Włoski komentator mówi "Adriano vs. Zlatan - najgorszy atak mundialu"

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 22:15
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 26 sie 2006, 22:39
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 22:48
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 26 sie 2006, 23:20
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 26 sie 2006, 23:28
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 sie 2006, 23:39
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 sie 2006, 23:43
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 26 sie 2006, 23:53
Nie wiem czy oglądałeś drugą połowę, ale właśnie w niej Inter pokazał, że jest drużyną mądre, przemyślane akcje przechodzące z lini obrony do środka, na skrzydła i na końcu w pole karne na napastników, nie wiem czym sie sugerowałeś pisząc to zdanie, bo jakos ja widziałem to inaczej. Zazdrość?Cris7 pisze: Gratulacje dla Interu. Ale obiektywnie patrząc na ich dzisiejszą postawę, to muszę stwierdzić,że jeszcze wiele pracy przed zespołem Manciniego. Żeby z tej garstki indywidualności zrobić drużynę.
Maju_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 sie 2006, 0:05
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 0:07
LOL i jeszcze nauczyc czytania ze zrozumieniem chyba bedzie Cie trzeba...Cris7 pisze:Zazdrość?Nie,jakoś nigdy nie liczyłem na to, że ManU zdobędzie Superpuchar Włoch.
Maju_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 sie 2006, 0:18
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 0:22
a gdzie ja wspomnialem o tym, ze ManU nie ma druzyny? chodzi o to, ze nie jednego z tej garstki indywidualności chciałbyś widzieć w Manchestrze, ale już nie ważne, zaraz zaczniesz pisać, że każdy z nich nie przydal by sie bo macie lepszych itd itd.Cris7 pisze:No chyba nie piłeś do tego, że w Manchesterze nie ma drużyny...bo to byłoby z Twojej strony...śmieszne?
Maju_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 sie 2006, 0:32
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 sie 2006, 0:43
Chyba jedynie Cambiasso...Innego gracza Interu bym nie widział...Maju_FCI pisze:a gdzie ja wspomnialem o tym, ze ManU nie ma druzyny? chodzi o to, ze nie jednego z tej garstki indywidualności chciałbyś widzieć w Manchestrze, ale już nie ważne, zaraz zaczniesz pisać, że każdy z nich nie przydal by sie bo macie lepszych itd itd.Cris7 pisze:No chyba nie piłeś do tego, że w Manchesterze nie ma drużyny...bo to byłoby z Twojej strony...śmieszne?
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 27 sie 2006, 0:44
Kaka_ACM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio