Wreszcie takze Atletico pozbywa sie zawodnikow z contra rozwiazano kontrakt,
Klubu szukaja takze Zahinos, Sosa i Kiki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 lip 2006, 0:14
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 20 lip 2006, 4:43
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Kun » 20 lip 2006, 9:26
Heh, mi się wydaje, że ten piłkarz ma znaczenie większe aspiracje niż gra w takich klubach.Ibagaza. Szkoda mi tego zawodnika. Zainteresowanie Mallorca i AEK Ateny
El Kun
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 lip 2006, 13:37
Dlaczego?El Kun pisze:Że trenerowi ATletico, coś odstrzeli w bani i wystawi Sergio AGuero, za dwójką napastników.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 29 lip 2006, 15:38
Akarin pisze:Wie ktos co się dzieje z Luccinem?
został sprzedany, albo coś?
Asteniu pisze:- Ibagaza. Szkoda mi tego zawodnika. Zainteresowanie Mallorca i AEK Ateny
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 lip 2006, 16:04
el_nino pisze:czyli na skrzydle Petrov z Maxim lub z Aguero a w środku Maxi, albo właśnie Aguero.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 lip 2006, 19:46
A dlaczego nie?? Z takim wejsiciem na szybkosici i dryblingeim gra w pomocy nie powinna mu sprawić zadnego problemu ( mam tu na myśli gre tuż za napastnikami). Oglądałęm pare meczy Indepediente i Montoya czy jakoś tak grał bardziej z przodu a Aguero za nim nawet bliżej prawej strony jako skrzydłowy i świetnie mu to wychodziło. Chyba w meczu z River stzelił dwie bramki po wejsiciach z deugiej liniCorinthians pisze: Aguero w pomocy
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 lip 2006, 14:03
Aguero to napastnik. Owszem, potrafi sie cofnac po pilke, wejsc ze srodka, ale on jest po prostu napastnikiem, i nie wiem czy moglby caly mecz zagrac ofensywny pomocnik, tymbardziej na skrzydle. Moze i poradzilby sobie na pomocy, bo talent ma ogromny, ale czy oplaca sie takiemu zawodnikowi, ktory mimo zaledwie 18 lat jest juz bardzo rozwiniety pilkarsko zmieniac pozycje?Rossi pisze:A dlaczego nie?? Z takim wejsiciem na szybkosici i dryblingeim gra w pomocy nie powinna mu sprawić zadnego problemu ( mam tu na myśli gre tuż za napastnikami). Oglądałęm pare meczy Indepediente i Montoya czy jakoś tak grał bardziej z przodu a Aguero za nim nawet bliżej prawej strony jako skrzydłowy i świetnie mu to wychodziło. Chyba w meczu z River stzelił dwie bramki po wejsiciach z deugiej liniCorinthians pisze: Aguero w pomocyWieć nie widze przeszkód aby grał za dwójką Kezman - Torres.

Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lip 2006, 14:20
W piłce ważna jest uniwersalności, młody zawodnik powinien wiedzieć jak zachować się w danej sytuacji i taki jest włąśnie sysytem szkolenia przez któy pewnie on także przechodził. Nadawanie zawodnikowi jednej określonej pozycji i szkolenia go w tym kieunku dawano mineło teraz nawet napastnik powinien wiedzieć jak grać w obronie.Corinthians pisze:Moze i poradzilby sobie na pomocy, bo talent ma ogromny, ale czy oplaca sie takiemu zawodnikowi, ktory mimo zaledwie 18 lat jest juz bardzo rozwiniety pilkarsko zmieniac pozycje?
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 lip 2006, 14:40
Wlasnie przeczytalem troche o ustawieniu Aguero w Inde, i zwracam Ci honor, bo Sergio czasem gral na skrzydle i jako cofniety.Rossi pisze:Aguero jest napastnikeim uważam tylko żę nie powinna mu sprawiać problemu gra z głębi pola bo już to wczesiniej robił.
Taki filigranowy gracz jak Aguero nie przydalby sie w obronie, bo jest chudy, niski, i slaby (silosciowo).Rossi pisze:teraz nawet napastnik powinien wiedzieć jak grać w obronie.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lip 2006, 14:58
Mi nie chodzi o to żeby przez cały mecz grał na stoperze tylko o że czasami w meczy są takie sytuacji że napastnik musi się wrócić w swoje pole karne i umieć powstrzymać przeciwnika. A takie nawyki są u młodych piłkarzy ćwiczone w wieku juniorskim aby w przyszłość umiał się zachować i nie powaodował np głupich karnych. Rozumiesz?Corinthians pisze:Taki filigranowy gracz jak Aguero nie przydalby sie w obronie, bo jest chudy, niski, i slaby (silosciowo).
Widziałeś może te bramki ?? Nidzie nie moge ich znaleściCorinthians pisze:W ostatnuch dwoch sparingch Atletico Aguero gral jako napastnik i strzelil dwa gole
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 lip 2006, 17:48
Mam ta z Energie:Rossi pisze:Widziałeś może te bramki ?? Nidzie nie moge ich znaleści
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2006, 8:44
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 03 sie 2006, 9:29
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2006, 17:43
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio