Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 15 sie 2006, 12:05
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 sie 2006, 12:11
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sie 2006, 12:34
Zaza pisze:fakt że tam napsiali ze Simao kilka tak temu podpisał [opuszczając Barce] bardzo nie kożystny kontrakt który jest teraz na niego kula u nogi - ja sie domyślam ze jego agent dostaje od pensi pikarza jakiś % - miedzy innymi dla tego zarzadał od Valencii 2,5 miliona euro za sezon choć tak naprawde grał by za 2 - tak pisali jak problem rozwiązano ale nie w tym rzecz - nie wieciesz co to za kontrakt ? a bardzie jak został zrobiony ? dobrze knuje ?
Zaza pisze:Druga sprawa to fakt że żaden z piłkarzy Valencii nie zarabie wiecej niż 1,8 miliona euro za sezon [Simao żądał 2,5] i jak to jest naprawde "tylko" 1,8 ? bo z tego co np. ja czytałem Roma chce podpisac nową umowe z Mancinim ale tam sie rozchodzi o blisko 3 miliony chyba
Zaza pisze:Oczywiscie rozmowy na temat nowych kontarktów w Rzymie ukierunkuja dalcze mercato Także nie jest powiedziane ze ktoś mu da te 2,5 czy 3.
(L)egionista pisze:Troche mnie to zaskoczyło ale cóż jak Real od paru lat robi podchody po Joaquina i nie kupuje go to trudno niech idzie do lepszego klubu niż Betis
Tobik33 pisze:Z całym szacunkiem ale prezes del Nido z Betisu nie zgodzi się na takie coś jestem pewien, bo przecież nic nie ujmując Requeiro to Joaquin jest od niego lepszy młodszy i przyszłościowy tak więc dla mnie jest to kolejna plota...
Del Nido jest prezydentem Sevilli.Tobik33 pisze:Z całym szacunkiem ale prezes del Nido z Betisu
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 sie 2006, 12:41
Jakoś musiałem to pominąć albo pomineli to za mniePisakk pisze:Gdzie przeczytałeś, że to miałaby być wymiana Regueiro za Joaquina? Chodziło o kwotę 15 (a nawet 20 mln euro) + właśnie Regueiro (wyceniany na 5 mln). Zresztą Betis potrzebuje lewoskrzydłowego i chciał właśnie Regueiro. Ja bym traktował ten transfer w kateroriach "możliwy do zrealizowania".
prezes prezydent prawie to samoTobik33 pisze:Z całym szacunkiem ale prezes del Nido z Betisu
to też może być ciekawa opcja Martins na zmiane z Villą a może obaj by wtedy grali ??Valencia daje 12 mln euro za Martinsa
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sie 2006, 12:47
Tobik33 pisze:prezes prezydent prawie to samo w Hiszpanii mówią prezydent we Włoszech prezes a w Polsce szef
Tobik33 pisze:to też może być ciekawa opcja Martins na zmiane z Villą a może obaj by wtedy grali ??
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sie 2006, 12:49
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2006, 12:51
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sie 2006, 13:04
Tobik33 pisze:gdy Joaquin zaczął by sam jakoś działać i uwalniać się z klubu ten transfer mógłby być możliwy. Uważam że jeżeli chce zostać w Hiszpanii to przejdzie tylko do Realu M. albo zostanie w Betisie innego wyjścia nie widzę może się mylę
Pisakk pisze:Mnie jakoś Martins nie przekonuje. Potencjał na pewno ma, ale na jest potrzebny piłkarz już piłkarsko ukształtowany. Oba takim graczem nie jest. Wolałbym kogoś innego
Niggaz pisze:Właśnie w związku z tym limitem ciekaw jestem czy uda Wam się podpisać kontrakt z Joaquinem. Nie wiem jak u niego wygląda sprawa z zarobkami.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 sie 2006, 13:16
vakabayashi pisze:Jesli Joquin chce sie rozwijac pilkarsko to musi odejsc z Betisu w tym sezonie, Valencia to dobra opcja dla niego
i to jest własnie problem Realu lepiej nich gra "boski" beckham niz jakis nie znany w"Azji" Hiszpanvakabayashi pisze:W Realu nie ma miejsca dla niego niestety i w tym sezonie nie bedzie - wiadomo Beckham
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sie 2006, 13:30
Niggaz pisze:A byłbyś w stanie powiedzieć mi Pisakk ile zarabiał Kluivert u Was
Niggaz pisze:bardzo ciekawy bo Patrickowi raczej zależało na pieniądzach a u Was jest limit płac
Niggaz pisze:Właśnie w związku z tym limitem ciekaw jestem czy uda Wam się podpisać kontrakt z Joaquinem. Nie wiem jak u niego wygląda sprawa z zarobkami.
vakabayashi pisze:Ale w sumie jeśli chodzi o Valencie to Morientes jest takim doświadczonym piłkarzem Villi też nie mozna odmówić doświadczenia, więc przydałby sie ktoś młody na Mestalla Martins wybierze raczej kierunek angielski.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2006, 13:34
Patrick najwyraźniej uznał, że za takie pieniądze to on sobie może w szpitalu leżećPisakk pisze:1,3 mln za sezon
Wyślijcie go do Ajaxu na zakończenie kariery. Tam jest Henk Ten Cate. Może by go wziąłPisakk pisze:Cały sezon w szpitalu i kontrakt najprawdopodobniej będzie rozwiązany. Oby...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sie 2006, 14:08
Tez mi sie wydaje, ze nie grałby w pierwszej 11 zresztą sam sobie z tego zdaje sprawe i raczej wybierze oferte z ligi angielskiej.Pisakk pisze:Nie no ja to wiem, ale wątpię, aby Martins był piłkarzem pierwszego składu. A płacić 12 mln za rezerwowego to chyba tylko w Realu by przeszło
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sie 2006, 14:53
Zaza pisze:Co do Manciniego to narazie mało plotek na jego temat - w popszednim sezonie był jako łakomy kąsek - a teraz wymienia się przewaznie Inter bo trener Spalletti chce z Inter wyrwac swojego byłego pikarza z Udinese Chilijczyka Davida Pizarro lub właśnie Valencia - klub ma zamiar przedstawic mu nową umowe bo on sam chce wiecej kasy a jak rozchodzi się o kase to wiec Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze...
Niggaz pisze:Ja tam bym Patricka do Barcelony wziął jako jeszcze jednego napastnika na ławkę, ale wiem, że to nie przejdzie. Tak sobie tylko marzę.
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 15 sie 2006, 14:57
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sie 2006, 15:06
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio