Grupa E 2006/07 (Champions League) - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 wrz 2006, 17:14

Premo pisze:Napewno nie zagrają Salgado i Ruud, który niebawem ma zostać ojcem. Gratulacje
Ruud zagra. Dziecko się już urodziło i Holender dołączył do drużyny. Może dzisiaj ujrzymy "kołyskę" :?: :D

Real musi wygrać jeśli chce się jeszcze liczyć w tej edycji Champions League. Żaden inny wynik nie wchodzi w ogóle w grę. W pierwszym składzie prawdopodobnie pojawi się dzisiaj Raul Bravo, który zagra...no właśnie gdzie :?: Albo tak jak w spotkaniu przeciwko Betisowi na prawej stronie albo na środku utworzy parę stoperów z Cannavaro. Opcje są dwie. Ciekawe co wybierze Capello :roll:

W drugim meczu chyba mało kto liczy na inny wynik niż zwycięstwo Lyonu. Steaue jednak stać na niespodzianki. Jest to bardzo solidna ekipa, która w ostatnich latach bardzo pewnie sobie radziła na arenie europejskiej. Ich występów w PUEFA przypominać nie trzeba, w tej edycji Ligi Mistrzów także bardzo gładko poradzili sobie z Dynamem. Napewno są w stanie stawić opór mistrzom Francji :wink:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 wrz 2006, 18:15

RealFan
ja jestem fanem Lyonu a spodziewam się remisu :D bo to cięzki teren i dobra drużyna :> co bylo widac w zeszlej edycji uefy

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 26 wrz 2006, 18:45

Dzisiaj Real może przegrać, szczerze mówiąc wisi mi to. W aktualnej dyspozycji nawet Dynamo stanowi dla Realu istotne zagrożenie. Co do Lyonu, do wierzę w zwcięstwo tej drużyny, dlatego że mam ich na kuponie, a także że nie lubię realu ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2006, 18:48

lisek_chz pisze:Dzisiaj Real może przegrać, szczerze mówiąc wisi mi to. W aktualnej dyspozycji nawet Dynamo stanowi dla Realu istotne zagrożenie.
Istotne zagrożenie to stanowi Twoja osoba dla poziomu wypowiedzi na forum.
lisek_chz pisze:realu
2 WP.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 wrz 2006, 22:59

mialbyć remis wyszla miazga :) Lyon miażdży w obecnej formie wszystkich i wszystko :) oczywiście w ramach grupy w której sie znajduje :) cieszy wysoka wygrana Realu przynajmniej napinka będzie;]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 wrz 2006, 23:01

Niektórzy zaczęli dyskusję o meczu w temacie o Realu. Radzę ją jednak przenieść tu :P

Real wygrał raczej pewnie 5:1 jednak bez błędów się nie obyło. Dynamo miało zdecydowanie zbyt wiele okazji strzeleckich :roll: Zachowania defensywy przy honorowej bramce nie ma sensu komentować. Niby cieszy przyzwoita skuteczność pod bramką rywala, bo nie oszukujmy się, że można było zdobyć coś więcej. Zwycięzców się nie sądzi więc dziś bijemy :brawo: jednak do perfekcji jeszcze trochę brakuje.
j1mmy pisze:ja jestem fanem Lyonu a spodziewam się remisu
Ja się jednak lepiej spodziewałem i Lyon poradził sobie teoretycznie gładko 3:0. Nie widziałem ani kawałka tego spotkania więc nie będę komentował :P

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 26 wrz 2006, 23:05

Niggaz pisze:lisek_chz napisał:
Dzisiaj Real może przegrać, szczerze mówiąc wisi mi to. W aktualnej dyspozycji nawet Dynamo stanowi dla Realu istotne zagrożenie.

Istotne zagrożenie to stanowi Twoja osoba dla poziomu wypowiedzi na forum.

Niggaz
Jesteś The Best :D

lisek_chz
Zastanów się co ty wygadujesz. W jakiej Real jest dyspozycji? Słabej? :/ Faktycznie Dynamo było ogromnym zagrożeniem jedynie 5-1 dostali. Super meczyk musiałbyć Realu, jak za Del Bosque tylko z lepszą defensywą.

Lyon gra fantastycznie, trener mnie nie przekonuje - Liverpoolu nic ciekawego nie zdziałał. A w OL wymiata. Wątpie jednak, aby Lyon doszedł dalej niż rok temu, zatrzymają się pewnie na podobnym stopniu cos w zeszłym sezonie, przestraszą się możliwości dojścia wysoko. Tiago - chyba najlepszy transfer w lidze francuskiej. Wielkie brawa dla tego Pana ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2006, 23:30

Widziałem już bramki z meczu. Obrona Dynama :lol: :lol: :lol: Tego akurat można się było spodziewać. Zaciekawiło mnie co innego. Iker chyba ma jakiś gorszy okres. Kilka niepewnych interwencji. To wszystko było w planie? :P

PS: Ruud w swoim stylu. Bramka z metra i z karnego.

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 26 wrz 2006, 23:36

Niggaz pisze: PS: Ruud w swoim stylu. Bramka z metra i z karnego.
Wielkie autorytety piłkarskie mówią, że takie z metra są najtrudniejsze :wink:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 wrz 2006, 23:42

Dziwne ze jeszcze nikt nie wspomnial w tym temacie o wystepie Raula :o

Kapitalnie dzis zagral , a co najwazniejsze strzelil 2 bramki i sie w koncu odblokowal po prawie rocznej nieskutecznosci w barwach Blancos .

Cieszyc moze rowniez fakt ze strzelil swoja 53 bramke w Lidze mistrzow ... :D a niedaleko za nim w klasyfikacji jest Ruud ktory strzelil dzis swojego 45 gola .

A ta Kolyska ktora celebrowal po 1 golu to na czesc jego cureczki ktora urodzila sie dzisiaj nad ranem :o .

Bardzo irytujaca moze byc postawa rekonwalescenta Roniego po ktorym mozna zobaczyc ze jest zupelnie bez formy .
Pamietam jak ten maraton kontuzji rozpoczal sie w zeszlym sezonie na Estadio Calderon gdzie w 90 min doznal skrecenia Kolana .

Moze bedzie mial okazje zemsty juz w najblizszy weekent jezeli Fabio pozwoli mu wejsc na jakies minutki ;)

HALA MADRID!

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 wrz 2006, 1:40

Niggaz pisze:PS: Ruud w swoim stylu. Bramka z metra i z karnego.

Dlatego go nigdy nie lubilem, ale teraz zaczynam podziwiac :shock: Wiesz ja np. chcial bym sie tak znalezc w polu karnym jak on i miec tak latwe zadanie czyli dobicie z metra :wink: NIe kazdy tak potrafi...

Kto asystowal przy pierwszej bramce Raula :> Odrazu sam sobie odpowiem na to pytanie :lol: Asysta :rydzyk: Ciesze sie ze Reyesowi sie powodzi w Realu. Chlopak pokazuje na co go stac. Jak bedzie sie tak prezentowal to Capello na 100% go nie pusci spowrotem :? Chociaz nawet na to nie licze bo czuje sie tam dobrze. No... i oczywiscie ta piekna bramka :smoke: Raul :rydzyk: Odrodzil sie :> Szkoda tylko ze strzelil dzisiaj. Wolal bym zeby pykal w lidze :? Ale Henry da rade, wyprzedzi go za pare meczy 8)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 wrz 2006, 8:27

Niggaz pisze:Zaciekawiło mnie co innego. Iker chyba ma jakiś gorszy okres. Kilka niepewnych interwencji. To wszystko było w planie
Nie, nie było w planie forma Ikera jest duuuzo gorsza jak w poprzednich sezonach. Jest niepewny, jakiś taki smutny w tej bramce, nie wykorzystuje swoich atutów za to uwypuklaja sie jego wady np. wzrost.

Przepraszam wszytkich "die hard" fanów Ikera ale moze pora dać pograć Diego Lopezowi gdyż naprawde Iker kilka ostatnich meczy zagrał słabo.
Owszem byly interwencje kapitalne ale dużo za dużo prostych "kadeckich" pomyłek :?

guru pisze:Jak bedzie sie tak prezentowal to Capello na 100% go nie
pusci spowrotem
Nie puści go nikt :!: Gwaratuje to nawet 22mln pójść moze na niego, Reyes to zwiastun nowego Realu :arrow: przecież (nareszcie) wyrzucił ze składu Beckhama :D

kaczy pisze:o wystepie Raula
Świetny mecz, trzeba kapitanowi naszemu to oddać :!:

Podsumowując :arrow: mecz jednym słowem: OK, bramka: na minus, defensywa: na minus, pomoc: na plus, atak: na plus. Najbardziej cieszy liczba 5 goli :wink:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 27 wrz 2006, 11:49

Wczoraj oglądając skrót meczu Steaua - Lyon, komentator powiedział że Rumuni pierwszy strzał oddali dopiero w 88 munucie :shock: .
To jest dopiero zdeklasowanie rywala.
Ładna bramka Tiago.

Juninho :brawo:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 wrz 2006, 11:51

Mnie jedynie cieszy bardzo dobra postawa Reyesa. Pokazuje na co go stać. Szczerze mówiąc to nawet już po tych kilku występach w barwach Blancos wątpię, aby powrócił do Arsenalu. Świetnie wkomponował się w drużynę. Nie pozostaje nic innego jak życzyć mu tak dobrej formy na długie, długie lata :wink:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 27 wrz 2006, 12:40

Nie lubie takich meczow. Naprawde. Bo nie wiadomo co myslec. Z jednej strony umysl kibica majacego oczy przysloniete krolewskimi klapkami chcialby sie cieszyc z efektownego zwyciestwa i ladnej gry, a z drugiej sladowe ilosci inteligencji jakie podobno posiadam krzycza, ze to przeciez Dynamo Kijow. I nie to Dynamo Kijow, ktore przebiegalo przez Camp Nou dumnie i beztrosko niczym cloner idacy na mecz Polonia Bytom - Unia Janikowo, ale to Dynamo, ktore dwa tygodnie temu rozjechala Steaua Bukareszt. Ta Steaua, ktora wczoraj byla rownorzednym rywalem dla OL tylko w szatni. A wiec kolo sie zamyka, a Dynamo wchodzi na poziom (nie umniejszajac i nie obrazajac Ukraincow) Legii Warszawa.
Z niepewnoscia i uczuciem dziwnego deja vu polaczonego z niepokojem pragne zauwazyc, ze powtarza sie sytuacja z poprzedniego roku :roll: Slabi rywale w lidze na poczatek, baty w Lyonie, po czym swietny mecz z... Rosenborgiem :? Wtedy skonczylo sie 4:1, tez Raul strzelil bramke i tez zagral dobrze. Caly zespol zagral dobrze. Ale to byl Rosenborg. Wtedy wszyscy krzyczeli, ze Wielki Real sie odrodzil, po czym przyszla twarda rzeczywistosc i m.in. Barcelona zdeptala wyobraznie w GD.
Oczywiscie nalezy sie mimo wszystko cieszyc i miec nadzieje, ze teraz jest nieco inaczej i bedzie nieco inaczej. Naprawde ucieszylem sie z bramek Raula, bo mimo ze obrona Dynama sprawiala wrazenie jakby im nie zalezalo ile bramek chca stracic, to jednak gol to gol. Tym bardziej jezeli jest sie legenda a bramki sie strzela tylko na treningu. Cieszy postawa Reyesa, ktory staje sie symbolem nowego (miejmy nadzieje) Realu i ktory moze byc takim 'koniem pociagowym', czlowiekiem od ktorego zacznie sie nowa era Krolewskich. Reszta mimo, ze wynik wysoki to jednak nie zachwycila. Kilka sytuacji nie powinno sie przytrafic w meczu z takim rywalem, bo smiem twierdzic, ze srednik z La Liga by to wykorzystal i juz nie byloby tak kolorowo.
Niestety chyba zaczyna sie potwierdzac cos, co do tej pory bylo nie do pomyslenia - Iker zaczyna popelniac bledy. Mimo, ze wybronil sam na sam, to jednak bramka dla Dynama obciaza jego konto (plus obroncow, ktorzy byli na hamburgerach w czasie kiedy jeden Ukrainiec sie mijal z pilka, a drugi dobijal). Mejia dobre zawody, ale przeciw Dynamu. Wiec nie ma sie co podniecac. Ladna asysta Diarry, niezwykle precyzyjny strzal Ruuda z trudnej sytuacji ( ;) ) i ogolnie wynik lepszy niz gra. Chociaz nie, gra tz byla dobra, ale przeciwnik wczoraj byl wybitnie nieskory do podjecia czegokolwiek.

Tak czy inaczej lepsze 3 pkt niz 1 lub 0 ;)

Bedzie dobrze ;)

Hala Madrid!

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”