Szkoda chłopaka bo to może być dla niego wielki cios a ostatnio był w formie i wywalczył sobie miejsce w kadrze
Alex musi zacząć obserować nowych zawodników. A ja narazie nie widze poważnego kandydata na DM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 wrz 2006, 20:15
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 wrz 2006, 10:23
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 wrz 2006, 13:03
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 wrz 2006, 10:50
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 wrz 2006, 14:32
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 wrz 2006, 16:12
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2006, 23:36
niewiele sie pomyliles...Manumef pisze:Mój typ: 0:2 Cool
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 wrz 2006, 8:58
Jesli chodzi o Reading, to przed sezonem media szukały zespolu, ktory moze sie stac nowym Wigan. Teraz chyba juz wiadomo kto przejał miano nieobliczalnego beniaminka. Co do gry MUguru pisze:No i padl remisik 1-1Jak dla United to remis w tym meczu jest jak porazka... poczatek kryzysu
Reading wydawalo sie slabym rywalem, ale ja od poczatku wiedzialem ze MU sie na Reading przejedzie... Graja dobry football i ich wysoka pozycja w tabeli(jak na beniaminka) tylko to potwierdza...
Juz zapachnialo mi sensacja( dla mediow oczywiscie bo jak dla mnie to bylo przewidywalne), ale niestety Ronaldo wyrownal
![]()
niewiele sie pomyliles...Manumef pisze:Mój typ: 0:2 Cool
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 wrz 2006, 11:21
ale wazne, że jest lepszym piłkarzem niż Cesc - Hiszpan tylko asystuje i kartki zbiera ...Messi E2 Ronaldinho pisze:Narazie takze nie znajduje sensu pozyskania za gromna kase Carricka, ktory na dzien dzisiejszy jest raczje osłabieniem Tottenhamu niz wzmocnieniem MU
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 wrz 2006, 11:30
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 wrz 2006, 14:07
fieldy pisze:O Roo chyba nawet nie ma co wspominac - po co przykrość kibicom ManU robić
Zaza pisze:Pamietam jak po meczu United - Arsenal w oddzielnym temacie Rossi napisał: że Kanonierzy wygrali zasłużenie ale za tydzień pewnie remis z Sheffield i wszystko wraca do normy. O mecz z Reading wtedy nie wspomniał...
Zaza naszło sie na przemyślenia, Milan jakieś punkty stracił czy coZaza pisze:Rzeczywistość bywa brutalna Remis to nic bo pewnie nie ostatni tym bardzie gdy piłka jest tak wyrównana ale strzeliłeś sobie wtedy Rossi w kolano albo ... samobója
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 24 wrz 2006, 15:02
guru pisze:ale ja od poczatku wiedzialem ze MU sie na Reading przejedzie
guru pisze: niewiele sie pomyliles... Laughing
Messi E2 Ronaldinho pisze:raz juz pisałem, ze nie wiem dlaczego wszystkim tak zalezy na powrocie Rooney'a skoro United tak dobrze szło
Ja też nie rozumiem tego posunięcia. Jak widać Anglik nie odnajduje się w stylu United. Boję się, że to może być kolejny chybiony transfer po Klebersonie, Djemba Djemba, Taibim, Belionie, Cruyfie i wielu innych.Messi E2 Ronaldinho pisze:Narazie takze nie znajduje sensu pozyskania za gromna kase Carricka
fieldy pisze:ale wazne, że jest lepszym piłkarzem niż Cesc - Hiszpan tylko asystuje i kartki zbiera ...
fieldy pisze:O Roo chyba nawet nie ma co wspominac - po co przykrość kibicom ManU robić Twisted Evil
Zaza pisze:Rzeczywistość bywa brutalna Rolling Eyes Remis to nic bo pewnie nie ostatni tym bardzie gdy piłka jest tak wyrównana ale strzeliłeś sobie wtedy Rossi w kolano Razz albo ... samobója
Rossi pisze:Po meczu jestem zawiedziony ale pewnie to ostatni raz w tym sezonie Cool
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 25 wrz 2006, 21:14
Adrian Firek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 wrz 2006, 11:44
Adrian Firek pisze:eśli chodzi o moje skromne zdanie to ManU po prostu zaje*** ten mecz brak jakichkolwiek wykończeń akcji które można by było uznać za konkretne
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 26 wrz 2006, 19:52
Adrian Firek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio