Najbardziej popularna druzyna wsrod forumowiczow pilka.pl - Strona 4

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Ulubiony TEAM :D GERMANY !!

Borussia Dortmund
75
31%
Bayern Monachium
43
18%
Werder Bremen
15
6%
Bayer Leverkusen
45
19%
Schalke 04
19
8%
HSV Hamburg
16
7%
Vfl Bochum
2
1%
VFB Stuttgart
14
6%
Inny
14
6%
Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 24 lis 2004, 18:49

Ja kocham Real Madryt i Polonie Warszawa :twisted: :!:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 24 lis 2004, 20:23

wierny tylko LAZIO!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 lis 2004, 16:55

to jest temat w krtroym rozmawiamy o ulubionych druzynach z Bundesligi, wiec prosze o wypowiedzi na temat !!!

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 26 lis 2004, 9:05

Bayer i jeszcze raz Bayer

Awatar użytkownika
Ligue1
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ligue1 » 10 gru 2004, 17:55

Zdecydowanie Bayer Leverkusen

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 gru 2004, 18:15

Jeszcze jeden taki numer a będzie ostrzeżenie

Chodzi mi o pisanie posta pod postem i to w dodatku tego samego.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 gru 2004, 18:17

TYLKO BAYER LEVERKUSERN!!!!!

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 10 gru 2004, 20:20

Bayer Leverkusen :D :D :D

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 gru 2004, 16:10

widze cale rzesze "aptekarzy" brawo :) super .. ja tam do leverkusen nigdy nic nie mialem i nigdy nic miec nie bede ! bo to fajny klub ... ale powiedzcie mi moi mili .. ilu z was oddanych i wiernych kibocow Lev .. slyszalo o tym klubie jakies 5 lat temu :lol: 8) ?? hmmm....... bo z tego co wiem to w polsce wtedy znaly go tylko jednostki . .a teraz jakis ogromny szal B. lev .. bo tam gra krzynowek :D heh ... zycze wam zebyscie byli z leverkusen jak najdluzej , ale moge sie zalozyc ze nawet polowa z was nie dotrwa z nimi przez najblizsze 2 sezony ....... :roll:

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 12 gru 2004, 16:16

Moją ulubiona drużyna w Niemczech jest Bayer Leverkusen. Głównie dlatego ze gra w niej Krzynówek ale także jest to jedna z niewielu Niemieckich drużyn która atakuje prawie przez caly mecz, ma znakomicie wyszkolonych technicznie piłkarzy i że pokonała Real Madryd 3:0

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 12 gru 2004, 16:18

rebuzz pisze:widze cale rzesze "aptekarzy" brawo :) super .. ja tam do leverkusen nigdy nic nie mialem i nigdy nic miec nie bede ! bo to fajny klub ... ale powiedzcie mi moi mili .. ilu z was oddanych i wiernych kibocow Lev .. slyszalo o tym klubie jakies 5 lat temu :lol: 8) ?? hmmm....... bo z tego co wiem to w polsce wtedy znaly go tylko jednostki . .a teraz jakis ogromny szal B. lev .. bo tam gra krzynowek :D heh ... zycze wam zebyscie byli z leverkusen jak najdluzej , ale moge sie zalozyc ze nawet polowa z was nie dotrwa z nimi przez najblizsze 2 sezony ....... :roll:
Widac to po wypowiedzi Radqa ktory napewno nie przeczytal Twojego postu,lol.

TschikFCB
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TschikFCB » 12 gru 2004, 16:25

Bayern Monachium jest moim ulubionym klubem w Niemczech i na świecie nie wiem czemu tyle głosów jest na Borussie czy na inny zespół Bayern był jest i pozostanie najlepszym klubem w Niemczech i ma również wielu fanów w Niemczech nie tylko z Monachium 8)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 gru 2004, 17:10

rebuzz pisze:widze cale rzesze "aptekarzy" brawo :) super .. ja tam do leverkusen nigdy nic nie mialem i nigdy nic miec nie bede ! bo to fajny klub ... ale powiedzcie mi moi mili .. ilu z was oddanych i wiernych kibocow Lev .. slyszalo o tym klubie jakies 5 lat temu :lol: 8) ?? hmmm....... bo z tego co wiem to w polsce wtedy znaly go tylko jednostki . .a teraz jakis ogromny szal B. lev .. bo tam gra krzynowek :D heh ... zycze wam zebyscie byli z leverkusen jak najdluzej , ale moge sie zalozyc ze nawet polowa z was nie dotrwa z nimi przez najblizsze 2 sezony ....... :roll:
Ja znalem i nieprawda ze jednostki bo z kumplami za dzieciaka sobie rysowialismy koszulki w barwach B.Leverkusen. Moj blok byl podzielony na fanow ManU i Bayernu Monachium. Lecz spora paczka ja z moimi kumplami maniaczyismy B.Leverkusen. A sama obecnosc w tym klubie Krzynowka i Kałuznego poteguje moja milosc do tego klubu.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 gru 2004, 20:55

TschikFCB pisze: nie wiem czemu tyle głosów jest na Borussie
bo moze ma wiecej kibicow ? ehhh :roll:

TschikFCB pisze:
również wielu fanów w Niemczech nie tylko z Monachium 8)
bueheh , tak gosciu .... szkoda tylko ze stadion macie co mecz pusty ..... hehehe ..... ( no a na stuttagarcie niby meczu kolejki to nawet nie potrafiliscie miec kompletu .. ) niezli ci wasi "fani" ...smiac sie chce.

a o oprawie meczowej i o Ultrasach bayernu poza JEDNA GRUPA mozna zapomniec ..... :roll:

Andreyew i Ty teraz jestes szczesliwy i jestes "Panem" :D bo lev gra bardzo dobrze :) ale uwierz mi ze reszta waszych fanow .. ktorzy po prostu zostali urzeczeni "chwila" sie milo rozczaruje bo dobrze wiesz ze i leverkusen kiedys przestanie grac dobrze i bedzie miec slabsze momenty ( tak jak BVB teraz ) a wtedy ci wasi " kibice " odejda .. bo takich "chwilowych" kibicow to znam mnostwo ;]

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 gru 2004, 6:18

Mozliwe bo nie mowie ze nie, ale ja joz kibicowalem Bayerowi kiedy mial Naprade zle chwile. I jakos nie przestalem tej druzyny uwielbiac i nie przestane.

A takich kibiców tez znam. Żenada tacy kibice. Jedynie wtedy kibicuja kiedy zespol jest "na fali".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”