieja na to że wróci do swojej dobrej dyspozycji pod okiem Nesty i liczę na to, że zadomowi się w reprezentacji.staarek pisze:Mam nadzieje ze nie kosztowal nas wiecej niz 6-8 mln E.
Adek_17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2006, 19:51
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 28 lip 2006, 20:35
nerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 28 lip 2006, 20:41
Zwalileś Mnie stary z nóg.powaga.Adek_17 pisze:
... bardzo też liczę na sprowadzenie z Juve Buffona i zaczynam się przekonywać co do słuszności starań o Zlatana. Robi się coraz ciekawiej na San Siro
FORZA MILAN
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 28 lip 2006, 21:13
Czyli sądzisz, że sprowadzenie Zlatana do Milanu to byłaby pomyłka? Ja może tez nie mam przekonania do Szweda, ale wydaje mi się, że w Milanie może odzyskać dawny blask i ustabilizować formę. To też proponuję Ci wziąśc pod uwagę. Nie musi być tylko gorzej, albo tak samo z nim źle. To nie jest średniej klasy ligowy kopacz, tylko piłkarz posiadający ogromny potencjał, który w każdej chwili może eksplodować. Takie jest moje zdanie na jedo temat. A Serie A zna przypadki, gdzie piłkarze posiadający duży potencjał nie mogli odnaleźć się w swoich klubach i dopiero po transferach do innych osiągneli światowy poziom, tak jak np Pirlo, który w Interze się marnował a po transferze do Milanu odżył i dużo czasu nie było trzeba jak stał się liderem Rossonerich. A Davids? U nas grzejący ławę a po transferze do Juve swego czasu najlepszy defensywny pomocnik grający w Europie. Tak więc weź też to pod uwagę, że Zlatan nie tylko umie psuć atmosferę w klubie, ale potrafi wznieść się do poziomu, którego większość napastników Calcio nie osiągne.Kaka_ACM pisze:Zwalileś Mnie stary z nóg.powaga.
To że Milan potrzebuje klasowego napastnika nie podlega dyskusji. Nie sądze jednak by himeryczny, zakochany w Sobie megagrajek ze Szwecji okazał sie zbawieniem
Adek_17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabio Paim » 28 lip 2006, 21:20
Fabio Paim

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 28 lip 2006, 21:23
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 21:37
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 28 lip 2006, 21:40
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: giancardi » 28 lip 2006, 22:14
giancardi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 lip 2006, 22:50
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 lip 2006, 22:55
Łukasz_ pisze:Milan wykonał pierwszy ruch w tym Mercato.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 28 lip 2006, 23:03
deltinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio