Niby na zlecenia Interu i w imie Calcio
Pole walki oczyścił - tylko w czy w imie Calcio ? Wątpie
Zobaczymy kto teraz zacznie walke

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 wrz 2006, 17:58
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2006, 16:01
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 wrz 2006, 16:15
Szybko umarł, od wczoraj nikt nic nie napisal z zainteresowanych ... co tu się dziwić, śmierdzi ta sprawa na odległośćZaza pisze:Pytanie brzmi czy szybko temat umrze ?
Zrobił to co miał zrobić .... rozumiesz ... (tez mozna to tak rozumiec i wcale nie jest to nierealneGuido Rossi który do tej pory prowadził śledztwo Calciopoli rezygnuje z czyścienia Włoskiej piłki do końca - teraz gdy tak wiele zrobił [dla kogo ?] i odejmuje stołek prezesa gdzie ? ... Tele.com
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2006, 16:43
Sawyer pisze:Zrobił to co miał zrobić .... rozumiesz ...
Sawyer pisze:Szybko umarł, od wczoraj nikt nic nie napisal z zainteresowanych ...
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 wrz 2006, 16:46
Zaza pisze:Ale masz na myśli ten temat i zainteresowanych w przenośni ?
Zaza pisze:szybko dostał stała "ciepłą" posadke - na takim szczebłu.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2006, 16:54
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 wrz 2006, 17:08
...Sawyer pisze:Mnie także dziwiło jakim cudem cała czołówka i nie tylko Serie A była na jakimś tam w wiekszym lub mniejszym stopniu podsłuchu a Inter nie
A tą rozmowę to rozumiem, że Facchetti' sam nagrał i przekazał prasie ?Sawyer pisze:druga sprawa to kontakty Facchettiego z arbitrami LM ... cos szybko sprawa przygasła
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2006, 17:11
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 wrz 2006, 22:12
Nie długo trzeba było czekać już są pierwsze głosy w tej sprawie...Zaza pisze:I zakończmy ten temat do czasu aż sie wyjaśni albo będa inne fakty...
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 wrz 2006, 22:26
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 wrz 2006, 10:32
Babel pisze:Widze że u niektórych kibicow Juve wystąpiła amnezja
Babel pisze:Chyba tylko głupiec nie zareaguje jak widzi, że jest oszukiwany lub okradany.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 wrz 2006, 11:11
Babel pisze:Natomiast jeśli złamali prawo, powinni ponieść pełne konsekwencje swoich czynów.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 wrz 2006, 11:40
Babel pisze:Najlepszym wyjsciem było by uznac rozgrywki za nie rozstrzygnięte. Jednak z tego co mi wiadomo UEFA zagroziła odebraniem miejsc w europejskich pucharach. Notabene skorzystał na tym także Milan.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2006, 13:08
Luciano Moggi podsumował działalność Guido Rossiego na stanowisku komisarza Włoskiej Federacji Piłki Nożnej.
"Inter, Telecom Italia, Massimo Moratti, Marco Tronchetti Provera i Guido Rossi - oni wszyscy są partnerami w tych samych sprawach - to jest Telecom Italia i Inter" - powiedział Moggi wczoraj wieczorem we włoskiej telewizji.
"Rossi zrobił to co miał zrobić i powrócił do swoich w Telecom. Wydarzenia z ostatnich dni potwierdzają to co mówiłem od miesięcy o szpiegostwie przemysłowym.
Jeszcze raz poddaję w wątpliwość legalność nagranych rozmów. W wielu miejscach brakuje słów, gdzie indziej dodane są nowe słowa. Jak można wierzyć takim informacjom?
Dlatego zdecydowałem się dać Paolo Bergamo kilka kart SIM z zagranicznych sieci. Zawsze byłem świadomy, że wszyscy wiedzą co robię i musiałem się jakoś chronić.
Juventus został uderzony w momencie słabości, po śmierci Gianniego i Umberto Agnellich. Gdyby żyli, to wszystko by się nie wydarzyło."
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 10:55
Moggi pisze:"Rossi zrobił to co miał zrobić i powrócił do swoich w Telecom.
Teraz uderzą w Inter ... po śmierci Giacinto Facchetti'ego. Tylko czy to jest rozwiazanie ? Szkoda że nawet proces i wyroki sądów kompromituja co nie którychMoggi pisze:Juventus został uderzony w momencie słabości, po śmierci Gianniego i Umberto Agnellich
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio