Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 sie 2006, 9:59
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 sie 2006, 10:33
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 11:02
Ja przeciwnie - widze, jakos zmiennika dla Ruuda. Gdyby Roni odszedl, mielibysmy jedna typowa "9". Troche malo, jak na druzyne ktora chce walczyc na kilku frontach. R9 jest teraz w o tyle zlej sytuacji, ze wciaz nie jest w pelni sil po kontuzji. Sezon na szpicy rozpocznie Ruud, ktory juz zaczyna strzelac bramki i jesli bedzie potwierdzal skutecznosc, to El Gordito bedzie mial problem zeby wskoczyc do skladu, przynajmniej na poczatku. Sezon jest jednak dlugi i na pewno jeszcze sie "nagra". To, ze Ronaldo na pewno zostanie, bedzie jednak mozna powiedziec dopiero 1 wrzesnia.brylancik pisze:Szkoda tylko że nie udało się sprzedać grubaska, bo jakoś nie widzę dla niego miejsca w przyszłym sezonie...
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 11:32
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 25 sie 2006, 11:44
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 11:50
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 11:58
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 sie 2006, 12:05
Ciężko mi jest sobie wyobrazić sytuację że grubasek siedzi pokornie na ławce. On będzie robił z tego wielkie problemy i myślę, że może to bardzo źle wpłynąć na atmosferę w zespole, bo co jak co ale Brazylijczycy będą po jego stronie.makis pisze:Ja przeciwnie - widze, jakos zmiennika dla Ruuda.
Im bliżej końca okienka transferowego tym dziwaczniejsze są doniesienia na temat transferów. Ja bym potraktował to doniesienie jako taki nieśmieszny angielski żarcikJulio Baptista na celowniku Tottenhamu
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 sie 2006, 12:08
Julio chce pozostać, ale klub go nie chceRealFan pisze:Cieszy chęć pozostania u Julio
Cicinho, Guti, Robinho, Javi Garcia, Diego Lopez, Raul Bravo, Baptista , Ronaldo, Woodgate, Helguera - jak narazie łąwka wyglada takRealFan pisze:silna ławka rezerwowych
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 12:10
Wiem, chodzilo mi o to, ze nie byly to jednorazowe zrywy i juz na dluzej zagoszcza w czolowce. Wiadac, ze klub jest madrze prowadzony i robia ciekawe transfery (no moze poza GrzesiemRealFan pisze:makis - Tottenham już się liczy w zasadzie od dwóch sezonów.
No wlasnie, jakos tak dziwnieRealFan pisze: Ale w końcu ktoś zaczyna myśleć. Będzie to czego nie było dawno...silna ławka rezerwowych![]()
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 sie 2006, 12:18
Czy ja wiem czy to był taki zły transfer. W końcu parę bramek w rezerwach strzelił a co najciekawsze został sprzedany za jeszcze większe pieniądze niż przyszedłmakis pisze:Wiadac, ze klub jest madrze prowadzony i robia ciekawe transfery (no moze poza Grzesiem Wink )
Moje zdanie jest takie że Adriano, ani żaden inny Kaka nie przyjdzie już w tym sezonie, ani Julio nie zostanie nigdzie wypożyczony.vakabayashi pisze:Wyszystkie te zabiegi mowią jedno, szykuje sie pewnie jakiś transfer zawodnika NON-UE bo niby skad temat Baptista na wylocie. Ja osobiście typuje ze przyjdzie Adriano w wymianie na Ronaldo Wink
Ehh... te głupie spekulacje. Nie widzę opcji żeby klub teraz się pozbywał dobrego środkowego obrońcy. Jaki by to miało cel? Jakby ktoś złożył naprawdę dobrą ofertę to jeszcze mógłbym zrozumieć ale wypożyczenie nie wchodzi w grę, nawet jeśli jakimś cudem udało by się ściągnąć jeszcze w tym okienku obrońcę (uważam że mimo wszystko jest już na to za późno).vakabayashi pisze:Woodgate to osobny temat dziś Marca pisze ze klub chce go wypozyczyć do Premier League na jeden sezon ponoć zawodnik chce pograć w anglii.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 12:19
A nie przypadkiem Mejiavakabayashi pisze:Cicinho, Guti, Robinho, Javi Garcia, Diego Lopez, Raul Bravo, Baptista , Ronaldo, Woodgate, Helguera
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 25 sie 2006, 12:21
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 12:34
Jesli zostanie, to bedzie oznaczalo ze godzi sie na walke z Ruudem o miejsce w skladzie. Ja wole optymistycznie zalozyc, ze lawka podziala mobilzujaco na ambicje grubaska i bedzie lepiej pracowal na treningach, niz, ze odejdzie i odda miejsce bez walki. Zbyt duzy optymizmbrylancik pisze:Ciężko mi jest sobie wyobrazić sytuację że grubasek siedzi pokornie na ławce. On będzie robił z tego wielkie problemy i myślę, że może to bardzo źle wpłynąć na atmosferę w zespole, bo co jak co ale Brazylijczycy będą po jego stronie.
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 14:09
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio