Taaaaa takie gadanie to już mnie nie rajcujePremo pisze:"Mamy grupę dwudziestu piłkarzy i w następnych meczach będziemy stosować rotację".

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 paź 2006, 20:23
Taaaaa takie gadanie to już mnie nie rajcujePremo pisze:"Mamy grupę dwudziestu piłkarzy i w następnych meczach będziemy stosować rotację".
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 paź 2006, 22:17
Wiem, że kilka razy uratował Real, ale coby nie było za różowo dodam tylko, że bramka dla Atletico padła po tym jak Iker źle wykopał piłkę (prosto do przeciwnika stojącego na połowie Realu).Krzysztof Jarzyna pisze:3. Iker - pogloski i prognozy o szybkim oddaniu tytulu najlepszego bramkarza swiata byly nieco przedwczesne (oby).
Real miał więcej niż jedną sytuację.mihalinho pisze:Real miał 100% skuteczności - jedna sytuacja jeden gol.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 paź 2006, 22:46
NIe chcę kopiować Niggaza ale wystarczy przywołać sytuację po której Gutek podawał do Reyesamihalinho pisze: I w tym przypadku sprawdza sie stare piłkarskie porzekadło, że szczęście sprzyja lepszym.
Real miał 100% skuteczności - jedna sytuacja jeden gol.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2006, 22:48
Niggaz, ale kazdy popełnia błedy - chyba nie wątpisz w to, ze Iker jest w tej chwili najlepszym barmkarzem świata ? Pisze to z cięzkim sercem, ale tak jest i nie ma się tu co czarowac, czy napinaćNiggaz pisze:Wiem, że kilka razy uratował Real, ale coby nie było za różowo dodam tylko, że bramka dla Atletico padła po tym jak Iker źle wykopał piłkę (prosto do przeciwnika stojącego na połowie Realu).
zdaje się 8 rok poleci jak nie wygrali na SBNiggaz pisze:A co do Atletico to chyba nawet jakby grali w przewadze trzech zawodników i mieli najlepszy skład na świecie to z Realem by nie wygrali
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 02 paź 2006, 23:03
A dlaczego z ciezkim sercemfieldy pisze: Pisze to z cięzkim sercem, ale tak jest i nie ma się tu co czarowac, czy napinać
Zaraz pewnie glos zabiora oburzeni kibice Juve i beda przekonywac, ze to Buffon jest najlepszyfieldy pisze: Iker tyle razy ratował Real, takimi znakomitymi paradami, zawsze był pewnym punktem ekipy z SB, nawet jak byli w głebokim kryzysie, że nie wypada wypominac mu błedów - bo jest najlpeszy.
I niech tak zostaniefieldy pisze: zdaje się 8 rok poleci jak nie wygrali na SBReal nawet jak nic nie wygrywał - derby miał na +
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 paź 2006, 23:08
makis pisze:Zaraz pewnie glos zabiora oburzeni kibice Juve i beda przekonywac, ze to Buffon jest najlepszy Smile Dla mnie oboje sa na czele i ciezko ocenic kto jest lepszy. Za Ikerem przemawia to, ze jest mlodszy o 3 lata.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2006, 23:22
z cięzkom bo to piłkarz Realu, chciałbym, aby to miano należało do piłkarza Arsenalu, ale Jens ... za czesto ma dziwne interwencjemakis pisze:A dlaczego z ciezkim sercem Nie przepadasz za Ikerem
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 02 paź 2006, 23:27
I jak kazde wino, powinen dojrzewac (rozwijac sie) latamiLakier pisze: Bramkarz jest jak wino
Tu akurat Wloch ma przewage, ale Iker nadrabia to refleksem i skocznosciaLakier pisze: Poza tym chyba nie musze mowic jaki bramkarz jest wyzszy.
Ale za to spokojnie mozesz mowic, ze macie najlepszego napastnika globufieldy pisze: z cięzkom bo to piłkarz Realu, chciałbym, aby to miano należało do piłkarza Arsenalu, ale Jens ... za czesto ma dziwne interwencje
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2006, 23:36
no ... skoro już sie zapuściłęm w te tererny ...makis pisze:A tak przy okazji - mozesz mi przyblizyc sytuacje Baptisty Gra tam cos u was w ogole
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 02 paź 2006, 23:43
No tak wlasnie myslalem. Mozna powiedziec, ze spadl z deszczu pod rynnefieldy pisze: Julio gra sporadycznie, jak wychodzi to raczej nie zawodzi. Jednak Wenger go za czesto nie wystawia, z nowych nabytków o wiele wiecej gra Rosicky [choc paradoksalnie to Brazylijczyk bardziej pasuje do ligi angielskiej]
Nie gra za duzo, bo Hleb, Freddie, wspomniany Rosicky, Robin oraz Ade - rają swietnie ... wiec póki co nie ma kogo wygryźć ze składu, myślę jednak, że z czasem wskoczy do składu, może już w najbizszym meczu LM z CSKA.
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damian29021988 » 03 paź 2006, 13:40
Damian29021988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 03 paź 2006, 14:20
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 paź 2006, 20:22
Uznam to jako zaletę Casillasa, skoro jeko młodszy zawodnik jest już lepszy od Buffona to co będzie jak będzie starszyLakier pisze:Bramkarz jest jak wino Razz
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 paź 2006, 22:56
Valdes na pewno nie broni gorzej w sytuacjach 1 vs 1. Rozumiem, że Iker ratuje mnóstwo punktów Realowi, ale nie róbcie z niego jakiegoś nadczłowieka. Między bramkarzami generalnie nie ma takich wielkich różnic w klasie. Zwłaszcza na wysokim poziomie.brylancik pisze:Pozatym ma jeden wielki dar którego inni bramkarze mogą mu tylko zazdrościć - chyba nikt tak dobrze nie broni w sytuacjach jeden na jeden.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 paź 2006, 23:56
Tu bym polemizował... oczywiście nie wątpię w umiejętności Ikera, ale chyba namocniejszą stroną Gigiego jest właśnie gra w sytuacjach sam na sam. Ta umiejętność cechuje zapewne obu bramkarzy, nie mogę się jednak z Tobą zgodzić, jeśli uważasz, że Hiszpan jest w tym elemencie lepszy od Buffona. Nie twierdzę, że jest gorszybrylancik pisze:Pozatym ma jeden wielki dar którego inni bramkarze mogą mu tylko zazdrościć - chyba nikt tak dobrze nie broni w sytuacjach jeden na jeden.
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio