Bez jaj. Nie mow mi ze Maxi Lopez i Santi sa zawodnikami lepszymi od Savioli....Trzeba być fair wobec zawodnika tak jak to robi Rijkaard.
Ale to ty stawiasz Saviole jako pilkarza zbednego czy nawet nielubianego, a okazało sie wrecz przeciwnie...Brawa była bo tak się przyjmuje zawodników na Camp Nou. Zawsze jak zawodnik wraca po długiej nieobecności to nagradzany jest brawami.
Nie jestem pewny co do Tarzana, Gerard odszedł dopiero jak skonczył mu sie kontrakt,a w Barcelonie nic nie poakzał nawet jak mu płacono bajonskie sumy.Astranomiczny kontrakt obniżył chociażby Puyol czy Gerrard
Tak naprawde chciałem sie dowiedziec ile tak naprawde dostaje Saviola i o ile mu zaproponowano obniezke...
Pisałem o wiekszosci a tyWyboraź sobie, że wiem jacy ludzie chodzą na Camp Nou i jak to tam wygląda i wiem to od ludzi, którzy w Barcelonie mieszkają i na mecze chodzą. Na mecze przychodzi mnóstwo rodzin z dziećmi po to, aby sobie zjeść popcorn i zobaczyć zawodników na żywo. Nie wszyscy, którzy chodzą na stadion są fanatykami Barcelony. Nie wszyscy też bili brawa Savioli a to chyba chcesz powiedzieć. Poza tym pisząc o reakcji 'stadionowych pikników' nie pisałem o wszystkich obecnych tak jak oczywiste jest, że nie wszyscy bili brawa Savioli.
CZyli ta wiekszosc mysle ze okolo 60 tys moze 70 witajacych owacja Savile to piknikowi kibice. Wiesz mi, ze za taka wypowiedz byłbys na katalonskich serwisach Barcy zlinczowany... Tylko dlatego, ze nie lubisz Savioli dajesz sobie prawo obrazania innych. ktorzy przynajmneij chodza na mecze, moze sie i na jesc, ale cos daja. Ciekawe czy byłes na jakims meczu Barcy, pewnie nie(w Katalonii)nie obchodzi mnie reakcja stadionowych pikników
I co to daje ile było na CN tylu kibicow jak wlasnie wy 10 tys, penwie nie, ale to nie powod, zeby tych co przywitali godnie Javiera nazywac piknikowymi...Osobiście znam przynajmniej dwóch (z tego co teraz pamiętam) socios w tym z jednym widuję się praktycznie codziennie od dobrych paru lat. Obaj mają identyczne zdanie jak ja co do Savioli i co? To nie ma żadnego znaczenia.
Nie wiem czy Frank go lubi czy nei, ale powiedz mi Saviola obniza kontrakt, w klubie jest Rafa, Ronaldinho i Eto'o. Teraz mamy 4 non UE, ale Saviola obnizyl kontrakt, wiec LAporta wzywa Roanaldinho i oswiadcza mu " narazie przyjedz jak bedziesz maił paszport"Jasne
Saviola popadł w niełaskę bo Franklin jest złym człowiekiem i go nie lubi. Savioli nie możemy niczego zarzucić.