Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 98

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2006, 17:54

O jaaaa, Legro wroc ! :roll: Co to bylo? Juventus ?! Zartujecie? Nie moge pochwalic nikogo oprocz Paro, ktory zagral jak dla mnie calkiem niezle, dawno nie widzialem w Juve pilkarza, ktory wnioslby w koncu jakies niekonwencjonalne podania. Reszta kaszana. A obrona to juz w ogole. Myslalem, ze Didier ocs wykombinuje z tym drewnem co sie u nas w obronie teraz znajduje, ale niestety nic. Wynik sprawiedliwy, niestety

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 18:03

O jaaaa, Legro wroc ! Co to bylo? Juventus ?! Zartujecie? Nie moge pochwalic nikogo oprocz Paro, ktory zagral jak dla mnie calkiem niezle, dawno nie widzialem w Juve pilkarza, ktory wnioslby w koncu jakies niekonwencjonalne podania. Reszta kaszana. A obrona to juz w ogole. Myslalem, ze Didier ocs wykombinuje z tym drewnem co sie u nas w obronie teraz znajduje, ale niestety nic. Wynik sprawiedliwy, niestety
Nie wiem mi sie wydawalo, ze Camor jak na siebie duzo biegał. cos sie takze starał. Ale wynik naprawde sprawiedliwy, bo Juve nie stworzylo pokazna ilosc sytuacji do strzelenia bramki. Wiecej spodziewalem sie po Alexie, ktory bardzo dobrze sie do tej pory w meczach sparingowych czy PW prezentował. No coz z taka gra trudno bedzie szybko wyjsc na 0 i gonic pozniej czolowke....
Boumsong :? nie dziwie sie,ze tak szybko po odejsciu z Auxerre zmieniał barwy...troche spozniony byl w swoich interwencjach. Szkoda akcji Zalayety z koncowki, ale i tak sedzia tam widzial niby reke. No cóz szybko Juve moze nie zawitac, poprostu chyba dostosowało sie do klasy i poziomu SerieB. Narazie Juve zmayka tabele :!: :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2006, 18:06

I co z tego, ze Camor sie staral? To jest Serie B, do jasnej cholery, on chcial grac w Lidze Mistrzow, bo jest takim kozakiem to niech teraz w 2 lidze wloskiej robi wszystkich jak chce, kuwa. On nie ma sie starac, on ma cos zdobywac. Bramki, asysty, udzialy w akcjach zakonczonych golem, obojetnie. Starac i walczyc to on moze sobie w meczu z Barcelona, a nie Rimini.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 wrz 2006, 18:07

Zaza pisze:Na eurosporcie 2 jest na żywo mecz - widze że Lipiński fan Starej Damy na całego - zamienił Canal + na ES nawet dla serie B Wink

Eurosport bierze roznych komentatorow ktorzy są zwiazani z innymi kanalami .Mozna tu przytoczyc przyklad chociazby Borka Albo Czarka Olbrychta ktorzy na codzien pracują dla Polsatu i Canalu +

a co do JUve to mysle ze nie tak latwo im przyjdzie ten awans do serieA ... ale coz , za pare kolejek zobaczymy co sie bedzie swięcic w SD :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2006, 18:10

Kaczy nie o to chodziło :wink: wczoraj też był mecz serie B w ES i nie komentatował Lipiński :P Teraz rozumiesz co miałem na myśli :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 wrz 2006, 18:17

No widac, ze nie tak latwo na drugim froncie :!: ale byli tacy optymisci, ktorzy wypisywali bzdury ze Juve nawet z -30pkt awansuje do SerieA, nawet teraz bedzie to cholernie trudne, musza walczyc

Inni glowni faworyci tego szczebla nie zawiedli - Napoli, Genoa czy tez Brescia, Bologna

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2006, 18:17

I gdzie cała reszta fanów ? poprzednio zaraz po meczach wypowiadało się 20 osób na raz, a tymczasem mamy tylko Bagga :roll:

Widziałem tylko drugą połowę i nie ma o czym pisać. Serie B, a niektórzy wyraźnie obniżyli loty (nawet mistrzowie świata). Akcji było jak na lekarstwo, Boumsong nie ma co - wymiatacz :P przynajmniej 1pkt odrobiony :lol:

Najważniejsze jednak, że wygraliście z Interem w sparingach :]

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 wrz 2006, 18:23

Sero pisze:I gdzie cała reszta fanów
musza ochlonac..sa w szoku :lol:

a jednak..sprawa nie taka prosta jkby moglo sie wydawac...SerieB to juz nie az takie zaplecze elity..;)

Co ja moge powiedziec?! Bedzie ciezko...chociaz to dopiero pierwszy mecz..ale nie mzona zapomniec o tym, ze sa punkty ujemne, a priorytetem bylo szybkie sie pozbycie ich...a jednak droga dluga...awans?! hmmm ciezko...chociaz nie powinno sie takich slow rzucac po pierwszej kolejce...wiec poczekamy zobaczymy...

SerieB nie bylo interesowalo nigdy tak jak teraz :P

:lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 18:42

Poprostu wiekszosc druzyn bedzie sie ostro motywowac przed meczami z Juve, bo jednak Juve to nadal Juve, a Camor to Camor, Alex to Alex. Widac nie bedzie latwo i naprawde trudno powiedziec czy Stara dama szybko wroci. Tylko jesl i faworyci SerieB beda tracic nawzajem punkty, a narazie w pierwszej kolejce nie zawiedli.

Emberman
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 09 wrz 2006, 18:47

Hahahahahahahaha, ubaw po pachy :lol: .
Juventus zremisował z Rimini. Omg! Przecierz dalej został Alex, Buffon, jest jeszcze nowo nabyty Bousmoung. Myślałem że Juve rozgromi Rimini gdzieś 4:0 jak nie więcej. Teraz zostaje jeszcze -16 punktów do odrobienia.

Jeżeli któregoś z Bianconeri uraziłem swoimi zdaniami na początku wiadomości to bardzo przepraszam.

Awatar użytkownika
Satan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Satan » 09 wrz 2006, 19:02

Ogromna złość po takim meczu. Wydawałoby się, że Juve bez problemów puknie jakieś tam Rimini(w dodatku 20 minut grając w przewadze!!!), a to Rimini wcale nie było gorsze i zasłużenie zdobyło punkt. Po CI liczyłem na Alexa tymczasem zagrał fatalnie, ale miano "piłkarza meczu" przejął Boumsong, którego debiut bez wątpienia wbije się w pamięć kibiców. Chaotycznie wyglądała gra SD,nic się nie kleiło, poza tym nie było w zasadzie żadnych klarownych okazji, ale nie można też lamentować, że już po awansie(on będzie na pewno)zostało jeszcze mnóstwo spotkań. Mam nadzieję, że trener nie powie "Zagraliśmy dobrze, ale zabrakło szczęścia" powinien ich pożądnie opieprzyć i wbić do głów, że nawet z Rimini mecz sam się nie wygra. Za tydzień mecz z Vicenzą i koniecznie trzeba go wygrać przekonująco.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 wrz 2006, 19:14

czeher pisze:ale byli tacy optymisci, ktorzy wypisywali bzdury ze Juve nawet z -30pkt awansuje do SerieA, nawet teraz bedzie to cholernie trudne, musza walczyc
Piszesz jakbysmy byli juz straceni. :?

Sero pisze:I gdzie cała reszta fanów ?
W dupie. Zobaczymy gdzie bedziesz po sezonie, jak ten twój bezpłodny Inter gówno zdobedzie jak zawsze.

2WP wyluzuj //maestro

Ok. Tylko Zobaczymy nawet dzisiaj gdzie bedzie Sero, jak Viola pokaze Interowi w czym moze sobie byc mistrzem.

czecher ale napisałem że bylismy pewni, ja tej pewnosci nie strace po 1 meczu. Poczekamy z 5 kolejek-zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2006, 19:22 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 wrz 2006, 19:18

ossy pisze:Piszesz jakbysmy byli juz straceni. Confused
nie sadze tak :!: nie skreslam ich, tylko widac po 1 meczu, ze nie bedzie latwo tak jak zakladaliscie na pocztaku :!: gdy wypisywaliscie ze z -30pkt bezproblemu awansujecie - a teraz nie macie tyle pkt na minusie
Zas inni faworyci powiekszyli dzisiaj przewage nad wami - zreszta tak jak pisalem wyzej
czeher pisze:bedzie to cholernie trudne, musza walczyc
czyli jak sa straceni czy nie :think:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2006, 19:27

ossy pisze:W dupie. Zobaczymy gdzie bedziesz po sezonie, jak ten twój bezpłodny Inter gówno zdobedzie jak zawsze.

Sambrero ? nie ma co twój kapelusz zapadł w pamięć

pozdrów chłopaków z JP.

O mne się nie martw. Ja się pojawie, jak zawsze.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 wrz 2006, 19:31

Sero pisze:pozdrów chłopaków z JP.
Nie bywam tak ostatnimi czasy wogóle, a wczesniej zadko. A ty pozdrów chłopców z fcinter pewnie mają mokro z tych 8 pkt. Zobaczymy jak długo.

Sero pisze:Ja się pojawie, jak zawsze.
Razem z "Mancio won"?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”