Cholera jaki niestały w uczuciach ten człowiek. Kibicować najpierw Barcelonie, a potem Realowi, czy na odwrót to...lepiej się nie wyrażać
Ale żeby nie robić OT. Nie sądzę by Arsenal teraz potrzebował napastnika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 wrz 2006, 21:31
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 09 wrz 2006, 21:32
dla Ciebie zrobie wszystko, choc jako byly kibic Chelsea bede mial z tym male problemy (powiedzmy, ze zrobie to z grymasem na twarzy), gdyz jestes kibicem Arsenalu a jak wiadomo Chelsea > Arsenalfieldy pisze:mimo wszystko prosiłbym, abyś pisał jak należy
bylem niedawno w knajpie, ale chodza tam obecnie takie miesniaki, ze nie daja mi sie napinac. nie chce z nimi zadzieracfieldy pisze:nie musisz się napinac jak jakiś gówniarz, bo t nie temat do tego, zapraszam do knajpy
to bylo za pewne do mnie. zgadzam sie z toba po raz pierwszy. jestem pelen nadziei, iz nie ostatniguru pisze:nie ma co z nim gadac
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 wrz 2006, 21:38
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 wrz 2006, 21:42
No baNiggaz pisze:nowy mistrz wyczucia ironii
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 wrz 2006, 21:46
I co w związku z tym?RealFan pisze:No ba Razz Nie we wszystkim trzeba się doszukiwać ironii Laughing Jeden pisze właśnie w ten sposób, a drugi dosłownie
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 wrz 2006, 21:53
No coś Ty nie wieszNiggaz pisze:I co w związku z tym?
Nie przeczę, aczkolwiek musiałem to odebrać dosłownie bo mnie zaswędziałoNiggaz pisze:Tymon ironizował i to nie ulega żadnej wątpliwości więc moja (również ironiczna) uwaga w stosunku do Ciebie była uzasadniona.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 09 wrz 2006, 21:53
za duzo u nas ironii. koledzy jej nie wyczuwaja tudziez ich denerwujeNiggaz pisze:I co w związku z tym?
Tymon ironizował i to nie ulega żadnej wątpliwości więc moja (również ironiczna) uwaga w stosunku do Ciebie była uzasadniona.
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 wrz 2006, 21:57
napewno nieTymon Jagła (Deco_10) pisze: za duzo u nas ironii. koledzy jej nie wyczuwaja tudziez ich denerwuje
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 09 wrz 2006, 22:01
napewno NIE. na pewno TAKguru pisze:napewno
tak, jestem nabijaczem, wlasnie dlatego przez kilkanascie miesiecy nic nie pisalem na tej stronce a obecnie pisze bardzo rzadkoguru pisze:Bez powodu nie napisalem "nie ma co z nim gadac" bo jestes nabijaczem, ja byle czego dostaje WP a ty za takie zasmiecanie nic a to wlasnie jest denerwujace bo zasmiecasz temat...
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 wrz 2006, 22:08
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:tak, jestem nabijaczem, wlasnie dlatego przez kilkanascie miesiecy nic nie pisalem na tej stronce a obecnie pisze bardzo rzadko
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 09 wrz 2006, 22:23
„bitwa na slowa” jeszcze sie nie rozpoczela a juz sie zakonczylaguru pisze:czekamy na nastepne kilkanascie miesiecy:P
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 wrz 2006, 23:08
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 wrz 2006, 0:20
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:wypowiedzi Wengera po meczu. nie bede ich komentowal, bo nie chce kolejnej dyskusji : )
"To bardzo frustrujące. Straciliśmy bramkę, kiedy wyglądało na to, że zachowamy czyste konto, ponieważ Middlesbrough tylko się broniło. W końcu udało nam się zdobyć 1 punkt przeciwko drużynie, która oddała tylko jeden celny strzał na naszą bramkę."
"Nie mogliśmy ich 'dobić'. Nie wykorzystaliśmy dobrze boiska, nie graliśmy wystarczająco agresywnie przez ostatnie 30 minut. A ich bramkarz zagrał poprawnie."
"Jestem zaniepokojony, ponieważ straciliśmy punkty nie z powodu jakości naszej gry. Wydaje mi się, że gramy tak samo dobrze jak kiedyś, ale ostatnio tracimy punkty i to musi być dla zawodników denerwujące."
"Mamy wielki potencjał w naszej drużynie, ale w tej chwili nie zdobywamy tylu punktów, na ile zasłużyliśmy. Powinniśmy mieć 9 punktów, a mamy 2, nie jesteśmy z tego powodu zadowoleni, ale to wcale nie znaczy, że ta drużyna już nie ma 'tej jakości'."
fieldy pisze:bie bramki dla nas zdobył Fran Merida,
Jak bedziesz mial to wez zapodajfieldy pisze:skrótów jeszcze nie widziałem
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 wrz 2006, 21:13
bagg pisze:guru napisał:
nie daj borze
Shocked
fieldy pisze:Wenger powiedział, że Robina, lub Henry'ego moga zastąpić Baptista, lub Walcott.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio