Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 15:08
M@tinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 sie 2006, 15:13
Spokojnie jeszcze nikt nikogo sie nie pozbyłM@tinho pisze:Wiem, ale nie mogę znieść że pozbywają się Robinho tak jak Owena. Owen grał zajedobrze a tamci sie go pozbyli. W podobie z Robsonem
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2006, 15:17
Rossi pisze:Widze ze masz jakiś myśli katastroficzne
to chyba przez złe wspomnienia. teraz widać jak bardzo boli zły dotykM@tinho pisze:wielki cwel
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 sie 2006, 15:24
Trzeźwo myśląc wymiana Diarry za Robinho była by dla Realu dobraM@tinho pisze:Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, a jak dojdzie to ich wyśmieję. Przecież to śmiech na sali. Malijczyk z Bamboochy za następcę Pele. Żałosne.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 sie 2006, 15:26
fieldy pisze:to chyba przez złe wspomnienia. teraz widać jak bardzo boli zły dotyk
Robinho za Diarre - nie wydaje mi sie aby to było mądre posuniecie. Diarra jest znakomitym piłkarzem, niemniej jednak nie wolno się pozbywać Robinho. Póki co jeszcze nie gra jakoś olśniewająco - ale przeciez predyspozycje ma - i jak nowy prezes Realu ma choć trochę oleju w głowie - to zostali Robinho w klubie. Nawet gdyby nie miał pozyskac Diarry.
Swoją drogą - chcą sie pozbyć Robinho pewnie chce przyspieszyć transfer Reyesa
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2006, 15:30
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 sie 2006, 15:35
Calderon obiecuje że Fabregas, Robben i Kaka bedą grać w Realu Madryt w sezonie 2006-2007
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 sie 2006, 15:36
Może i masz racje ale jeśli Lyon teoretycznie postawi warunek Diarra za Robinho to Calderon nie powinien się długo zastanawiać bo znaleść " nowego Pele" to jest kwestia poszukiwani w Brazyli około 2 tygodnifieldy pisze:Ja to rozumiem, wiem jaką rolę odgrywa piłkarz grający na tej pozycji.
Tylko pozbycie się Robinho po tym co Real przeszedł aby go pozyskac, byłoby głupotą - przecież to piłkarz z przyszłoscia - tak mi się przynajmniej zdaje. A przecież kibice Realu narzekają, że za mało transferów przemyślanych - młodych gwiazd - a teraz pozbyć sie takiego własnie gracza ?
Na miejscu prezydenta Realu, dobrze bym to przemyślał
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 16:20
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sie 2006, 17:23
dawdi17 pisze:Xabi Alonso był nam bardzo potrzebny, ale jakoś damy sobie radę bez niego. Jeśli Real pozyska Diarrę (99%) to Capello będzie grał dwoma pivotami (Emerson i właśnie Diarra). Przed nimi będzie mediapunto (dla mnie bezsprzecznie Baptista albo Robinho). W takiej sytuacji nie widzę miejsca dla Alonso [:shock] . Jeśli Real zagrałby z Xabim (typowy mediacentro) to jak na moje oko zbyt duży odstęp pomiędzy rozgrywającym, a jedynym napastnikiem. Myślę, że Capello jakoś sobie z tym poradzi. Martwi mnie tylko pozycja Robinho w zespole. Capello konsekwentnie stawia na Cassano (z bardzo dobrym skutkiem jak narazie), pewny też jest raczej Baptista, Raul ma również niezaprzeczalne miejsce u Faba, w dodatku może przyjść Reyes. To ja się pytam co z naszym Robsonem? [...]
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 sie 2006, 17:57
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 18:08
Jeśli ma walczyć i raczej sobie tego miejsca nie wywalczyć to lepiej go wypożyczyć.Podpadł Robinho Capello tą bójką z Grave.RealFan pisze:Wypożyczyć Robinho To żeś teraz wymyślił Spokojnie "czarna perła Brazylii" pozostanie na Santiago Bernabeu. Nie widzę sensu wypożyczania go. On ma walczyć o miejsce w pierwszej "11" Realu. Dlaczego myślisz Capello nie jest do niego w 100% przekonany Bo nie podoba mu się styl gry tego filigranowego gracza.
Jeśli bym wiedział że El Mundo to gazeta katalońska to bym nie robił burzy a tak...RealFan pisze:Tą informację o rzekomym odejściu w ramach wymiany Baptisty i Robinhopodało El Mundo Deportivo. Wszyscy w Hiszpanii wiedzą, iż ta katalońska gazeta od dawna jest uznawana za "anty" względem Realu. Zatem do tego artykułu nie radzę przywiązywać większej wagi. Pamiętacie sytuację z Cesciem i odpowiedź Arsenalu Fabregas = Bestia + Robson I późniejszą odpowiedź Mijatovicia "Ani Robinho, ani Baptista nie odejdą tego lata z Realu, nie możemy przystać na takie warunki" To była wypowiedź oficjalna, która brzmiała mniej więcej w taki właśnie sposób.
Zarząd Realu nadal wierzy w transfer KakiRealFan pisze:Mamy niby 100 mln na transfery, wydaliśmy jak dotychczas mniej niż 40, więc nie rozumiem o co chodzi. Lyon poniżej 35 nie zejdzie i na to bym nie liczył. Stać Królewskich na taki wydatek. Perez się nie cackał, a teraz mamy oszczędności ehh. Kasa jest trzeba ją wyłożyć, zasada jest prosta
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sie 2006, 18:30
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 sie 2006, 19:33
Ale zauważ. Czy Lyon w przypadku wymiany za Diarrę zgodziłby się na to, by Robinho był u nich tylko na wypożyczeniu(L)egionista pisze:eśli ma walczyć i raczej sobie tego miejsca nie wywalczyć to lepiej go wypożyczyć
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 20:59
(L)egionista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio