Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2006, 17:54
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 18:03
Nie wiem mi sie wydawalo, ze Camor jak na siebie duzo biegał. cos sie takze starał. Ale wynik naprawde sprawiedliwy, bo Juve nie stworzylo pokazna ilosc sytuacji do strzelenia bramki. Wiecej spodziewalem sie po Alexie, ktory bardzo dobrze sie do tej pory w meczach sparingowych czy PW prezentował. No coz z taka gra trudno bedzie szybko wyjsc na 0 i gonic pozniej czolowke....O jaaaa, Legro wroc ! Co to bylo? Juventus ?! Zartujecie? Nie moge pochwalic nikogo oprocz Paro, ktory zagral jak dla mnie calkiem niezle, dawno nie widzialem w Juve pilkarza, ktory wnioslby w koncu jakies niekonwencjonalne podania. Reszta kaszana. A obrona to juz w ogole. Myslalem, ze Didier ocs wykombinuje z tym drewnem co sie u nas w obronie teraz znajduje, ale niestety nic. Wynik sprawiedliwy, niestety
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2006, 18:06
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 wrz 2006, 18:07
Zaza pisze:Na eurosporcie 2 jest na żywo mecz - widze że Lipiński fan Starej Damy na całego - zamienił Canal + na ES nawet dla serie B Wink
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2006, 18:10
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 wrz 2006, 18:17
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2006, 18:17
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 wrz 2006, 18:23
musza ochlonac..sa w szokuSero pisze:I gdzie cała reszta fanów
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 18:42
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 09 wrz 2006, 18:47
Emberman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Satan » 09 wrz 2006, 19:02
Satan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 wrz 2006, 19:14
Piszesz jakbysmy byli juz straceni.czeher pisze:ale byli tacy optymisci, ktorzy wypisywali bzdury ze Juve nawet z -30pkt awansuje do SerieA, nawet teraz bedzie to cholernie trudne, musza walczyc
W dupie. Zobaczymy gdzie bedziesz po sezonie, jak ten twój bezpłodny Inter gówno zdobedzie jak zawsze.Sero pisze:I gdzie cała reszta fanów ?
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 wrz 2006, 19:18
nie sadze takossy pisze:Piszesz jakbysmy byli juz straceni. Confused
czyli jak sa straceni czy nieczeher pisze:bedzie to cholernie trudne, musza walczyc
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2006, 19:27
ossy pisze:W dupie. Zobaczymy gdzie bedziesz po sezonie, jak ten twój bezpłodny Inter gówno zdobedzie jak zawsze.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 wrz 2006, 19:31
Nie bywam tak ostatnimi czasy wogóle, a wczesniej zadko. A ty pozdrów chłopców z fcinter pewnie mają mokro z tych 8 pkt. Zobaczymy jak długo.Sero pisze:pozdrów chłopaków z JP.
Razem z "Mancio won"?Sero pisze:Ja się pojawie, jak zawsze.
ossy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio