Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 15 wrz 2006, 17:49
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2006, 17:52
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 15 wrz 2006, 20:01
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 wrz 2006, 20:24
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2006, 21:01
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 21:58
z Leicester wygrali 2:0 ostatnio dzięki 2 .. karnym. Pamiętam, bo miałem to w BPUczeher pisze:WBA - Southend 1
Milan ledwo wygrał z Lazio, potem pewnie pokonał AEK i od razu wszyscy na nich w ciemo grajączeher pisze:Parma - Milan 2
dla mnie pewniak - L'pool słabo póki co sobie radzi, a w lidze zawsze Chelsea z nimi jechała [odkąd Roman przyszedł] gorej jakby to był FA Cupczeher pisze:Chelsea - Liverpool 1
wiara w Jaspera ?czeher pisze:Kopenhaga - Frem 1
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 wrz 2006, 22:03
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 22:06
Lorient ma dobrych piłkarzy ofensywnych - Lyon może się rozluźnić po potyczce z Realem.maestro pisze:Lorient - Lyon 2 1.60
o Milanie pisałem, ale o Bawarczykach nie, wiec - też ich odradzam, Arminia wbrew pozorom, potrafi się postawić najlepszym i skutecznie bronić remisu, jeszcze jak wyjdzie im jakaś kontra ...maestro pisze:Bielefeld - Bayern M. 2 1.60
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 wrz 2006, 22:10
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 wrz 2006, 22:14
Bilans spotkań w ostatnich kilku latach mówi sam za siebiefieldy pisze:Milan ledwo wygrał z Lazio, potem pewnie pokonał AEK i od razu wszyscy na nich w ciemo grają
A on w LM chyba kontuzję niemiłą złapałfieldy pisze:wiara w Jaspera ? Razz
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 22:15
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2006, 22:18
Najpierw male sprostowaniefieldy pisze:z Leicester wygrali 2:0 ostatnio dzięki 2 .. karnym. Pamiętam, bo miałem to w BPU Razzczeher pisze: WBA - Southend 1
nie wiem jak to u nich wgląda z tworzeniem akcji ofensywnych, ale mogą miec problemy Very Happy a kurs penwie nie zachwyca
Wiem o tym, ze raczej to zdarzenie pewniakiem nie jest, dlatego tez znajduje sie na podrzednym kuponie, licze na zmeczenie Parmy po meczu w Kazaniufieldy pisze:Milan ledwo wygrał z Lazio, potem pewnie pokonał AEK i od razu wszyscy na nich w ciemo grają Very Happyczeher pisze:
Parma - Milan 2
ja bym tu uważał, nie wiem co z Seedorfem - dlaczego w LM nie grał [czyżby rotacja Very Happy] ale Parma, skazywana na porażkę w meczu z Torino dzielnie walczyła.
Liga to liga musza pojechac ale zawsze mecze z udzialem Liverpoolu wprawiaja mnie w mala konsternacjefieldy pisze:dla mnie pewniak - L'pool słabo póki co sobie radzi, a w lidze zawsze Chelsea z nimi jechała [odkąd Roman przyszedł] gorej jakby to był FA Cup Razz bądź LM
chyba nie zagra, jakis uraz po lm nie wiem czy da rade sie wykurowac - ale wierze w Pimponga, moze Allback zagrafieldy pisze:wiara w Jaspera ? Razz
Jak narazie nie ma czym przekonywac - zagrala 1 mecz na wyjezdzie z Boavista, jakos mnie nie martwi absencja Nunio, wszak jest kilku innych ofensywnych graczy takich jak: Rui Costa, Fonseca, Miccoli, Karagunis czy Simao, albo ........ Kariakafieldy pisze:co do pierwszego kuponu - w Benfice zabraknie Nuno G, który pauzuje za czerwiń po meczu z Boavistą - pamietamy gola Przemka - Benfica coś mnie w lidze nie przekonuje, odradzałbym. Bo i kurs tez pewno mały
Hearts, ostatnio nie jest w formie porazka z Miren w lidze i z Sparta w pucharze, poza tym statystyki jakos jednoznacznie za nimi nie przemawiajamaestro pisze:Valencia - Getafe 1
Motherwell - Hearts 2
Ewentualnie FC Sevilla - Betis 1 Łypiący
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 22:22
no tak - muszą, już maestro wspomniał historię pojedynków tych drużyn i rzeczywiscie ... pada tam dużo goli, Parma swoje tez strzelała ...czeher pisze:Wiem o tym, ze raczej to zdarzenie pewniakiem nie jest, dlatego tez znajduje sie na podrzednym kuponie, licze na zmeczenie Parmy po meczu w Kazaniu Milan badz co badz w LM gral u siebie z AEK - chca walczyc o scudetto musza wygrac
Kurs: 1,6
z tego co ja sie orientuje - tez ma kontuzje - tylko on złapał wczesniej, przed LM jeszcze, bo go wyrzucałem z ławki rezerwowych w CLFF ...ale skoro uraz miał już jakiś czas temu - może już zdrów jestczeher pisze:moze Allback zagra
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 15 wrz 2006, 23:55
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: misiuz321 » 16 wrz 2006, 0:58
misiuz321
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio