Orange Ekstraklasa - program TVN - Strona 7

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 01 paź 2006, 12:56

Gerd pisze:marnota totalna!
Sam jesteś.

Co to poziomu analityków to się zgodzę, ale Nasze podwórko krajowe wcale nie jest takie marne, mi się bardzo dobrze ogląda mecze OE, a jeszcze lepiej chodzi na II ligę.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:12

Program nie jest znowu taki zly. Mnie np. pasuje ich prowadzenie programu. Wiadomo, ze jest on nagrywany na zywo, to trudno uniknac pomylek - to jest normalka przeciez. Sa wywiady z trenerami, pilkarzami. Zapraszaja gosci do studia. Bednarz expertem :wink: Czasami Tuzimek czy ktos inny jeszcze :P

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 paź 2006, 13:16

Błoński, Tuzimek, Surma, Jóźwiak, Wilkowicz, Salak rulez. Moi mentorzy.
cloner pisze:Wiadomo, ze jest on nagrywany na zywo, to trudno uniknac pomylek - to jest normalka przeciez.
To jest rzecz normalna, a to:
cloner pisze:Sa wywiady z trenerami, pilkarzami. Zapraszaja gosci do studia.
niezwykły rarytas, niespotykany nigdzie indziej. "Kopnołem piłke, to wleciała, nie?"

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:19

piwus - no wiesz, mogli siedziec we dwojke, sami komentowac mecze, i pokazywac tylko bramki, a zrobili program troche lepszy :wink:

Awatar użytkownika
Gerd
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 13:21

16.
limansky pisze:
Gerd pisze:marnota totalna!
Sam jesteś.
I vice versa!
Myślisz, że jak na mnie tak napisałeś, to tak jest! Nie jest! Jeżeli uważasz, że nasza OE trzyma poziom, to zapytam się Ciebie słowami Kazimierza Górskiego: "To jeżeli jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?" Gadanie, że nasza liga nie jest marna jest wierutnym kłamstwem!!! Co zrobiły polskie kluby w europejskich pucharach? Nic praktycznie, a niewiele brakowało, że już nie byłoby żadnej! Szęście uśmiechnęło się do Wisły w ostatniej chwili meczu z Iraklisem, ostatnią drużyną greckiej ekstraklasy! A oglądanie polskiej I i II ligi w telewizji? Trzymam się mocno wtedy fotela, pod takim wrażeniem jestem tej żenady! Owszem zdarzają się interesujące mecze, ale jest ich jak na lekarstwo! I taki jest ten program TVNu, jak polska piłka!

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 01 paź 2006, 13:26

Gerd pisze:Myślisz, że jak na mnie tak napisałeś, to tak jest! Nie jest! Jeżeli uważasz, że nasza OE trzyma poziom, to zapytam się Ciebie słowami Kazimierza Górskiego: "To jeżeli jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?" Gadanie, że nasza liga nie jest marna jest wierutnym kłamstwem!!!
Stary bo Ci żyłka jebnie... Żal.
Gerd pisze:A oglądanie polskiej I i II ligi w telewizji? Trzymam się mocno wtedy fotela, pod takim wrażeniem jestem tej żenady!
Ale to Ty, ja wyraziłem tylko swoja opinię na temat poziomu Naszej OE. To trzymaj się dalej mocno żebyś nie spadł.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 paź 2006, 13:27

cloner pisze:piwus - no wiesz, mogli siedziec we dwojke, sami komentowac mecze, i pokazywac tylko bramki, a zrobili program troche lepszy

Wtedy nie musieliby zakrzykiwać tych gości, żeby powiedzieć parę grepsów, które mają zapisane na kartce.

Poza tym szukanie na siłę plusów w programie, który według reklamówki jest:
przygotowywany i realizowany jest tak, aby był przystępny, a zarazem miał nową, niespotykaną w innych stacjach jakość.
, to tak jakby TVP puściła mecze okręgówki zamiast LM, a ktoś ją za to chwalił.

Nie czuję się poważnie traktowany. Skoro nie stać mnie na Canal+, podejrzewam, że nie tylko mnie, to czy powinienem dostać łajno w ładnym opakowaniu, tylko dlatego, że TVN jest monopolistą? Teletubisie lepiej poprowadziłyby ten program, bo mają równie wielką wiedzę i wysublimowane poczucie humoru jak obaj prowadzący. Zapewnaim, że zamiast Surmy, czy Salaka, obejrzałbym bardziej obszerny skrót, rzut oka na trybuny, czy więcej powtórek. Zwyczajnie przełączam jak zaczynają "gorącą dyskusję".

Awatar użytkownika
Gerd
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 13:32

18.
Limansky, a ja co zrobiłem??? Także wyraziłem swoją opinię! I komu tu żyłka ma pęknąć! Za stary jestem na takie brednie. Poza tym ja nikogo nie wywoływałem do tablicy, w przeciwieństwie do mnie. :wink: A czy żal, że taka jest OE a nie inna? No jasne, że żal! Trudno żeby nie było żalu z powodu niskiego poziomu polskiej ligi, a program niech idzie swoją ścieżką. Jego mi akurat nie żal! Choć też mógłby być lepszy. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2006, 13:33 przez Gerd, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2006, 13:33

cloner
jakbys kiedys mial mozliwosc obejrzenia Ligi+ to zobaczylbys jaki ten program na TVNie jest zenujacy :!:
To jak przesiadka z luksusowego samochodu do Poldka :!:

Zreszta sami widzicie jak jest z komentarzem z TVNie meczow lm :roll: :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:34

rzut oka na trybuny, czy więcej powtórek
no wiadomo, ze tez chcialbym, zeby pokazali z kazdego meczu co sie dzialo na trybunach :wink:
tez nie zawsze wytrzymuje "dyskusje" Tuzimka z tymi prowadzacymi :lol: ale ja ogolnie malo wymagajacy jestem :P

Awatar użytkownika
Gerd
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 13:35

19.
czeher pisze:cloner
jakbys kiedys mial mozliwosc obejrzenia Ligi+ to zobaczylbys jaki ten program na TVNie jest zenujacy :!:
To jak przesiadka z luksusowego samochodu do Poldka :!:

Zreszta sami widzicie jak jest z komentarzem z TVNie meczow lm :roll: :roll: :roll: :roll:
W rzeczy samej, nic dodać nic ująć! Porównanie trafione w samo sedno!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:36

Gerd - po co numerujesz posty :?: skrypt forum sam je zlicza :lol2:

czeher - nie stac mnie na canal+, dlatego ciesze sie, ze tvn zrobilo taki program, mnie to odpowiada :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2006, 13:41

cloner pisze:czeher - nie stac mnie na canal+, dlatego ciesze sie, ze tvn zrobilo taki program, mnie to odpowiada Wink
cloner nie chodzilo mi o to, iz masz sobie zamowic canal+ albo tez to ze Cie nie stac :!:
Ale o kontrast co jest jednoznacznie z obnarzeniem TVNowskiego programu :!:
a tak wiadomo jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2006, 13:43

Wiadomo, ze Canal+ robi duzo lepsze programy, w koncu ludzie za to placa :!: Natomiast TVN robi dla masowego widza, i dlatego program ten jest/bedzie jakosciowo gorszy.

Awatar użytkownika
Gerd
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 13:52

20.
cloner pisze:Gerd - po co numerujesz posty :?: skrypt forum sam je zlicza :lol2:
Tak sobie, żeby wiedzieć w kolejności jak pisałem. Ot cała taka tajemnica, nic poważnego to tylko dla moich własnych celów. Jak mi się znudzi to zaprzestanę. Mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza? :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”