West Ham United (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Który pierwszy opuści zespół ?

Carlos Tevez
15
20%
Javier Mascherano
21
28%
Obaj równocześnie
19
26%
nigdy nie odejdą
19
26%
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 wrz 2006, 15:40

Niestety taka jest teraz pilka... O zakupie takiego pilkaza jak Tevez, kluby jak Arsenal,MU czy LFC moga sobie pomarzyc bo Romek zawsze wejdzie w droge i wychodzi z tego obronna reka :roll: Bardzo lubie Teveza i Mascherano, sa to jedni z moich ulubionych pilkazy i jak dowiedzialem sie wczoraj ze Arsenal rozmawia z nimi to sie dalem poniesc mojej fantazji, ale oczywiscie trzeba bylo za chwile zejsc na ziemie bo wiem ze CFC ma tam swoj wklad i nie pozwoli aby zostali wypozyczeni do lokalnego rywala, ktroy wraz z nimi walczy o mistrzostwo...(nie chce tu odejmowac umiejetnosci WH, ale raczej nie stworza zagrozenia CFC) w kazdym badz razie zycze im udanego sezonu z West Ham, z obecnym skladem maja szanse na zajecie miejsca w pierwszej 6, oczywiscie jak nie przydaza im sie przykre kontuzje. Mam sympatie do West Ham'u, jak pamietamy w ubieglym sezonie w ostatniej kolejce pokonali Spurs co nam dalo 4 miejsce a grali o nic bo 0 pkt. czy 3 nie robilo im roznicy i tak by mieli to samo miejsce. :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2006, 16:04

Niestety taka jest teraz pilka... O zakupie takiego pilkaza jak Tevez, kluby jak Arsenal,MU czy LFC moga sobie pomarzyc bo Romek zawsze wejdzie w droge i wychodzi z tego obronna reka Bardzo lubie Teveza i Mascherano, sa to jedni z moich ulubionych pilkazy i jak dowiedzialem sie wczoraj ze Arsenal rozmawia z nimi to sie dalem poniesc mojej fantazji, ale oczywiscie trzeba bylo za chwile zejsc na ziemie bo wiem ze CFC ma tam swoj wklad i nie pozwoli aby zostali wypozyczeni do lokalnego rywala, ktroy wraz z nimi walczy o mistrzostwo...(nie chce tu odejmowac umiejetnosci WH, ale raczej nie stworza zagrozenia CFC) w kazdym badz razie zycze im udanego sezonu z West Ham, z obecnym skladem maja szanse na zajecie miejsca w pierwszej 6, oczywiscie jak nie przydaza im sie przykre kontuzje. Mam sympatie do West Ham'u, jak pamietamy w ubieglym sezonie w ostatniej kolejce pokonali Spurs co nam dalo 4 miejsce a grali o nic bo 0 pkt. czy 3 nie robilo im roznicy i tak by mieli to samo miejsce.
Widze, ze przez wiekszosc tutaj przemawia niezadowlenie badzzazdrosc, ze beda oni grali nie w MU nie w Milanie nie w Arsenalu, a przecietniaku WHU. Obaj podobnie jak Carlos Alberto naleza do MSI a nie do Abramovicha. Co z tego, ze działącze chelsea i menadzerowie, agenci zaprzeczaja wszystkim plotka o pomocy Romana. dla zazdrosników jest jedno to sprawka Chelsea.
Dzisiaj pojawiło sie info, ze MU ma pieerwokup Mascherano, czycos w tym stylu :arrow: pewnie roman ma tak dobre serce i chce sie podzielic z Glazerem, bo pewnie i w jego spolkach ma jakies udziały.
MSI to nie Roman A.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 wrz 2006, 16:09

Messi E2 Ronaldinho pisze:Widze, ze przez wiekszosc tutaj przemawia niezadowlenie badzzazdrosc, ze beda oni grali nie w MU nie w Milanie nie w Arsenalu, a przecietniaku WHU.
Pewnie, a ty nie zazdroscil bys takich pilkazy jak Tevez czy Mascherano??
Wiemy ze West Ham nie bedzie stac na ich wykupienie po roku... nie mial bym nic przeciwko jak by West Ham wczoraj przebil wszystkie oferty i pozyskal tych zawodnikow, pogratulowal bym im, zreszta teraz tez im gratuluje udanych transferow, ale wiemy co za tym stoi....zobaczymy po sezonie jak sie sprawy potocza.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2006, 16:22

Pewnie, a ty nie zazdroscil bys takich pilkazy jak Tevez czy Mascherano??
Wiemy ze West Ham nie bedzie stac na ich wykupienie po roku... nie mial bym nic przeciwko jak by West Ham wczoraj przebil wszystkie oferty i pozyskal tych zawodnikow, pogratulowal bym im, zreszta teraz tez im gratuluje udanych transferow, ale wiemy co za tym stoi....zobaczymy po sezonie jak sie sprawy potocza
Gdyby Barca o nich zabiuegała, a skoro tak nei było to nie mam czego załowac. Narazie w Barcelonie nie ma miejsca...
Ja bym sie wstrzymał z tym czy ich stac na to czy nie. Jak narazie pojawiaja sie newsy, ze obaj sa wypozyczeni albo, ze sa to transfery definitywne. Przeciez to i tak MSI o wszystkim decyduje i to oni sa ich włascicielami. Wszystko wskazuje, ze MSI chce przejac WHU, a jesli tak sie stanie to nic i nikt ich nie wyrwie.
Jesli tak naprawde miesiac temu wpłyneła by odpowiednia kwota czy to za Teveza czy Javiera to juz dawno by zminili klub, ale były tylko plotki a brakowało konkretów :arrow: Sobis

efi
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: efi » 01 wrz 2006, 17:17

Coraz bardziej prawdopodobne jest przejęcie The Hammers przez Media Sport Investment (MSI). Oficjalna strona West Hamu potwierdziła, że są prowadzone początkowe rozmowy w tej sprawie.

Prezydent MSI, Kia Joorabchian już kiedyś próbował kupić West Ham. Niestety dla niego wtedy się nie udało. Jednak miliarder się nie załamał i po raz drugi próbuje przejąć klub z Londynu.

Jak dotychczas prowadzimy początkowe rozmowy w sprawie przejęcia drużyny. Kupno klubu przez MSI nie ma żadnego związku z transferami Teveza i Mascherano. - podała oficjalna strona WHU.

MSI ma również prawa do jednego z brazylijskich klubów. Kia Joorabchian przejął Corinthians w listopadzie 2005 roku i teraz przymierza się do kupna West Hamu.

westhampoland.com

Co o tym sądzicie?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 wrz 2006, 18:49

No ja akurat jestem zadowolony. Po przejeciu przez prze MSI West Hamu zapewne beda mieli wystarczajaco floty by po roku wykupic Teveza i Mascherano :lol: Wtedy transfer do CFC stanie sie niemozliwy :twisted:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2006, 19:41

No ja akurat jestem zadowolony. Po przejeciu przez prze MSI West Hamu zapewne beda mieli wystarczajaco floty by po roku wykupic Teveza i Mascherano Wtedy transfer do CFC stanie sie niemozliwy
Od kogo MSI ma kupic Mascherano i Teveza. No raczej nie od siebie, bo to własnie MSI jest włascicielem kart obu Argentnczykow jak i pozostałych gwiazd Corinthians...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 wrz 2006, 19:48

Messi E2 Ronaldinho pisze:Od kogo MSI ma kupic Mascherano i Teveza. No raczej nie od siebie, bo to własnie MSI jest włascicielem kart obu Argentnczykow jak i pozostałych gwiazd Corinthians...

Masz racje, ale gafa :oops:

Teraz w West Ham jest ciekawa sprawa, zobaczmy na napastnikow Tevez,Zamora,Harewood,C.Cole, Ashton i Sheringham( 8) ) Bedzie Pandrew mial dylemat kogo wystawic. Zamora strzelil juz do tej pory bodajze 4 bramki, Harewood w tamtym sezonie tez pykal czesto bramki, znowu Ashton talecik, Cole ostatnio tez strzelil Charlton ... Pomoc tez jest ciekawa Benayoun,Mascherano,Reo-Coker i Lee Bowyer znane nazwiska.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 01 wrz 2006, 20:19

Ashton sobie teraz raczej nie pogra przez powazna kontuzje :?.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 wrz 2006, 21:12

Chyba po dizsiejszych, bardzo pewnych seibie słowach :arrow: Kia Joorabchiana, nikt nie ma juz wiekszych wątpliwosci, ze zamierza on pozostawic Mascherano i Teveza w West Hamie. Była mowa takze o Chelsea, ze chca ja dogonic i stac sie druzyną lepsza od Londynczyków, czyli reka Romka jednak naprawde nei miałą miejsca przy tych transferach. Co wazniejsze kolejne wzmocnienia WHU beda tylko kwestia czasu i okienko zimowe moze nalezec do nich, choc kadre i tak maja bardzo mocna, ale jeszcze chyba nie na LM, oktorej marza juz penwie niedługo nowi wlasciciele Młotów.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 wrz 2006, 15:49

Badri Patarkatsishvil, gruzinski miliarder jest zainteresowany kupnem West Hamu, ponoc jest w stanie zaoferowac 100 mln. funtow, robi sie ciekawie...

P.S. jutro o 9:00 prezentacja Tevez'a i Mascherano :wink:

Emberman
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 04 wrz 2006, 21:04

Mnie śmieszy wogule to że West Ham w 2013 roku będzie najlepszą drużyną w Premiership a rok puźniej wygra CL. :]

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 wrz 2006, 23:14

Ogladalem dzisiaj meczyk WH-Aston Villa i musze stwierdzic ze stal na dosc wysokim poziomie ;] WH mial duzo szczescia. Raz Mearson wyciagnal pilke z lini bramkowej, potem znowu Ferdinand tez wybil pilke prawie z lini a wczesniej jeszcze bodajze Angel 2x trafil w poprzeczke :shock: Debiut Teveza byl dosyc udany, mial pare ciekawych kiwek, po jednej gdy by ktos w tepo wbiegl w pole karne to brama na 100 % by byla. Remis w tym spotkaniu byl chyba sprawiedliwy. Asysta Konchesky :shock:

Emberman
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 10 wrz 2006, 23:21

Ja mam nadzieje tylko że z West Ham'u nie stanie się druga Chelsea bo to byłby już koszmar. Mięc w lidze takie dwie udręki :D :twisted:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 wrz 2006, 23:39

Emberman pisze:a mam nadzieje tylko że z West Ham'u nie stanie się druga Chelsea bo to byłby już koszmar.

Nie ma takiej opcji... nawet jak dostana te 100 mln. funtow czy tam ile to nie zakupia 3 pilkazy za te pieniadze tylko wiecej... Zostaly by one wydane tak aby klub sie liczyl w Europejskich pucharach. Zadna firma by sie nie bawila tak jak Abramovic w kupno pilkazy, co roku paru sprzedaje i paru kupuje, takie cos tylko na Fifie lub FM'ie jeszcze jest :? O ile Pandrew bedzie trenerem to wiem ze pieniadze nie beda wyrzucone w bloto :wink: i West Ham wciaz bedzie mial bardzo dobra szkolke pilkarska :D Np. Reo-coker teraz byl wsciekly na WH ze nie powiadomili go o ofertach z MU i Arsenalu. Teraz juz im wybaczyl, jest zadowolony z klubu i pozostanie w nim bylo sluszna decyzja. Jesli West Ham jak pisalem bedzie sie liczyl w Europejskich pucharach to nie ma sensu sie przenosic do innego klubu i jak wiecej takich talentow zostanie w West Hamie, klub nie musi wtedy kupowac pilkazy za niewiadomo jakie sumy :wink: Wystarczy ze klub bedzie stac na dogodne kontrakty dla wychowankow...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”