Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 10 sie 2006, 20:59
M@tinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 sie 2006, 21:01
Ja uwazam, ze to był bardzo silny skład moze nie najmocniejszy bo bez Cicinho i Baptisty, bo R9 nie mozna liczyc bo dokładnie nie wiadomo kiedy wroci. A mecz raczej nei napawa duzym optymizmem kibicow Realu. Mecze towarzyskie nei maja znaczenia i nie mowia prawdy o formie zespolu. Moze i nie, ale po przykładzie Liverpoolo twierdze, ze moia duzo...Wtedy będzie można ocenić jak silny skład grał.
Jak dla mnie to dla Ruuda sezon powinien sie rozpoczac za kilka tygodni. Narazie to straszyc moze jedynie kwota jaka została na niego wydana, bo na boisku zachowuje sie gorzej niz ociezały RonaldoTeraz kibice ManU śmieją się z nas, że kupiliśmy nieskutecznego obecnie zawodnika, ale poczekajcie tylko aż Ruud się rozstrzela to nikt nie będzie tak mówił.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 10 sie 2006, 21:32
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 sie 2006, 21:36
Dlaczego. Przecież Real ma jedno miejsce wolne. Czyzbys liczył nadal na transfer KakiReal podobno złożył ofertę wypożyczenia Guardado, ale została odrzucona. Dobrze, że Królewscy powoli rozglądają się za następcą Carlosa. Meksykanin niestety nie ma paszportu UE, więc jeśli miałoby dojść do jego transferu to lepiej w zimowym oknie transferowym, bo wtedy Bestia otrzyma obywatelstwo hiszpańskie
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 sie 2006, 21:50
Kto się niby śmieje?Czy Tobie się wydaje, ze Ruud odszedł z ManU dlatego, że był w gorszej formie?Oświadczam Ci, że głównym powodem Ruuda Van Nistelrooya z Manchesteru United był jego konflikt z menedżerem tego klubu - Sir Alexem Fergusonem.dawdi17 pisze:Teraz kibice ManU śmieją się z nas, że kupiliśmy nieskutecznego obecnie zawodnika, ale poczekajcie tylko aż Ruud się rozstrzela to nikt nie będzie tak mówił.
dawdi17 pisze:Kibice ManU będą płakać i ubolewać, a u nas połowa ludzi będzie pisała "Hala Ruud !!!
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 10 sie 2006, 21:57
Oczywiście, że Momo. Sam zawodnik chce grać w Realu. Teraz wszystko zależy ile blancos wyłożą kasy. W transfer Kaki przestałem wierzyć już z ponad 2 tygodnie temu jak większość...Messi E2 Ronaldinho pisze:Dlaczego. Przecież Real ma jedno miejsce wolne. Czyzbys liczył nadal na transfer Kakiczy Momo Diarry
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 22:13
dawdi17 pisze:Komentarze z dzisiejszego (wg naszego czasu meczu) ze strony realmadrid.pl [...]
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 10 sie 2006, 23:12
dawdi17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 0:23
M@tinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 sie 2006, 1:30
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 9:19
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 11 sie 2006, 10:42
Bardzo śmieszne...Aha zapomniałbym Hala Ruud
...bo Ramosa chce dać na prawą obronę, a Cicinho na prawą pomoc. Nawet niezły pomysł. Ramos grał w Sewilli właśnie na tej pozycji, w kadrze Hiszpanii też tam go ustawia Aragones. Ale to oznacza dla Cicinho znowu ławkę... Będzie zmiennikiem Beckhama. Myślałem, że tylko Lopez Caro sadzał go na ławce, ale jak widać Fab też tego chce. Nie rozumiem ich. Ale wracając do sprawy obrońcy to kogo? Chivu nie ma paszportu Unii Europejskiej, a więc w obliczu przyjścia Diarry Rumun u nas nie zagra. Mówi się też o jego koledze z drużyny mianowicie chodzi o Mexesa. Ja jestem jak najbardziej "za", ale słyszałem, że Mexes ma zły charakter, a takich zawodników trzeba się wystrzegać. Pisano też o Kuffour'ze, ale on jest już chyba w Juve.Aaa Capello chce jeszcze obrońce.Czyli podobno Realowi obrońca jest zbędny jak widac nie
dawdi17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 11:04
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:16
M@tinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2006, 11:18
Zagra bo odejdzie pewnie Baptista który i tak nie ma co liczyć na miejsce w składzie wezmie pewnie udział w wymianie za Reyesa. Choć z dwójki Mexes, Chivu obydwaj to wyśmienici obrońcy. Kuffur ma odejsc do Juve, choć akurat i pilkarz z Ghany znalalzby u nas swoje miejsce.dawdi17 pisze:Ale wracając do sprawy obrońcy to kogo? Chivu nie ma paszportu Unii Europejskiej, a więc w obliczu przyjścia Diarry Rumun u nas nie zagra
(L)egionista pisze:Aaa Capello chce jeszcze obrońce.Czyli podobno Realowi obrońca jest zbędny jak widac nie
Z Cicinho jest taki problem, ze jest kiepski w obronie za to wysmienity w grze do przodu, wystawianiego jako obronce to na pewno ryzyko.dawdi17 pisze:Ale to oznacza dla Cicinho znowu ławkę... Będzie zmiennikiem Beckhama
(L)egionista pisze:dla Robinho będzie czekać ławka rezerwowych
Może cos w tym jest w taki podejsciu do Robsona.M@tinho pisze:Robson nie odejdzie to jest pewne. A Capello ma inny plan typu Emersona Leao, który trenował Robsona w Santosie. Nie będzie z niego robił gwiazdy, tylko Robson bedzie siedział na ławce, aż przestanie uważać się za gwiazdę. Tak było w przypadku bójki z Grave. Ten go sfaulował, a Robson pomyślał sobie, że przecież jego faulować nie można. Capello chce go przytemperować.
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio