Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 222

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 sie 2006, 8:58

Cris7 pisze:Chyba jedynie Cambiasso...Innego gracza Interu bym nie widział...

[*]

Dobra teraz na spokojnie ocenie mecz.

Charakter - mało, która drużyna przy wyniku 3-0 wierzyłaby jeszcze w zwycięstwo z Romą. A jednak Inter pokazał ogromną wolę walki. Kluczowa moim zdaniem była pierwsza bramka Vieiry do szatni. Wtedy widać, że Figo i spółka uwierzyli, że mogą jeszcze namieszać :] 2-3, 3-3, 4-3 = GRAZIE CHŁOPAKI :!: :D

Zmiany - Mancini dokonał bardzo trafnych zmian, wprowadzając Maicona za ospałego Grosso i Crespo za słabego Adriano. Efekt ? pierwszy biegał, odbierał, dośrodkowywał po prostu robił wszystko aby drużyna mogła odrobić straty. Do tego w swoim debiucie dał się poznać jako piłkarz wiary, który potrzebował dopingu kibiców co pokazywał i dostawał za to wielkie brawa :D niedługo to będzie nasz pupilek :] No i Crespo. Bramka w jego stylu, a do tego siał zagrożenie pod bramką Romy w przeciwieństwie do Brazylijczyka. Mógł nawet zaliczyć asystę, ale Zlatanowi tego dnia brakowało tylko skuteczności.

Spalletti 2 połowa - przy wyniku 3-1 Spall tak cofnął zespół, że zostawił dla Interu praktycznie całe boisko do rozgrywania. Roma ustawiona na 30-35 metrze, ograniczona była tylko do wybijania piłki, bo na palcach jednej dłoni można policzyć ile w tej drugiej połowie wyszli z piłką poza własną połowę.

Figo - bez wątpienia gracz meczu. Jeszcze w słabej pierwszej połowie Interu, Luis coś próbował rwać. Zaliczył asyste przy trafieniu Vieiry. Jednak ewidentnie Interowi brakowało rozgrywającego, więc być może dlatego Mancini dokonał takiej zmiany :
-------------------------------------Zanetti
Stankovic - Vieira - Cambiasso \
-----------------------Figo----------\/
----------Crespo-Zlatan------------
Czyli Figo przeszedł bardziej do środka przy czym wspomagał Capitano na skrzydle. Po prostu wziął na siebie odpowiedzialność rozgrywania i wyszło mu to kapitalnie. W dogrywce wolny na wage zwycięstwa.

Vieira-Zlatan - obaj byli piłkarze Juve zagrali dobrze. W drugiej połowie Pat starał się wspomagać Figo w rozgrywaniu i szło mu to bardzo dobrze, do tego 2 gole. Zlatan z kolei popisał się kilkoma świetnymi sztuczkami, wprawiając tym samym kibiców w stan zabawy :] Przy trafieniu Vieiry na 3-3 zaliczył asyste, ale każdy wie, że to był strzał :P no właśnie jedyne czego mu zabrakło to gol.

FORZA INTER

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 sie 2006, 9:37

Noo..jak tutaj juz sie o tym pisze, to nie bede zozdwajal sie o tym meczu jeszcze w innych tematch..

Na poczatku chcialem pogratulowac..szczerze, szkoda mi bardzo tego Super pucharu...no ale co zrobic?! ja siedzialem tylko przed TV..

Pierwsza polowa zdecydowanie pod dyktando Romy..jak ja widzialem jak oni klepia sobie pileczke na 20/30 metrze od bramki Toldo, to bylem zachwycony...jeden, drugi, trzeci..mowie na tym sie nie skonczy, i nie skonczylo, problem w tym ze zaczeli strzelac pilkarze Interu;/..pom pierwszej polowie wszystko bylo oki..no ale na druga czesc spotkania, wygladalo jakby sie pozamieniali w szatni na koszulki, Roma niepotrzebnie zaczela bronic wyniku, i nietrafione zmiany Spala, ja mialem wrazenie ze on caly czas traktuje spotkanie jak sparing... wymienil Il Capitano za Mido...no porazka..przeciez Egipcjanin byl raptem 3 razy przy pilce..byl kompletnie bezproduktywny;/ a Inter punktowal dalej druga bramka to chyba blad ustawienia Doniego..zostawil Crespo miejsce przy pierwszym slupku..a trzecie to juz sam nie wiem..gdyby Mexes nie przesunal o 1 do tylu w kierunku bramki to by byl spalony..;/ bramka czwarta..tu jest moim zdaniem blad arbitra...faulu nie bylo Chivu w ogole nie dotknal Zlatana..no i Doni..pretensje to on mogl miec do siebie za zle ustawienie...za bardzo nie wiem czego on na nich tak wrzeszczal..sam mur ustwial...;/ czerwien dla Chivu byla juz chyba wynikiem zalamania, postawa arbitra po niby faulu na Zlatanie..;/

ehhh

chyba sie mowi trudno;/

Jednak to nie pierwsze 3-0 ktore roma traci w przeciagu jedego meczu...pamietamy mecze z Palermo czy z Chievo..nie gramy panowie do trzech bramek, ale do 90 min...o tym musza pamietac!!!

Sezon niebawem sie rozpocznie...a to wg mnie byla swietna inauguracja, i zaproszenie na SerieA dla wszystkich anty, ktorzy widza w Calcio tylko defensywe, brak bramek i nedzna kopanine:)

Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2006, 9:53

Maju_FCI pisze:Nie wiem czy oglądałeś drugą połowę, ale właśnie w niej Inter pokazał, że jest drużyną mądre, przemyślane akcje przechodzące z lini obrony do środka, na skrzydła i na końcu w pole karne na napastników, nie wiem czym sie sugerowałeś pisząc to zdanie, bo jakos ja widziałem to inaczej. Zazdrość?

:shock: Ty Maju ale przeciesz Cris7 ma racje :!: I to było widać jak na tacy - Ty sie kierujesz ocena gry, gdy Roma oddała pola bo sadziłe że utrzyma 3;1 :roll: Troche radze obiektywnie na to popatrzeć - wcześniej Mancio zapadł by sie pod ziemie :roll: przeciesz on cieściej poprawiał z nerwów włosy niż Inter strzelał :P a Moratti z loży już szykował snajperka by go sciagnąć raz dwa bez zrywania umowy :wink: To juz Franciszek Smuda bardzie stara sie obudzić piłkarzy przy 2:0 - a ten usiedł na dupie i fikołki robił :wink: Lusi Figo to Wasz nowy trener ... Bo chyba nie powiesz mi że Mancio coś zmienił w grze po przerwie ? To Figo ..

A co to meczu to gratulacje na maxa bo pokazali "jaja" - tego meczu nie wygrał Inter a "przegrała Roma" - ale to nie zmienia faktu za grali do końca i pokazali wole zwyciestwa - bramka Vieiry kluczowa. Ten jeden bład Romy kosztował ich Puchar. 3:0 do przerwy była by inna gra. A Tak Vieira dał nie tylko nadzieja ale i pewnoscie ze jeszcze czas.

Radze że oceniać Interu po drugiej połowie bo to jest złodne jak 3;2 Legi z Górnikiem [3;2 czyli meczyli się ? no własnie] ewidetnie Roma oddała pole gry - wyszli z założenia 3:1 czyli może to utrzymać - mieli okazje grają już swoją krótką szybko piłke - ale nie wykorzystki i Crespo jeszcze bardzie wlał nadzieje w serca :wink: Teraz po meczu Spelletti pewnie wie ze za wcześnie sciągna Tottiego i że oddali pola co było najwiekszym błedem.

Akcja Aquilani Totti i wejscie jak w masło w obrony Interu było max :wink: w drugiej połowie Crespo i strzał głowa z niczego :] Złożył sie tak szybko - wyprzedził Chivu na 2 metrach. Jak to kiedyś powiedział ktoś to co nie jeden nie strzelił by noga Crespo strzeli głowa :P

Zapowiedz sezonu max :] :twisted: Mecz w którym wiele się działo było piękna bramki. Teraz czas na sezon i walke o scudetto ... już się nie moga doczekać :roll:

Gratulacje Nerazzurim :!: i dla Romy też :!: bo w pierwszej połowie postawił bym nanich dom :P Bez napastników 3:0 w 44 minucie...

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1490
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 sie 2006, 10:07

ach ...... cóz to był za mecz az mnie duma rozpiera

krótkie podsumowanie

Toldo - w 1 połowie zawalił bramke , obronił jeden grozny strzał ogółem przecietnie jak na niego
Zanetti - biegał , walczył wyprowadzał kontry mimo błedu przy 1 bramce dobry mecz Il Capitano
Grosso - :shock: gdzie ten zawodnik z mundialu ?! bardzo słabe spotkanie to jego strona Roma zdobyła wszystkie 3 bramki musi złapac forme bo liga startuje niedługo choc czas jeszcze ma
Samuel - jak dla mnie to skała nie do przejscia przy brmkach to wieksza wine ponosi Materazzi bo zbyt ociezale sie poruszał i w dziecinny sposób dawał sie ogrywac , natoimiast argentynczyk klasa sama w sobie praktycznie nie do przejscia
Matrix - w 1 połowie cienko dawał sie ogrywac jak dziecko 2 bramki to jego wina w 2 połowie grał juz tak jak cały Inter .... jak profesor
Figo - :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: najlepszy piłkarz wczorajszego spotkania , swietne dryblingi , swietne akcje , piekne strzały Figo jak za najlepszych lat ... im starszy tym lepszy chwała Morattiemu ze sciagnał kogos tak kreatywnego z tak swietnym przegladem pola i dryblingiem
Cambiasso - swietny w odbiorze , byc moze mniej podłanczał sie do akcji ofensywnych ale w odbiorze bezbłedny
Vieira - w 1 połowie jesli chodzi o odbiór piłki grał tak jak Makalele w meczach z Barca czyli wrecz fenomenalnie w dodatku stwarzał akcje ofensywne , piekne 2 bramki ( druga by taka nie była jakby nie trafił od poprzeczki :P) jak bedzie w szczytowej formie to mamy najlepszego srodkowego pomocnika w Serie A
Stankovic - Deki ciagle daleki od swojej formy niby cos próbował dryblował strzelał ale jakos bez zbytniej wiary w to co robi , chwała mu za asyste bo bramka Crespo zadziałała jak Redbull na piłkarzy Interu
Adriano - biegał cofał sie i walczył wiecej nic nie mozna o nim powiedziec chyba najdalej mu do wielkiej formy ze wszystkich graczy Interu poza strzałem z wolnego niczym sie nie wyróznił
Ibrahimovic - w 1 połowie myslałem ze jak tak bedzie grał atak Interu to zajmiemy około 10 miejsca w tabeli , jednak 2 połowa to całkowita metamorfoza Szweda w górnych piłkach nie miał sobie równych wygrywał wszystkie pojedynki , a jego zwody i w szczególnosci zagrania pietka wprawiały kibiców na SS w stan ekstazy , bramki nie zdobył choc miał okazje przy bramce Vieiry chyba kazdy wie ze próbował strzelac tylko piłka mu zeszła :P ogółem Zlatan jak narazie bez formy ale przebłyski ma

rezerwa

Crespo - prawdziwy lis na bramki bramka w najlepszym momencie dla Interu , powraca stary dobry Crespo
Maicon - chyba mamy nowego ulbienca kibiców szarżował po całej stronie boiska centrował , odbierał ogółem bardzo dobry debiut w barwach Interu
Dacourt - grał niedługo ciezko cos napisac o jego wystepie

Mancini - po połowie myslałem ze rozniose TV jak pokazywali jego gebe , ciagle wierzyłem w Figo i sie opłaciło cała druzyna wyszła na 2 połowe zmieniona i jak grali kazdy wie . Co do niego to kazdy zna moje zdanie lepiej by było jakby odszedł b jednak mimo wszystko taktyk z niego marny

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 10:21

Zaza pisze:
Maju_FCI pisze:Nie wiem czy oglądałeś drugą połowę, ale właśnie w niej Inter pokazał, że jest drużyną mądre, przemyślane akcje przechodzące z lini obrony do środka, na skrzydła i na końcu w pole karne na napastników, nie wiem czym sie sugerowałeś pisząc to zdanie, bo jakos ja widziałem to inaczej. Zazdrość?

:shock: Ty Maju ale przeciesz Cris7 ma racje :!: I to było widać jak na tacy - Ty sie kierujesz ocena gry, gdy Roma oddała pola bo sadziłe że utrzyma 3;1 :roll: Troche radze obiektywnie na to popatrzeć - wcześniej Mancio zapadł by sie pod ziemie :roll: przeciesz on cieściej poprawiał z nerwów włosy niż Inter strzelał :P a Moratti z loży już szykował snajperka by go sciagnąć raz dwa bez zrywania umowy :wink: To juz Franciszek Smuda bardzie stara sie obudzić piłkarzy przy 2:0 - a ten usiedł na dupie i fikołki robił :wink: Lusi Figo to Wasz nowy trener ... Bo chyba nie powiesz mi że Mancio coś zmienił w grze po przerwie ? To Figo ..
Tak zwal wszystko na Mancio LOLLLLLLLLL!!!!!!! a co on mial podczas trwania meczu zrobic czlowieku!? wez ty sie puknij w glowe bo twoje herezje juz nas wszystkich smiesza!!! Zal mi sie robi jak piszesz takie bzdury, nie masz pojęcia co się w przerwie wydarzyło w szatni Interu, a swoje wypociny tu pakujesz. Jakby w takiej sytuacji znalazl sie Milan to byś Ancelottiego ponad niebiosa wychwalał! Nie potrafisz przyznać, że Inter jest mocny w tym roku, mocniejszy niż zawsze to nie, ale przynajmniej tej swojej gadki tu nie wtrącaj. Po 2 to nie trener gra tylko piłkarze!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2006, 10:30

Maju Ty chyba naprawde masz jakies problemu ? okres sie spóznia ? Mancini to jest pośmiewisko trenerskiej ławki - ale oczywiscie możesz nie wizieć tego jak Roma "przegrała" jak oddała pola pozwalając Interowi ustawić obrona na 40 metrze, że to że się cofneli grają na utrzymanie 3;1 pozwoliło Interowi ich zamknąć na własnej połowie. Ale wiesz jak się nie chce tego widzieć to spoko. Przypomne Ci tą rozmowe :P Spalletti sam przyznał sie do błedu. Bo Roma przegrała wygrany mecz - nie zmiejsza to zasług Interu ale chyba troche bładzisz.

Zresztą wali mnie to :P Bedzie sezon znów ocenisz prace Mancio :P zwłaszcza że Pan Coppa teraz bedzie miał brode wysoko :P :lol:

Gratuluje :!:

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 10:36

Zaza pisze:Maju Ty chyba naprawde masz jakies problemu ? okres sie spóznia ? Mancini to jest pośmiewisko trenerskiej ławki - ale oczywiscie możesz nie wizieć tego jak Roma "przegrała" jak oddała pola pozwalając Interowi ustawić obrona na 40 metrze, że to że się cofneli grają na utrzymanie 3;1 pozwoliło Interowi ich zamknąć na własnej połowie. Ale wiesz jak się nie chce tego widzieć to spoko. Przypomne Ci tą rozmowe :P Spalletti sam przyznał sie do błedu. Bo Roma przegrała wygrany mecz - nie zmiejsza to zasług Interu ale chyba troche bładzisz.

Zresztą wali mnie to :P Bedzie sezon znów ocenisz prace Mancio :P zwłaszcza że Pan Coppa teraz bedzie miał brode wysoko :P :lol:

Gratuluje :!:
kto tu ma brode wysoko? wogole o czym ty bredisz znowu? czy ja oceniłem mecz? mam gdzies gdzie sie Roma zamknela! napisalem o Mancinim a nie o meczu, jak nie masz argumentów to nic nie pisz! Może poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem by sie przydało jak nie wiesz o czym pisze i zmieniasz temat? I nie kumam po co te ironie w stosunku do Manciniego? co obraził cie czy kogoś z Milanu? a może ja obraziłem? żałosny jesteś nie masz normalnych argumentów to zaczynasz swoje herezje, mam nadzieję, że dobrze sie przy tym bawisz, ale jak dla mnie jesteś śmieszny!

I jeszcze jedno krytykować Mancieniego to umiesz, a co powiesz na to jakie dobre zmiany zrobił w tym meczu? Crespo i Maicon? pfff tego to nie widzisz, tylko własny czubek nosa!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2006, 10:52

Dobra jest masz swoje oczy a to że okularów nie założyłeś to nie moja wina - chyba że masz jakieś minus 23 :wink: Mancini - szpec od pucharów pocieszenia :wink: "Dzień dobry panie X" :lol: Włoski ma ładnie ułożone, ony tak gre ułożył.
Maju_FCI pisze:I jeszcze jedno krytykować Mancieniego to umiesz, a co powiesz na to jakie dobre zmiany zrobił w tym meczu? Crespo i Maicon? pfff tego to nie widzisz, tylko własny czubek nosa!

:shock: no własnie to był wiekszy szok że odrazu nie postawił na jednego z lisów pola Crespo lub Cruz - jeden kreatywny drugi konczący ale oczywiscie Adriano łączony z Real musi grać - a jest w takim razie jak "locha" na prochach. Przeciesz to tylko bym bardzie pokazuje jaki z niego trener gra dwójką DM w drugiej lini bez ofensywnego pomocnika na środku i wypuszcza w bój dwóch piłkarzy którzy maja taka sznute snajperska "jak on mysl trenerską" jeden Crespo zrobił wiecej dobrego niż ... piekna bramka głową a wczesniej kto miał głowa strzelać z napastników ? Ja nie wiem ale tu sie choc podstawy taktyki kłaniaja ... Gramy na dwóch rzemieśników - bez rozgrywajacego - czyli piłki na flanki i gramy skrzydłami wiec kto to ma kończyc w polu :shock: tylko Vieira ...

Przeciesz to jest pewne ze jeśli nie macie ofensywnego pomocnik na srodku to musi jeden z napastników grać jak sęp drugi hasać wokoł niego - od dziś sie piłką interesujesz :>? przeciesz to nie trzeba być Muorinho by widzieć blędy ... Polecam artykuły o tym :]

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje :!:

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 10:56

Zaza pisze:Dobra jest masz swoje oczy a to że okularów nie założyłeś to nie moja wina - chyba że masz jakieś minus 23 :wink: Mancini - szpec od pucharów pocieszenia :wink: "Dzień dobry panie X" :lol: Włoski ma ładnie ułożone, ony tak gre ułożył.
Maju_FCI pisze:I jeszcze jedno krytykować Mancieniego to umiesz, a co powiesz na to jakie dobre zmiany zrobił w tym meczu? Crespo i Maicon? pfff tego to nie widzisz, tylko własny czubek nosa!

:shock: no własnie to był wiekszy szok że odrazu nie postawił na jednego z lisów pola Crespo lub Cruz - jeden kreatywny drugi konczący ale oczywiscie Adriano łączony z Real musi grać - a jest w takim razie jak "locha" na prochach. Przeciesz to tylko bym bardzie pokazuje jaki z niego trener gra dwójką DM w drugiej lini bez ofensywnego pomocnika na środku i wypuszcza w bój dwóch piłkarzy którzy maja taka sznute snajperska "jak on mysl trenerską" jeden Crespo zrobił wiecej dobrego niż ... piekna bramka głową a wczesniej kto miał głowa strzelać z napastników ? Ja nie wiem ale tu sie choc podstawy taktyki kłaniaja ... Gramy na dwóch rzemieśników - bez rozgrywajacego - czyli piłki na flanki i gramy skrzydłami wiec kto to ma kończyc w polu :shock: tylko Vieira ...

Przeciesz to jest pewne ze jeśli nie macie ofensywnego pomocnik na srodku to musi jeden z napastników grać jak sęp drugi hasać wokoł niego - od dziś sie piłką interesujesz :>? przeciesz to nie trzeba być Muorinho by widzieć blędy ... Polecam artykuły o tym :]

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje :!:
lol a ten znowu swoje lol! stary nie gadam juz z toba bo naprawde nie ma o czym! chyba to ty jesteś ślepy jak nie zauważyłeś, że Figo schodzil z flanki i rozgrywał piłkę w środku pola, a w jego miejsce na skrzydło wchodził J.Zanetti! daruj sobie bo nie masz pojęcia o czym piszesz! zreszta każdy jest w błędzie tylko nie ty, najmądrzejszy i wszystko wiedzący, bo twój Milan gra ofensywnym pomocnikiem to już wszyscy muszą. Widzisz czasem coś poza czubkiem swojego nosa? Od tego są zmiennicy żeby w razie problemów wchodzić i pomagać. Trudno żeby trzymać na ławce niczego nie wartego zawodnika. Jakoś w 2 połowie Inter sobie świetnie poradził bez tego OFENSYWNEGO POMOCNIKA i ja nie zauważyłem, żeby go brakowało.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2006, 11:02

Figo schodzil z flanki - Figo w tym meczu był wszedzie ... to tak poza konkursem. Co ztego ze zchodził jak nie miał nikogo w lini z obrońcami Romy - czy Ty naprawde nie rozumiesz ? kto miał głowa kończyć akcje Stanko Grosso Figo - kto z przednich formacji ? Wszedł lis Crespo jedna wrzuta bramka :] Chłopie przeciesz on gra chyba najlepsziej na świecie głową - a na pewno jest w 5 tych najlepszych specjalistów :!: Adriano w tym meczu noga tak celnie nie udrzył jak on głową....

Polecam - troche sie napisaliśmy dla takich jak Ty

Aha Figo schodził ? pamietasz jak fani Interu śmieli się z Juve Capello :? Nedved schodzi - Zambrotta uzupełnia go w pomocy a rozgrywa Cannavaro :? I dwóch rzemieśników w drugiej lini na środku - za wczesnie na oceny i sugestie :!: ale poczekaj teraz fani Juve bedą szydzić :]

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 11:10

Zaza pisze:Figo schodzil z flanki - Figo w tym meczu był wszedzie ... to tak poza konkursem. Co ztego ze zchodził jak nie miał nikogo w lini z obrońcami Romy - czy Ty naprawde nie rozumiesz ? kto miał głowa kończyć akcje Stanko Grosso Figo - kto z przednich formacji ? Wszedł lis Crespo jedna wrzuta bramka :] Chłopie przeciesz on gra chyba najlepsziej na świecie głową - a na pewno jest w 5 tych najlepszych specjalistów :!: Adriano w tym meczu noga tak celnie nie udrzył jak on głową....

Polecam - troche sie napisaliśmy dla takich jak Ty

Aha Figo schodził ? pamietasz jak fani Interu śmieli się z Juve Capello :? Nedved schodzi - Zambrotta uzupełnia go w pomocy a rozgrywa Cannavaro :? I dwóch rzemieśników w drugiej lini na środku - za wczesnie na oceny i sugestie :!: ale poczekaj teraz fani Juve bedą szydzić :]
Akurat o Crespo nie musisz mi nic pisać bo dobrze go znam i wiem gdzie są jego słabe i mocne punkty, może nie wiesz ale pamiętam go z występów w Interze 3 lata temu. A jeśli chodzi o Figo to właśnie wczoraj zachowywał się jak rozgrywający i bardzo dobrze mu to wyszło, więc no comment. A na temat tego artykulu z taktyką to postawie wam tylko świeczkę [*] bo dla mnie to nie jest jakiś wzór tylko wasza polemika na ten temat, żaden z was nie jest trenerem, raczej nigdy nie będzie i nie ma tak na prawdę pojęcia o taktyce, jak można ustawić zespół i grać. Nie ma 4 czy 5 ustawień taktycznych jest ich od groma więc nie wciskaj mi na siłę jak ma grać Inter. Chyba, że masz uszczuplone pole taktyczne tylko do tych, jakimi gra Milan, z tego co widze Milan gra z rozgrywającym więc teraz na siłę chcesz wcisnać, że to najlepsza taktyka. Daruj sobie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2006, 11:23

Daruje sobie :!: masz racje nie ma sensu - jak Ci się okres spóźnia to sie nie bój porozmawiaj z kimś - ja zapale świczke na temat Twojej wiedzy bo chyba troche masz braki. ['] - dawno Cie nie było i widac zmieniłes się troche - szkoda ze jak Inter przegrał nie bylo takich fanów :lol: Także taktyka jest dobre jeśli trener wie czego chce.. . i wie jak maja grać i potrawia to grać. Już dwa lata śmieją się z Manciego że najpierw zgapia wzorce od Ancelottiego [patrz pozycja i gra Pirlo - Pizzaro] teraz od Capello [patrz Dwójka DM na środku drugiej lini] i - ['] - A to pokaże sezon jak to obresrował u innych. Teraz polecał bym popatrzec mu na Spaletiego i Prandeliego bo 4-2-3-1 Inter grał by też...

KONIEC :!: JA NIE DA SIE Z TOBA ROZMAWIAC NIE DARUJE SOBIE :!: MASZ RACJE :!: BEDZIE W CZASIE SEZONU :lol: ? ZAPRASZAM :wink:

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 11:34

Zaza pisze:Daruje sobie :!: masz racje nie ma sensu - jak Ci się okres spóźnia to sie nie bój porozmawiaj z kimś - ja zapale świczke na temat Twojej wiedzy bo chyba troche masz braki. ['] - dawno Cie nie było i widac zmieniłes się troche - szkoda ze jak Inter przegrał nie bylo takich fanów :lol: Także taktyka jest dobre jeśli trener wie czego chce.. . i wie jak maja grać i potrawia to grać. Już dwa lata śmieją się z Manciego że najpierw zgapia wzorce od Ancelottiego [patrz pozycja i gra Pirlo - Pizzaro] teraz od Capello [patrz Dwójka DM na środku drugiej lini] i - ['] - A to pokaże sezon jak to obresrował u innych. Teraz polecał bym popatrzec mu na Spaletiego i Prandeliego bo 4-2-3-1 Inter grał by też...

KONIEC :!: JA NIE DA SIE Z TOBA ROZMAWIAC NIE DARUJE SOBIE :!: MASZ RACJE :!: BEDZIE W CZASIE SEZONU :lol: ? ZAPRASZAM :wink:
szkoda, że ciebie nie bylo jak w tamtym sezonie Milan przegral. Ja nie widziałem, żeby ktoś oskarżał Mancio o kradzież taktyki czy coś w tym stylu? A kto sie śmieje z niego ty i kibice juve bo nic jeszcze ważnego nie wygrał? mam to gdzieś. A Ancelottiemu mógł na prawde kraść taktykę bo Pizarro przecież w każdym meczu grał LOL (jak wszedl raz an 10 spotkań to było dobrze)

PS. Sorry, że mnie troche nie było, ale jak wiesz są wakacje, a ja je spędzam gdzie indziej, nie przed komputerem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2006, 11:43

:shock: u ludzie ale dziecko - chłopie w ostatnim czasie najwieksze afera piłkarska "swiata" i znikło tyle fanów Juve co przybyło Interu :lol: Gdybym nie pamietał Cie to byś był jednym z nich za pewne. Milan przegrał dwa ostatnie sezonu a miałe 7 propozycji zmiany barw forumowych :lol: Co Ty piszesz ? Już nawet ślub wziełem na tym forum [kocham Cie Misiaczku :P] A tu jesli Jasiu który co 4 meisiące po zwyciestwie cos napisze :? ładnie Forza jednosezonowce :] Jeśli dla Ciebie Coppa Italia to szczyt marzeń to gratuluje postepu macie supercoppa :] Nie kraśc taktyka bo kraśc może auta - poprostu to pokazuje jaki z niego trener uczy sie od innych ? w sumie kto pyta nie błądzi ? Tylko to jest już śmieszne - Pizzaro ? poszukaj wypowiedz dla La Gazzetta "bedzie lepszy niż Pirlo" :lol: A teraz znajdz system gry Juventusu pod wodza Fabio Capello. I zobaczysz o co chodzi... Myśl trenerska ?

Nie wiem czemu każda rozmowa z fanami Inter [przepraszam nie każda] musi kończyć się w ten sposób ? Tak Was to boli ? Każdy kto nie jest za Interem śmieje sie ze scudetto przy stole - inaczej się nie dało. Ale chyba moze normalnie rozmwaic o piłce ? No chyba ze jeden superpuchar Włoch sprawił że macie głowy w chmurach - po powtórze to nie Inter wygra a Roma przegrała - co doskonale wie Spalletti ...

Koniec :] Oj bedzie się działo jak sezon ruszy :]

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 11:55

Zaza pisze::shock: u ludzie ale dziecko - chłopie w ostatnim czasie najwieksze afera piłkarska "swiata" i znikło tyle fanów Juve co przybyło Interu :lol: Gdybym nie pamietał Cie to byś był jednym z nich za pewne. Milan przegrał dwa ostatnie sezonu a miałe 7 propozycji zmiany barw forumowych :lol: Co Ty piszesz ? Już nawet slub wziełen na tym forum [kocham Cie Misiaczku :P] A tu jesli Jasiu który co 4 meisiące po zwyciestwie cos napisze :? ładnie Forza jednosezonowce :] Jesli dla Ciebie Coppa Italia to szczyt marzen to gratuluje postepu macie superCoppa :] Nie kraśc taktyka bo kraśc może auta - poprostu to pokacuje jaki z niego trener uczy sie od innych ? w sumie kto pyta nie błedzi ? Tylko to jest już smieszne - Pizzaro ? poszukaj wypowiedz dla La Gazzetta "bedzie lepszy niż Pirlo" :lol: A teraz znajdz system gry Juventusu pod wodza Fabio Capello.

Nie wiem czemu każda rozmowa z fanami Inter [przepraszam nie każda] musi kończyć się w ten sposób ? Tak Was to boli ? Każdy kto nie jest za Interem śmieje sie ze scudetto przy stole - inaczej się nie dało. Ale chyba moze normalnie rozmwaic o piłce ? No chyba ze jeden superpuchar Włoch sprawił że macie głowy w chmurach - po powtórze to nie Inter wygra a Roma przegrała - co doskonale wie Spalletti ...

Koniec :] Oj bedzie się działo jak sezon ruszy :]
Jak jestes slpey to twoja sprawa na pilka.pl siedze juz dlugo, a jak nie potafisz zauważyć to bardzo rzadko udzielam sie na forum co widać po moich postach, ale jak wyskakuje mi jakiś koles co udaje, że wszystko wie to aż mnie krew zalewa i musze coś napisać. A SuperCoppa mamy już 2 sezon z rzędu więc nie widzę postępu? a jeśli ty jesteś za klubem tylko dla trofeów to nic tylko pogratulować ci nalezy. Inne wartosci chyba nie maja dla ciebie znaczenia. A Capello i Ancelotti kiedy zaczynali to co myslisz, ze robili? tez sie uczyli od starszych i bardziej doswiadczonych. Co jak co ale Capello to jest jednak geniusz taktyczny i to nie ulega żadnej wątpliwości i podziękuje mu nawet, że swoim doswiadczeniem przekazuje dopiero co zaczynającym, nowym trenerom wiedze i umiejętności. A co do scudetta przy stoliku to poprostu tryskam ze szczęście, usrałem się po pachy...jeśli nie wiesz, że to wyższe instancje nakazały przyznać Scudetto Interowi to chyba z tobą jest coś nie tak i chyba to ty nie masz pojęcia o tym co się dzieje obecnie w futbolu. A twoje hasła typu "Roma przegrała, nie Inter wygrał" są śmieszne. Inter pokazał, że jest drużyną leszpą bo mecz nie trwa 45 minut tylko 90, a nawet 120. Tego też nie wiedziałeś? to jakie ty masz pojęcie o piłce?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”