Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 wrz 2006, 15:40
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2006, 16:04
Widze, ze przez wiekszosc tutaj przemawia niezadowlenie badzzazdrosc, ze beda oni grali nie w MU nie w Milanie nie w Arsenalu, a przecietniaku WHU. Obaj podobnie jak Carlos Alberto naleza do MSI a nie do Abramovicha. Co z tego, ze działącze chelsea i menadzerowie, agenci zaprzeczaja wszystkim plotka o pomocy Romana. dla zazdrosników jest jedno to sprawka Chelsea.Niestety taka jest teraz pilka... O zakupie takiego pilkaza jak Tevez, kluby jak Arsenal,MU czy LFC moga sobie pomarzyc bo Romek zawsze wejdzie w droge i wychodzi z tego obronna reka Bardzo lubie Teveza i Mascherano, sa to jedni z moich ulubionych pilkazy i jak dowiedzialem sie wczoraj ze Arsenal rozmawia z nimi to sie dalem poniesc mojej fantazji, ale oczywiscie trzeba bylo za chwile zejsc na ziemie bo wiem ze CFC ma tam swoj wklad i nie pozwoli aby zostali wypozyczeni do lokalnego rywala, ktroy wraz z nimi walczy o mistrzostwo...(nie chce tu odejmowac umiejetnosci WH, ale raczej nie stworza zagrozenia CFC) w kazdym badz razie zycze im udanego sezonu z West Ham, z obecnym skladem maja szanse na zajecie miejsca w pierwszej 6, oczywiscie jak nie przydaza im sie przykre kontuzje. Mam sympatie do West Ham'u, jak pamietamy w ubieglym sezonie w ostatniej kolejce pokonali Spurs co nam dalo 4 miejsce a grali o nic bo 0 pkt. czy 3 nie robilo im roznicy i tak by mieli to samo miejsce.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 wrz 2006, 16:09
Pewnie, a ty nie zazdroscil bys takich pilkazy jak Tevez czy Mascherano??Messi E2 Ronaldinho pisze:Widze, ze przez wiekszosc tutaj przemawia niezadowlenie badzzazdrosc, ze beda oni grali nie w MU nie w Milanie nie w Arsenalu, a przecietniaku WHU.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2006, 16:22
Gdyby Barca o nich zabiuegała, a skoro tak nei było to nie mam czego załowac. Narazie w Barcelonie nie ma miejsca...Pewnie, a ty nie zazdroscil bys takich pilkazy jak Tevez czy Mascherano??
Wiemy ze West Ham nie bedzie stac na ich wykupienie po roku... nie mial bym nic przeciwko jak by West Ham wczoraj przebil wszystkie oferty i pozyskal tych zawodnikow, pogratulowal bym im, zreszta teraz tez im gratuluje udanych transferow, ale wiemy co za tym stoi....zobaczymy po sezonie jak sie sprawy potocza
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: efi » 01 wrz 2006, 17:17
efi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 wrz 2006, 18:49
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2006, 19:41
Od kogo MSI ma kupic Mascherano i Teveza. No raczej nie od siebie, bo to własnie MSI jest włascicielem kart obu Argentnczykow jak i pozostałych gwiazd Corinthians...No ja akurat jestem zadowolony. Po przejeciu przez prze MSI West Hamu zapewne beda mieli wystarczajaco floty by po roku wykupic Teveza i Mascherano Wtedy transfer do CFC stanie sie niemozliwy
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 wrz 2006, 19:48
Messi E2 Ronaldinho pisze:Od kogo MSI ma kupic Mascherano i Teveza. No raczej nie od siebie, bo to własnie MSI jest włascicielem kart obu Argentnczykow jak i pozostałych gwiazd Corinthians...
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 01 wrz 2006, 20:19
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 wrz 2006, 21:12
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 wrz 2006, 15:49
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 04 wrz 2006, 21:04
Emberman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 wrz 2006, 23:14
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 10 wrz 2006, 23:21
Emberman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 wrz 2006, 23:39
Emberman pisze:a mam nadzieje tylko że z West Ham'u nie stanie się druga Chelsea bo to byłby już koszmar.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio