Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 01 paź 2006, 9:48
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 06 paź 2006, 15:16
Mi bardziej pasował termin piątkowy ale trudno ... mecz najważniejszy .Ze względu na rozkład transmisji telewizyjnych 10. kolejki przez stację Canal+, zmianie uległa data rozegrania meczu Kolportera Korony Kielce z Zagłębiem Lubin. Spotkanie zostało przełożone na sobotę 14 października – początek o godzinie 18:15. Mecz będzie transmitowany na żywo w C+.
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 15 paź 2006, 14:10
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 paź 2006, 20:41
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 21 paź 2006, 22:54
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 paź 2006, 19:22
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 30 paź 2006, 13:17
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 paź 2006, 14:24
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: GrocaLKS » 02 lis 2006, 16:14
GrocaLKS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mads7 » 05 lis 2006, 23:20
mads7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 06 lis 2006, 15:00
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 lis 2006, 8:36
Nie wiem czy wiesz (chyba nie) ale trzecie miejsce nie daje europejskich pucharów. Mistrzostwo – el.LM, wicemistrzostwo i Puchar Polski – puchar UEFA.Fishbone pisze:Europejskie puchary (3 miejsce).
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 08 lis 2006, 8:47
Teraz się szczerze dowiedziałem, ale zawsze 3 miejsce było gwarantowane Pucharem UEFAZico_FCI pisze:Nie wiem czy wiesz (chyba nie) ale trzecie miejsce nie daje europejskich pucharów. Mistrzostwo – el.LM, wicemistrzostwo i Puchar Polski – puchar UEFA.Fishbone pisze:Europejskie puchary (3 miejsce).
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 08 lis 2006, 14:54
Całe szczęście, że tylko tak się skończyło.Gazeta Wyborcza pisze: Szkoleniowiec Korony Kielce Ryszard Wieczorek miał we wtorek groźnie wyglądający wypadek samochodowy.
Jadąc rano z rodzinnego Wodzisławia do Kielc służbowym fordem mondeo, ok. godz. 8.20 w okolicach Olkusza na plamie oleju wpadł w poślizg i uderzył w drzewo.
Na szczęście trener wyszedł z opresji bez poważniejszego urazu - doznał jedynie obrażeń barku, ale po konsultacji lekarskiej wyszedł ze szpitala i po południu poprowadził już trening kieleckich piłkarzy.
Auto nadaje się jednak do kasacji. - Jestem cały, choć mogło się skończyć gorzej - powiedział krótko Wieczorek.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 lis 2006, 0:48
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio