Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 262

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 sie 2006, 9:59

O zainteresowaniu innych klubów to i ja linka podałem, chodzi mi o informacje mówiące o zainteresowaniu Woody'm Arsenalu :roll: Taką bzdurę można było przeczytać tylko raz na łamach Marci, nic poza tym :wink:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 sie 2006, 10:33

Nie ma opcji żeby teraz Woody odszedł z SB. Przecież klub wierzył w niego przez cały okres gdy ten miał kontuzje (mogli rozwiązać kontrakt) i jakoś nie chce mi się wydawać, że teraz kiedy wszystko wygląda na to że Woodgate wraca do gry, zarząd go sprzeda. Myślę, że ciężko by było teraz ściągnąć do Madrytu tak zdeterminowanego piłkarza jakim jest w tym momencie Anglik. Kolejny dzień kolejna plotka... Całe szczęście że uciszła już sprawa Robinho bo na serio się zaczynałem bać że Calderonowi coś strzeli do głowy :? szkoda tylko że nie udało się sprzedać grubaska, bo jakoś nie widzę dla niego miejsca w przyszłym sezonie...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 11:02

brylancik pisze:Szkoda tylko że nie udało się sprzedać grubaska, bo jakoś nie widzę dla niego miejsca w przyszłym sezonie...
Ja przeciwnie - widze, jakos zmiennika dla Ruuda. Gdyby Roni odszedl, mielibysmy jedna typowa "9". Troche malo, jak na druzyne ktora chce walczyc na kilku frontach. R9 jest teraz w o tyle zlej sytuacji, ze wciaz nie jest w pelni sil po kontuzji. Sezon na szpicy rozpocznie Ruud, ktory juz zaczyna strzelac bramki i jesli bedzie potwierdzal skutecznosc, to El Gordito bedzie mial problem zeby wskoczyc do skladu, przynajmniej na poczatku. Sezon jest jednak dlugi i na pewno jeszcze sie "nagra". To, ze Ronaldo na pewno zostanie, bedzie jednak mozna powiedziec dopiero 1 wrzesnia.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 11:32

Julio Baptista na celowniku Tottenhamu :roll: Następne sępy :P Sam zawodnik jednak ucina wszelkie spekulacje i nie chce nawet słyszeć o przeprowadzce do Londynu :wink: Real pomimo, że jest skłonny negocjować nie zabrał oficjalnie głosu, zatem działacze angielskiego klubu być może spróbują :roll: Jednak chęć pozostania Baptisty wskazuje na to, że rozmowy im nic nie dadzą :twisted:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 25 sie 2006, 11:44

I tak raczej Baptista by nie dostał pozwolenia na prace w Anglii po nie spełnia wymogów.Więc temat jego ewentualnego transferu do Anglii raczej sensu nie ma.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 11:50

Tottenham :?: Dosc zaskakujaca wiadomosc. Tak jak mowisz RealFan sam pilkarz nigdzie sie nie wybiera, co podkreslal niedawno w wywiadzie, wiec pewnie sprawy nie bedzie. Swoja droga klub z Londynu buduje ciekawa druzyne (tranfery chociazby Zokory i Berbatova). IMO bedzie znaczaca sila w Anglii. Ogolnie jestem zdania, ze Baptista, jako jeden z niewielu pilkarzy z kraju kawy, sprawdzilby sie w Anglii. Predysponuje go do tego jego sila fizyczna, dobra gra glowa, a i dryblowac za duzo by nie musial :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 11:58

makis - Tottenham już się liczy w zasadzie od dwóch sezonów. Trochę szkoda, że sprzedali Carrick'a bo byli by jeszcze silniejsi. Jednak Old Trafford go skusiło...trudno się dziwić :wink:

Cieszy chęć pozostania u Julio, bo pewnego miejsca w składzie na ten sezon nie ma :roll: Ale w końcu ktoś zaczyna myśleć. Będzie to czego nie było dawno...silna ławka rezerwowych :twisted: Dzięki temu można robić wiele rotacji w składzie i nie będzie przemęczenia graczy na koniec sezonu :wink:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 sie 2006, 12:05

makis pisze:Ja przeciwnie - widze, jakos zmiennika dla Ruuda.
Ciężko mi jest sobie wyobrazić sytuację że grubasek siedzi pokornie na ławce. On będzie robił z tego wielkie problemy i myślę, że może to bardzo źle wpłynąć na atmosferę w zespole, bo co jak co ale Brazylijczycy będą po jego stronie.
Julio Baptista na celowniku Tottenhamu
Im bliżej końca okienka transferowego tym dziwaczniejsze są doniesienia na temat transferów. Ja bym potraktował to doniesienie jako taki nieśmieszny angielski żarcik ;)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 sie 2006, 12:08

RealFan pisze:Cieszy chęć pozostania u Julio
Julio chce pozostać, ale klub go nie chce :? Mijatovic zapropnowal mu wypozyczenie do klubu grająego w LM, ale pilkarz mowi ze chce zostać w madrycie.

Wyszystkie te zabiegi mowią jedno, szykuje sie pewnie jakiś transfer zawodnika NON-UE bo niby skad temat Baptista na wylocie. Ja osobiście typuje ze przyjdzie Adriano w wymianie na Ronaldo :wink:

Cieszy ze Milan dyskutując o Ronaldo zapytał o Robinho a Pedjia odpowiedział ze ten jest "nietransferowalny" to dobrze, ucina to wszystkie spekulacje odnośni tematu Robinho na wylocie 8)

RealFan pisze:silna ławka rezerwowych
Cicinho, Guti, Robinho, Javi Garcia, Diego Lopez, Raul Bravo, Baptista , Ronaldo, Woodgate, Helguera - jak narazie łąwka wyglada tak

Woodgate to osobny temat dziś Marca pisze ze klub chce go wypozyczyć do Premier League na jeden sezon ponoć zawodnik chce pograć w anglii.

Odejscie Woodgate moze spowodwać chcęć sprowadzenia przez zarząd obrońcy o czym tez donosi marca, ponoć Mijatovic rozważa kilka opcji
Ciekawe kto :?: :lol:

Gravesen został w danii obraził sie na Real i nie trenuje z resztą ekipy pewnie na dniach odejdzie. Do wyrzucenia pozostają jeszcze Pablo Garcia, Pavon, Helguera ,moze Mejia

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 12:10

RealFan pisze:makis - Tottenham już się liczy w zasadzie od dwóch sezonów.
Wiem, chodzilo mi o to, ze nie byly to jednorazowe zrywy i juz na dluzej zagoszcza w czolowce. Wiadac, ze klub jest madrze prowadzony i robia ciekawe transfery (no moze poza Grzesiem :wink: )
RealFan pisze: Ale w końcu ktoś zaczyna myśleć. Będzie to czego nie było dawno...silna ławka rezerwowych :twisted:
No wlasnie, jakos tak dziwnie :wink: To nie bedzie juz "Pavones" na lawce :?: :( :D

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 sie 2006, 12:18

makis pisze:Wiadac, ze klub jest madrze prowadzony i robia ciekawe transfery (no moze poza Grzesiem Wink )
Czy ja wiem czy to był taki zły transfer. W końcu parę bramek w rezerwach strzelił a co najciekawsze został sprzedany za jeszcze większe pieniądze niż przyszedł :o

vakabayashi pisze:Wyszystkie te zabiegi mowią jedno, szykuje sie pewnie jakiś transfer zawodnika NON-UE bo niby skad temat Baptista na wylocie. Ja osobiście typuje ze przyjdzie Adriano w wymianie na Ronaldo Wink
Moje zdanie jest takie że Adriano, ani żaden inny Kaka nie przyjdzie już w tym sezonie, ani Julio nie zostanie nigdzie wypożyczony.

vakabayashi pisze:Woodgate to osobny temat dziś Marca pisze ze klub chce go wypozyczyć do Premier League na jeden sezon ponoć zawodnik chce pograć w anglii.
Ehh... te głupie spekulacje. Nie widzę opcji żeby klub teraz się pozbywał dobrego środkowego obrońcy. Jaki by to miało cel? Jakby ktoś złożył naprawdę dobrą ofertę to jeszcze mógłbym zrozumieć ale wypożyczenie nie wchodzi w grę, nawet jeśli jakimś cudem udało by się ściągnąć jeszcze w tym okienku obrońcę (uważam że mimo wszystko jest już na to za późno).

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 12:19

vakabayashi pisze:Cicinho, Guti, Robinho, Javi Garcia, Diego Lopez, Raul Bravo, Baptista , Ronaldo, Woodgate, Helguera
A nie przypadkiem Mejia :P Jest raczej lepszy od Ivan'a :wink:

Tylko po co nam Adriano :evil: On jest obecnie słabszy od Ronaldo. Już wolę żeby Baptista został. Po co kombinować :roll: Zostawić i Bestie i R9 i po kłopocie.

Środkowy obrońca :?: Jestem za. Tylko nie kosztem wypożyczenia Woody'ego. Ja tam nic nie słyszałem by chciał grać w Anglii. Ostatnio powtarzał, iż ma zamiar pozostać na Santiago Bernabeu :twisted: Pozbyć się Helguera'y i Poavon'a sprowadzić kogoś lepszego i konkurencja na pewno nie będzie zbyt duża :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 25 sie 2006, 12:21

Nie wiem czy czytaliście ale podobno Woodgate ma byc wypożyczony.Myśle że to dobre posuniecie zarządu.Udowodni na ile jest wart.A zarząd kupi kogoś na jego miejsce.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 12:34

brylancik pisze:Ciężko mi jest sobie wyobrazić sytuację że grubasek siedzi pokornie na ławce. On będzie robił z tego wielkie problemy i myślę, że może to bardzo źle wpłynąć na atmosferę w zespole, bo co jak co ale Brazylijczycy będą po jego stronie.
Jesli zostanie, to bedzie oznaczalo ze godzi sie na walke z Ruudem o miejsce w skladzie. Ja wole optymistycznie zalozyc, ze lawka podziala mobilzujaco na ambicje grubaska i bedzie lepiej pracowal na treningach, niz, ze odejdzie i odda miejsce bez walki. Zbyt duzy optymizm :?: Moze. Real nie musi sprzedawac Brazylijczyka, Capello chce zeby zostal, wiec decydujacy glos bedzie mial IMO sam Roni. Jesli bedzie nalegal na odejscie, kluby sie dogadaja. Z ta atmosfera tez bym nie przesadzal. Jesli druzyna bedzie widziala, ze z Holendrem w ataku Real gra dobrze i wygrywa to specjalnych konfliktow raczej nie bedzie. Nieporozumienia pojawiaja sie zazwyczaj wtedy, gdy druzynie nie idzie.
Co do obroncy, to jak pisalem juz kiedys IMO nie zdazymy juz niestety nikogo kupic, a co za tym idzie, ktos z dwojki Helguera - Pavon, zostanie przynajmniej do zimy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 14:09

Atletico zaczyna poważnie myśleć o sprowadzeniu Reyes'a. Bank rozbity. Oferta rośnie z 8 do 11 mln funtów. Real jak dotychczas przygląda się całej sprawie.

Coś mi to wygląda jakby nasz zarząd był obecnie myślami gdzie indziej. Nie ma co się dziwić transfer Ronaldo, wypożyczenie Woodgate'a i Baptisty... :roll: Trochę tych plotek ostatnio jest. Mi się jednak wydaje, że Królewscy nie planują już ofensywy na Hiszpana. Zbyt długo jest cisza w tym temacie :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”