Realowi ostatnio dobrze gra się z Atletico, więc liczę na skromne 1:0 bądź 2:1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klatus » 30 wrz 2006, 8:10
Klatus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 30 wrz 2006, 8:18
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madridistas » 30 wrz 2006, 9:17
Madridistas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 wrz 2006, 9:31
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 30 wrz 2006, 9:45
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 30 wrz 2006, 9:49
To co dzisiaj czy jutro podaje sie do dymisji, bo jezeli chce dotrzymac slowa to ma czas do jutra do godzinny 18RealFan pisze:
Napinki trwają od dłuższego czasu. Już nawet obaj prezydenci mieli okazję porozmawiać o tym spotkaniu i Calderon dał jasno do zrozumienia:
"Nie wygracie z Realem tak długo, jak ja będę prezydentem"![]()
Z tego co ja pamietam, a pamietam dobrze w tamtym sezonie nic takiego nie mowil, ale nie koniecznie Torres musi strzelac, moze nawet to robic Pablo Ibanez.RealFan pisze: Torres wcale nie musi się przełamać, bo o tym też już gada dłużej niż rok![]()
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 30 wrz 2006, 11:06
Madridistas pisze:Moze byc piekne spotkanie
No nie umie grać z Realem, wiec to tez plus dla nasMadridistas pisze:chociaz atletico nie umie grac jakos z realem
RealFan pisze:Torres wcale nie musi się przełamać, bo o tym też już gada dłużej niż rok
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klatus » 30 wrz 2006, 13:04
Z dystansu potrafi uderzyć, może przesadziłem ze słowem "kapitalne" ale ma bardzo dobre uderzenie, udowodnił to na MŚAsteniu pisze:Czy Maxi ma takie kapitalne uderzenie z dystansu Hmmm potrafi uderzyc ale chyba troche przesadziles, jawieksza zaleta Maxiego jest to ze znajdujee sie w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie.
Klatus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 30 wrz 2006, 13:57
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 wrz 2006, 14:49
Na pewno zagra Mejia albo Raul Bravo. Obaj sobie ostatnio dobrze radziliKlatus pisze:Ciekawe czy Mejia zagra jutro bocznego obrońce, bo z Dynamo dobrze sobie radził
Chyba jednak mówił coś podobnegoAsteniu pisze:Z tego co ja pamietam, a pamietam dobrze w tamtym sezonie nic takiego nie mowil
Żaden nie strzeliAsteniu pisze:nie koniecznie Torres musi strzelac, moze nawet to robic Pablo Ibanez.
Nie będzie musiał się podawać do dymisji bo Real nie przegra tego spotkania, a jak dobrze pójdzie to spokojnie wygraAsteniu pisze:To co dzisiaj czy jutro podaje sie do dymisji, bo jezeli chce dotrzymac slowa to ma czas do jutra do godzinny 18
Kluchman
karchinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 paź 2006, 11:41
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 paź 2006, 11:52
Ale się wysiliłeś w tym pościekarchinho pisze:Oby bylo co ogladac
Real na pewno nie będzie grał na remisbrylancik pisze:Mam też nadzieję że Capello nie będzie murował bramki i grał na 0:0 czy ew. 1:0
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 01 paź 2006, 12:51
Bez wątpienia widowisko będzie przednie. Mecz z Atletami bedzie jednym z poważniejszych sprawdzianów myśli szkoleniowych Capello.Oby bylo co ogladac
Moim zdaniem również Raul Bravo byłby lepszym rozwiązaniem na prawej obronie ( mimo tego, że nominalnie jest lewym obrońcą - to dokumentuje jego wszechstronność)RealFan pisze:Na prawej obronie częściej jest podawany Mejia, aniżeli Raul Bravo. Już pisałem, że wolałbym tego drugiego bo moim zdaniem jest pewniejszy.
Capello ma świadomość tego, że liga hiszpańska narzuca inne wymagania w stosunku do stylu gry. Gdyby wygrywał wszystkie mecze po 1:0 czy też 2:1 (1 bramka przewagi), to myślę że kibice byliby zadowoleni, lecz bardzo dałoby się we znaki zniechęcenie i niedosyt.brylancik pisze:Mam też nadzieję że Capello nie będzie murował bramki i grał na 0:0 czy ew. 1:0
mihalinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 01 paź 2006, 13:48
Premo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio