Sam jesteś.Gerd pisze:marnota totalna!
Co to poziomu analityków to się zgodzę, ale Nasze podwórko krajowe wcale nie jest takie marne, mi się bardzo dobrze ogląda mecze OE, a jeszcze lepiej chodzi na II ligę.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 01 paź 2006, 12:56
Sam jesteś.Gerd pisze:marnota totalna!
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:12
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 paź 2006, 13:16
To jest rzecz normalna, a to:cloner pisze:Wiadomo, ze jest on nagrywany na zywo, to trudno uniknac pomylek - to jest normalka przeciez.
niezwykły rarytas, niespotykany nigdzie indziej. "Kopnołem piłke, to wleciała, nie?"cloner pisze:Sa wywiady z trenerami, pilkarzami. Zapraszaja gosci do studia.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:19
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 13:21
I vice versa!limansky pisze:Sam jesteś.Gerd pisze:marnota totalna!
Gerd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 01 paź 2006, 13:26
Stary bo Ci żyłka jebnie... Żal.Gerd pisze:Myślisz, że jak na mnie tak napisałeś, to tak jest! Nie jest! Jeżeli uważasz, że nasza OE trzyma poziom, to zapytam się Ciebie słowami Kazimierza Górskiego: "To jeżeli jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?" Gadanie, że nasza liga nie jest marna jest wierutnym kłamstwem!!!
Ale to Ty, ja wyraziłem tylko swoja opinię na temat poziomu Naszej OE. To trzymaj się dalej mocno żebyś nie spadł.Gerd pisze:A oglądanie polskiej I i II ligi w telewizji? Trzymam się mocno wtedy fotela, pod takim wrażeniem jestem tej żenady!
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 paź 2006, 13:27
cloner pisze:piwus - no wiesz, mogli siedziec we dwojke, sami komentowac mecze, i pokazywac tylko bramki, a zrobili program troche lepszy
, to tak jakby TVP puściła mecze okręgówki zamiast LM, a ktoś ją za to chwalił.przygotowywany i realizowany jest tak, aby był przystępny, a zarazem miał nową, niespotykaną w innych stacjach jakość.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 13:32
Gerd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2006, 13:33
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:34
no wiadomo, ze tez chcialbym, zeby pokazali z kazdego meczu co sie dzialo na trybunachrzut oka na trybuny, czy więcej powtórek
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 13:35
W rzeczy samej, nic dodać nic ująć! Porównanie trafione w samo sedno!czeher pisze:cloner
jakbys kiedys mial mozliwosc obejrzenia Ligi+ to zobaczylbys jaki ten program na TVNie jest zenujacy
To jak przesiadka z luksusowego samochodu do Poldka
Zreszta sami widzicie jak jest z komentarzem z TVNie meczow lm![]()
![]()
![]()
Gerd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:36
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2006, 13:41
cloner nie chodzilo mi o to, iz masz sobie zamowic canal+ albo tez to ze Cie nie staccloner pisze:czeher - nie stac mnie na canal+, dlatego ciesze sie, ze tvn zrobilo taki program, mnie to odpowiada Wink
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:43
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 13:52
Tak sobie, żeby wiedzieć w kolejności jak pisałem. Ot cała taka tajemnica, nic poważnego to tylko dla moich własnych celów. Jak mi się znudzi to zaprzestanę. Mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza?cloner pisze:Gerd - po co numerujesz postyskrypt forum sam je zlicza
![]()
Gerd
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio