Zaza pisze:czuje w Twoim głosie delikatną napine
A skąd
Manicniego nie wyprowadzi bo on ma blokade na rozwoj umiejetnośći szkoleniowych ... pare lat juz w tym siedz i nic
Zastanawialiscie sie czemu Moratti nie wywala Manciniego
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 paź 2006, 12:44
Zaza pisze:czuje w Twoim głosie delikatną napine
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 paź 2006, 12:56
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 04 paź 2006, 14:55
To równie dobrze pasuje też do Milanu i Juventusu. Nie przypominam sobie aby jacyś wychowankowie grali w zeszłym sezonie w Juventusie w podstawowym składzie i stanowili o jej sile. Teraz jest pewnie trochę inaczej, ale ja nie śledzę niższych lig. W Milanie także stawia się na piłkarzy kupionych za większe lub mniejsze pieniądze. Kluby, które dysponują dużym budżetem nie stawiają na wychowanków chyba, że trafi się jakaś perełka. Takiej perełki w Interze, Milanie i Juventusie już długo nie było i raczej nie przewiduję aby to się zmieniło. Inaczej jest z Romą, ale tam nie ma takich pieniędzy. Co do Manciniego i jego "zdolności" zabijania talentów ciężko się ustosunkować bo nie prowadził nigdy klubu, który stawiał na młodzież. Capello prowadząc Romę musiał na nich stawiać bo innego materiału nie miał. Teraz w Realu tego nie zrobi bo po co. Ma gwiazdy. Tak samo było w Juventusie. Nie oczekujmy, że największe firmy będą grały wychowankami skoro stać ich na kupno zawodników ogranych prezentujących najwyższy poziom.Zaza pisze:"Blokade na rozwoj umiejetnośći szkoleniowych"
Teczki... teczki... mam dość słuchania o teczkachSawyer pisze:Zastanawialiscie sie czemu Moratti nie wywala Manciniego Rolling Eyes Proste ... Mancio ma na niego taśmy i teczke.... wczoraj Macierewicz podobno był widziany w Mediolanie ... hmmm Rolling Eyes
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 paź 2006, 9:22
Martin Pellegrino pisze:Nie przypominam sobie aby jacyś wychowankowie grali w zeszłym sezonie w Juventusie w podstawowym składzie i stanowili o jej sile
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 paź 2006, 9:42
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 paź 2006, 9:51
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 paź 2006, 17:09
Martin Pellegrino pisze:To równie dobrze pasuje też do Milanu i Juventusu. Nie przypominam sobie aby jacyś wychowankowie grali w zeszłym sezonie w Juventusie w podstawowym składzie i stanowili o jej sile. Teraz jest pewnie trochę inaczej, ale ja nie śledzę niższych lig. W Milanie także stawia się na piłkarzy kupionych za większe lub mniejsze pieniądze. Kluby, które dysponują dużym budżetem nie stawiają na wychowanków chyba, że trafi się jakaś perełka. Takiej perełki w Interze, Milanie i Juventusie już długo nie było i raczej nie przewiduję aby to się zmieniło. Inaczej jest z Romą, ale tam nie ma takich pieniędzy. Co do Manciniego [....]Zaza pisze:"Blokade na rozwoj umiejetnośći szkoleniowych"
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 paź 2006, 13:23
Akurat na środek pomocy mamy najsłabszą ławkę i niestety tam doznajemy największych osłabień. Kto za to odpowiada ? winnych nie ma.Niestety potwierdził się najgorszy scenariusz dla Estebana Cambiasso, któremu odnowiła się kontuzja łydki podczas towarzyskiego meczu z Atalantą. Popularny Cuchu będzie musiał pauzować być może nawet przez kolejny miesiąc.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 08 paź 2006, 13:41
Ale Maloudzie nie kończy się kontrakt, a Aulas przyzwyczaił nas do tego, że tanio piłkarzy nie oddaje. Myślę, że rozmowy mogą się rozpocząć od 30 mln euro, a nie jestem pewien czy taką kasę warto wydawać za Francuza. Jest niezły, ale bez przesady. Co do Nasriego... to sam nie wiem. Widziałem go parę razy w akcji, ale nie zachwycił mnie. Owszem coś potrafi, ale nie jest jeszcze zawodnikiem ukształtowanym i potrzebowałby gry w pierwszym składzie, a nie łapanie ogonów w Interze. To może mu nie wyjść na dobre. Zgadzam się z głosami. aby go pozyskać i wypożyczyć. Najlepiej do Marsylii bo zna to otoczenie i nie będzie tracił czasu na aklimatyzację. Później można znaleźć dla niego miejsce w jakimś Empoli i niech tam uczy się włoskiej piłki. Czyli Nasri może zagrać w Interze na początku sezonu 2008/2009. Co do ligi francuskiej i zawodników młodego pokolenia to bardzo mi się podoba Bodmer z Lille. No... bardzo to może za duże słowo. Robi na mnie wrażenie. Warto by go poobserwować bo jemu chyba bliżej do następcy Zadana niż Nasriemu.Sero pisze:Do Nasariego i Mavudy należy dodać jeszcze Maloude z Ligue1.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 paź 2006, 14:47
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 paź 2006, 7:44
za jakie grzechyW najbliższym spotkaniu ligowym przeciwko Catanii szkoleniowiec Nerazzurrich Roberto Mancini najpewniej nie będzie mógł skorzystać z usług aż czterech kluczowych zawodników. Do dyspozycji trenera nie będą na pewno: Hernan Crespo, Esteban Cambiasso, Patrick Vieira, Fabio Grosso i prawdopodobnie Oliver Dacourt.
Martin Pellegrino pisze: Myślę, że rozmowy mogą się rozpocząć od 30 mln euro, a nie jestem pewien czy taką kasę warto wydawać za Francuza
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 paź 2006, 17:44
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 paź 2006, 18:46
RealFan pisze:Buffon - Cel nr.1. Inter miał zaoferować Juventusowi 20 mln funtów + Toldo + Burdisso w zamian by w przeciwnym kierunku powędrował "tylko" Gigi, który osobiście miałby zarabiać 4 mln euro rocznie. Oczywiście kolejny krok któregoś z klubów z Giuseppe Meazza zakończył się fiaskiem
RealFan pisze:Heurelho Gomes
RealFan pisze:Gregory'ego Coepet
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 paź 2006, 19:18
A kto by Iker'a nie chciałSero pisze:już prędzej Casillasa widze w naszych barwach
O nich chyba stara się MilanSero pisze:Może Amelia lub Frey grający przecież w Serie A ?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2006, 23:57
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio