Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 24 lis 2004, 18:49
Qrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 24 lis 2004, 20:23
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 lis 2004, 16:55
romantyk
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ligue1 » 10 gru 2004, 17:55
Ligue1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 gru 2004, 18:15
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 gru 2004, 18:17
mathiasek12
radeq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 gru 2004, 16:10
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 12 gru 2004, 16:16
radeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 12 gru 2004, 16:18
Widac to po wypowiedzi Radqa ktory napewno nie przeczytal Twojego postu,lol.rebuzz pisze:widze cale rzesze "aptekarzy" brawosuper .. ja tam do leverkusen nigdy nic nie mialem i nigdy nic miec nie bede ! bo to fajny klub ... ale powiedzcie mi moi mili .. ilu z was oddanych i wiernych kibocow Lev .. slyszalo o tym klubie jakies 5 lat temu
![]()
?? hmmm....... bo z tego co wiem to w polsce wtedy znaly go tylko jednostki . .a teraz jakis ogromny szal B. lev .. bo tam gra krzynowek
heh ... zycze wam zebyscie byli z leverkusen jak najdluzej , ale moge sie zalozyc ze nawet polowa z was nie dotrwa z nimi przez najblizsze 2 sezony .......
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TschikFCB » 12 gru 2004, 16:25
TschikFCB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 gru 2004, 17:10
Ja znalem i nieprawda ze jednostki bo z kumplami za dzieciaka sobie rysowialismy koszulki w barwach B.Leverkusen. Moj blok byl podzielony na fanow ManU i Bayernu Monachium. Lecz spora paczka ja z moimi kumplami maniaczyismy B.Leverkusen. A sama obecnosc w tym klubie Krzynowka i Kałuznego poteguje moja milosc do tego klubu.rebuzz pisze:widze cale rzesze "aptekarzy" brawosuper .. ja tam do leverkusen nigdy nic nie mialem i nigdy nic miec nie bede ! bo to fajny klub ... ale powiedzcie mi moi mili .. ilu z was oddanych i wiernych kibocow Lev .. slyszalo o tym klubie jakies 5 lat temu
![]()
?? hmmm....... bo z tego co wiem to w polsce wtedy znaly go tylko jednostki . .a teraz jakis ogromny szal B. lev .. bo tam gra krzynowek
heh ... zycze wam zebyscie byli z leverkusen jak najdluzej , ale moge sie zalozyc ze nawet polowa z was nie dotrwa z nimi przez najblizsze 2 sezony .......
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 gru 2004, 20:55
bo moze ma wiecej kibicow ? ehhhTschikFCB pisze: nie wiem czemu tyle głosów jest na Borussie
bueheh , tak gosciu .... szkoda tylko ze stadion macie co mecz pusty ..... hehehe ..... ( no a na stuttagarcie niby meczu kolejki to nawet nie potrafiliscie miec kompletu .. ) niezli ci wasi "fani" ...smiac sie chce.TschikFCB pisze:
również wielu fanów w Niemczech nie tylko z Monachium![]()
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 gru 2004, 6:18
Andreyew
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio