Wasze prywatne typy - Strona 239

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 15 wrz 2006, 17:49

Niggaz nie to zebym sie bal Armini badz nie wierzyl w Bayern, ale wynik tego meczu moze byc rozny :!: Na Schuco- Arena gra sie bardzo ciezko. Z reszta Bayern nie radzil sobie tam ostatnio zbyt dobrze. Co wiecej Bawarczycy nie graja teraz olsniewajaco i mimo, ze Arminia spisuje sie ponizej oczekiwan, nie wydaje mi sie, zeby chlopcy Magatha byli w tym meczu pewniakami. Jak chcesz to stawiaj, ale zebys mi pozniej nie klal na Bayern 8) :P.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2006, 17:52

Klnąć na Bayern na pewno nie będę ... a przynajmniej nie na forum :lol: :wink: Szukałem spotkania o takim mniej więcej kursie i ostatecznie wybrałem ten mecz. A zresztą co ja się będę zamartwiał. Będzie dobrze :P

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 15 wrz 2006, 20:01

Nie wiem jak wam, ale mi się podoba typ Odra-Arka X2 ze stawką 1,67. Przecież różnica w tabeli między tymi zespołami aż taka duża nie jest, a śmiem twierdzić że zespół Stawowego gra lepszą piłkę.

Co o tym sądzicie :?:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 wrz 2006, 20:24

Przedstawie wam moje 6 kuponów na Weekend!

Aston Villa - Strzeli Gola
Roda - Ajax - 2
Lille - Touluse - 1
Sporting - Ferreira - 1
Tomsk - CSKA - 2
Salzburg - Sturm - 1
Bielefeld - Bayern - 2
Celtic - Dunfermille - 1

AKO: 28
EW: 50zł

Valencia - Getafe - 1
Sparta R - Groeningen - 2
Catania - Atalanta X2
Santander - Barca - 2
Steua - Rapid - 1

AKO: 15
EW:41.20zł

Siena - Roma - 2
Chelsea 1p - 1
Livorno - Viola - 2
Monaco - PSG - ILOŚC GOLI WIĘCEJ NIŻ 2,5
AKO:11zł
EW:40zł

Everton - Wigan - 1
Inter - Sampa - 1
Parma - Milan - 2
Sunderland - Leicester - 1
Chelsea - Liverpool - 1
STAWKA:10zł
AKO:11
EW:101zł

Lorient - Lyon - 2
Piacenza - Napoli - 2
Dubnica - Zlina - 2
Marsylia - Bordeaux - 1
STAWKA: 6.00zł
AKO:17
EW: 95

Co sądzicie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2006, 21:01

Oto moj "zestawik" :glass:

Juve - Vicenza 1
Inter - Sampa 1
Real - Sociedad 1
Benfica - National 1
Koln - Brunszwig 1
Ruch - Miedz 1

Boje sie o Inter :roll: z Interem to roznie bywa a nie zagra najlepszy gracz - Esteban :cry: No ale Sampa tez oslabiona bram Aimo czy tez Maxa

Nurymbergia - Bochum 1
WBA - Southend 1
Kopenhaga - Frem 1
Parma - Milan 2
Santarder - Barca 2
Chelsea - Liverpool 1

PS. Lisek nie komentuj(a raczej nie rob podsumowan) moich typow/kuponow przed zakonczeniem meczow :!: 8) :twisted: :stop:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 21:58

czeher pisze:WBA - Southend 1
z Leicester wygrali 2:0 ostatnio dzięki 2 .. karnym. Pamiętam, bo miałem to w BPU :P
nie wiem jak to u nich wgląda z tworzeniem akcji ofensywnych, ale mogą miec problemy :D a kurs penwie nie zachwyca
czeher pisze:Parma - Milan 2
Milan ledwo wygrał z Lazio, potem pewnie pokonał AEK i od razu wszyscy na nich w ciemo grają :D
ja bym tu uważał, nie wiem co z Seedorfem - dlaczego w LM nie grał [czyżby rotacja :D] ale Parma, skazywana na porażkę w meczu z Torino dzielnie walczyła.
czeher pisze:Chelsea - Liverpool 1
dla mnie pewniak - L'pool słabo póki co sobie radzi, a w lidze zawsze Chelsea z nimi jechała [odkąd Roman przyszedł] gorej jakby to był FA Cup :P bądź LM
czeher pisze:Kopenhaga - Frem 1
wiara w Jaspera ? :P

co do pierwszego kuponu - w Benfice zabraknie Nuno G, który pauzuje za czerwiń po meczu z Boavistą - pamietamy gola Przemka - Benfica coś mnie w lidze nie przekonuje, odradzałbym. Bo i kurs tez pewno mały

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 wrz 2006, 22:03

1.
Lorient - Lyon 2 1.60
Broendby - Esbjerg 1 1.50
Santander - Barcelona 2 1.50
Alkmaar - Twente 1 1.40

20zł -> ok90zł

2.
Bielefeld - Bayern M. 2 1.60
FC Zurich - Thun 1 1.45
OFI Kreta - Olympiakos 2 1.50
Siena - Roma 2 1.90
Parma - Milan 2 1.60

10zł -> ok94zł

Tak ostrożnie bardzo, bo już mao kasy zostao :roll: :P
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2006, 22:11 przez maestro, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 22:06

maestro pisze:Lorient - Lyon 2 1.60
Lorient ma dobrych piłkarzy ofensywnych - Lyon może się rozluźnić po potyczce z Realem.
Odradzam :D
maestro pisze:Bielefeld - Bayern M. 2 1.60
o Milanie pisałem, ale o Bawarczykach nie, wiec - też ich odradzam, Arminia wbrew pozorom, potrafi się postawić najlepszym i skutecznie bronić remisu, jeszcze jak wyjdzie im jakaś kontra ...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 wrz 2006, 22:10

fieldy a co myslisz o meczu Charlton-Portsmouth :?: jak na moje oko to remis, 2-2 8)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 wrz 2006, 22:14

fieldy pisze:Milan ledwo wygrał z Lazio, potem pewnie pokonał AEK i od razu wszyscy na nich w ciemo grają
Bilans spotkań w ostatnich kilku latach mówi sam za siebie :P Można over w ciemno stawiać :lol: ;) (żartuję :P) A Parma dosyć mocno się w okienku osłabiła ;) Myślę, że Milan da radę :)
fieldy pisze:wiara w Jaspera ? Razz
A on w LM chyba kontuzję niemiłą złapał :roll: Chyba nie zagra w lidze...

A Valencia - Getafe 1
Motherwell - Hearts 2
Ewentualnie FC Sevilla - Betis 1 :>

Bo coś trzeba zagrać noo :P ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 22:15

no co ty, Portsmouth mają Nwankwo 8) dla mnie czysta 2, kurs genialny na 2, postawiłbym gdybym nie przegrał ostatnich eurocentów :o

goście dobrze zaczęli sezon, wysokie wygrane, nawet zadziwiające, ale graja kawał dobrego futbolu, jesli nie mają żadnych kontuzji w skłądzie - nie widze powodu, aby nagle mieli wpaść w jakiś dołek, sezon się dopiero zaczał - jeszcze nie pora na utrate formy.
Niedawno rozbili Boro 4:0 na wyjeździe, to samo Boro, ktore z nami długo prowadziło :? choć miało ok 20 sytuacji mniej :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2006, 22:18

fieldy pisze:
czeher pisze: WBA - Southend 1
z Leicester wygrali 2:0 ostatnio dzięki 2 .. karnym. Pamiętam, bo miałem to w BPU Razz
nie wiem jak to u nich wgląda z tworzeniem akcji ofensywnych, ale mogą miec problemy Very Happy a kurs penwie nie zachwyca
Najpierw male sprostowanie
:lol: sa to typy z mego podrzednego kuponu 8) a teraz odnosnie tego meczu zagralem go zamiast Wisly lub tez Bayernu - jakos bardziej do mnie przemawia - WBA wygralo jak narazie wszytskie mecze u siebie zas przeciwnicyn wszystkie wyjazdowe przegrali :!: - wiem w takich meczach czesto zdarzaja sie niespodizanki jednak licze na atak Hartson - Phillips oraz na szwajcarskiego goalkipera :!:
Kurs: 1,55
fieldy pisze:
czeher pisze:
Parma - Milan 2
Milan ledwo wygrał z Lazio, potem pewnie pokonał AEK i od razu wszyscy na nich w ciemo grają Very Happy
ja bym tu uważał, nie wiem co z Seedorfem - dlaczego w LM nie grał [czyżby rotacja Very Happy] ale Parma, skazywana na porażkę w meczu z Torino dzielnie walczyła.
Wiem o tym, ze raczej to zdarzenie pewniakiem nie jest, dlatego tez znajduje sie na podrzednym kuponie, licze na zmeczenie Parmy po meczu w Kazaniu :!: Milan badz co badz w LM gral u siebie z AEK - chca walczyc o scudetto musza wygrac :P
Kurs: 1,6

fieldy pisze:dla mnie pewniak - L'pool słabo póki co sobie radzi, a w lidze zawsze Chelsea z nimi jechała [odkąd Roman przyszedł] gorej jakby to był FA Cup Razz bądź LM
Liga to liga musza pojechac ale zawsze mecze z udzialem Liverpoolu wprawiaja mnie w mala konsternacje :roll: ehhh ile ja razy przegralem na nich w sezonie gdy wygrywali lm :evil:
Kurs: 1,75
fieldy pisze:wiara w Jaspera ? Razz
chyba nie zagra, jakis uraz po lm nie wiem czy da rade sie wykurowac - ale wierze w Pimponga, moze Allback zagra :twisted:
Kurs: 1,45
fieldy pisze:co do pierwszego kuponu - w Benfice zabraknie Nuno G, który pauzuje za czerwiń po meczu z Boavistą - pamietamy gola Przemka - Benfica coś mnie w lidze nie przekonuje, odradzałbym. Bo i kurs tez pewno mały
Jak narazie nie ma czym przekonywac - zagrala 1 mecz na wyjezdzie z Boavista, jakos mnie nie martwi absencja Nunio, wszak jest kilku innych ofensywnych graczy takich jak: Rui Costa, Fonseca, Miccoli, Karagunis czy Simao, albo ........ Kariaka :P
Co do zachwycania National w dwoch meczach zanotowal 2 porazki poza tym gral w pucharze UEFA na dosc ciezkim terenie jakim jest Rumunia i rowniez przegral to spotkanie, statystyki jednoznacznie przemawiaja na korzysc Benfici
Kurs: 1,4
maestro pisze:Valencia - Getafe 1
Motherwell - Hearts 2
Ewentualnie FC Sevilla - Betis 1 Łypiący
Hearts, ostatnio nie jest w formie porazka z Miren w lidze i z Sparta w pucharze, poza tym statystyki jakos jednoznacznie za nimi nie przemawiaja

Sevilla - kiedys passa musi sie skonczyc, poza tym derby rzadza sie wlasnymi prawami a Betis taki slaby nie jest kilku graczy odeslzo ale sa nowi i kto wie czy nie wyszlo to Betisowi na lepsze

Schuster zawsze ma fenomenalny poczatek sezonu, Val po lm wiec moze byc roznie

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 22:22

czeher pisze:Wiem o tym, ze raczej to zdarzenie pewniakiem nie jest, dlatego tez znajduje sie na podrzednym kuponie, licze na zmeczenie Parmy po meczu w Kazaniu Milan badz co badz w LM gral u siebie z AEK - chca walczyc o scudetto musza wygrac
Kurs: 1,6
no tak - muszą, już maestro wspomniał historię pojedynków tych drużyn i rzeczywiscie ... pada tam dużo goli, Parma swoje tez strzelała ...

czeher pisze:moze Allback zagra
z tego co ja sie orientuje - tez ma kontuzje - tylko on złapał wczesniej, przed LM jeszcze, bo go wyrzucałem z ławki rezerwowych w CLFF ...ale skoro uraz miał już jakiś czas temu - może już zdrów jest :think:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 15 wrz 2006, 23:55

moje kupony:
Racing - Barcelona 2
Lorca - Ciudad de Murcia X
ewk=24

Arminia - Bayern 2
Everton - Wigan 1
Racing - Barca 2
Lorient - Lyon 2
ewk=54

Inter - Sampdoria 1
Parma - Milan 2
Sevilla - Betis 1
Celtic - Dunfer 1
Sporting - Pacos 1
Alkmaar - Twente 1
ewk=27
(Niggaz, patrząc na twoje ostatnie wyniki skorzystałem z twych typów :twisted: )

i ostatni system 4/5
Chelsea - Liverpool 1
ManU - Arsenal 1
Parma - Milan 2
Bilbao - Atletico 2 (w końcu muszą się obudzic)
Valencia- Getafe 1
ewk= 24

jak nic nie wejdzie to sie za................. :twisted:

misiuz321
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misiuz321 » 16 wrz 2006, 0:58

a to mój zestaw na jutro i niedzielę:
Celtic-Dunfermline(H 0-2,5) 2 1.80
Anderlecht-Lokeren(H 0-1,5) 2 1.80
Nancy-Rennes 1 2,00
Santader-Barcelona 2 1,50
Real-Sociedad 1 1,30

KURS:12,63

moim zdaniem Nancy-Rennes to bardzo dobry typ z dobrym kursem, na pewno ci którzy oglądali mecz PUEFA z Schalke zgodzą się ze mną, Schalke wygrało fuksem 1-0 a mogło równie dobrze przegrać, poza tym bardzo dobrze wiedzie się im w lidze(jeszcze nie przegrali na własnym boisku) w przeciwieństwie do Rennes

Do tego typy godne uwagi:
Polska-NIemcy 1 1,4 (kosz Kobiet)
Lorient-Lyon 2 1,7 (???)
Piacenza-Napoli 2 2,35 (Napoli jest na fali,niewiadomo jak bedzie na wyjezdzie)
Falkirk-Aberdeen(under2.5) 1 1,75
Groclin-Bełchatów(under2.5) 1 1,75
Empoli-Chievo(over2.5) 2 1,85

CO O TYM MYŚLICIE ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”