Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 14 gru 2004, 19:59
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 gru 2004, 20:20
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 gru 2004, 21:05
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 14 gru 2004, 22:29
Nie przejmuj się, jestem z Tobą.Pasztet pisze:sie nikogo nie czepiam tylko WY za takie same występki nic nie dostaliście, a ja tak![]()
a TY możesz sobie kazać mówić do siebie MISTRZ swojej prababci. i panie wszechwiedzący jakbym zedytował posta to by znaczek o nowym poście nie był podświetlony i bym sie odpowiedzi nie doczekał
BUNCH
sidam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 15 gru 2004, 15:22
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 gru 2004, 15:41
nie musi sobie wręczać. inny mod może mu daćKotek pisze:Ej Pasztet jesteś chyba jakiś dziwny. Jak moderator może dostać ostrzeżenie?! Sam ma sobie je wręczyć?! Gratuluję pomysłu - bardzo trafny!
Zresztą moderator ma prawo pisać nie na temat więc nie widzę żadnych problemów...
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 15 gru 2004, 15:47
Sprawiedliwości nigdy nie było i zapewne nie będzie... A ze swoimi problemami zgłoś się do administratoraPasztet pisze:nie musi sobie wręczać. inny mod może mu daćKotek pisze:Ej Pasztet jesteś chyba jakiś dziwny. Jak moderator może dostać ostrzeżenie?! Sam ma sobie je wręczyć?! Gratuluję pomysłu - bardzo trafny!
Zresztą moderator ma prawo pisać nie na temat więc nie widzę żadnych problemów...ale mnie tylko dziwi czemo DORIAN nie dostał ostrzeżenia a ja za takie samo przewinienie dostałem ?? gdzie tu sprawiedliwość??
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 gru 2004, 17:53
Protestujemy, protestujemyKotek pisze:Sprawiedliwości nigdy nie było i zapewne nie będzie... A ze swoimi problemami zgłoś się do administratoraPasztet pisze:nie musi sobie wręczać. inny mod może mu daćKotek pisze:Ej Pasztet jesteś chyba jakiś dziwny. Jak moderator może dostać ostrzeżenie?! Sam ma sobie je wręczyć?! Gratuluję pomysłu - bardzo trafny!
Zresztą moderator ma prawo pisać nie na temat więc nie widzę żadnych problemów...ale mnie tylko dziwi czemo DORIAN nie dostał ostrzeżenia a ja za takie samo przewinienie dostałem ?? gdzie tu sprawiedliwość??
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 gru 2004, 19:12
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 gru 2004, 19:12
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 gru 2004, 21:04
Od pilnowania porządku na forum są MODERATORZY a nie DORIAN, którzy jak widać niezbyt dobrze wywiązują się ze swojego obowiązku. A DORIAN powinien dostać WP za post nie na temat i nie wnoszący nic do dyskusji. Tak samo było ze mną jak KOSTEK mi dawał za coś podobnego WP - dał mi je słusznie, to czemu DORIAN ma go nie dostać za post o treści "Np. ja"beckhs pisze:Dorian odniósł się do Twojego głupiego posta Psztet. Po prostu pokazał Ci jak głupi był Twoj post. I tyle. Za to ma dostac WP? ze chce aby forum było na poziomie ?
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 gru 2004, 21:35
W tym udowodniłeś swoją inteligencjęPasztet pisze:Ale nie będe już kontynuował tej dennej dyskusji bo to nie ma sensu
Mozna. Przeciez sam nam zwracasz uwage, wiec twoja wypowiedz jest bez sensuPasztet pisze:Jak widać na tym forum nie można zwrócić uwagi MODOM i powiedzieć co źle zrobili bo od razu wielki foch. Przecież oni mają zawsze racje
Głupie to one nie są. Przynajmniej nie ma w nich karygodnych błędów ortograficznychPasztet pisze:BECKHS możesz sobie podarować TWOJE głupie tekściki o tym że mogę sobie z tąd iść bo znam je na pamięć i są stare jak świat.
Za tego posta tez powiniennes dostac Wp, jezeli juz jestes taki sprawiedliwyPasztet pisze:Protestujemy, protestujemy Chcemy sprawiedliwości
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 gru 2004, 21:52
Chodziło mi o to że jeżeli się coś napisze o ich ocenianiu to nie zwracają na to uwagi tylko robią tak jak oni sądzą, moim zdaniem czasem nie słuszniePasztet napisał:
Jak widać na tym forum nie można zwrócić uwagi MODOM i powiedzieć co źle zrobili bo od razu wielki foch. Przecież oni mają zawsze racje
Mozna. Przeciez sam nam zwracasz uwage, wiec twoja wypowiedz jest bez sensu
kilka miesięcy skąd o tym wiesz? może w Twoim otoczeniu bo one są mi znane od dawna.. ale dobra to jest najmniej ważna sprawa w tym momenciePasztet napisał:
BECKHS możesz sobie podarować TWOJE głupie tekściki o tym że mogę sobie z tąd iść bo znam je na pamięć i są stare jak świat.
Głupie to one nie są. Przynajmniej nie ma w nich karygodnych błędów ortograficznych Stare jak świat? - niemożliwe. Maja dopiero około kilku miesiecy. A mianem "stare jak swiat " cznnosci tak krtoko wykonywanych sie nie nazywa.
SKĄD (Pasztet napisał:
Protestujemy, protestujemy Chcemy sprawiedliwości
Za tego posta tez powiniennes dostac Wp, jezeli juz jestes taki sprawiedliwy
Po Twoich wypowiedziach stwierdzam, ze jestes wspanialym czlowiekiem, ktory walczy o sprawiedliwosc. Szkoda, ze walczysz o sprawiedliwosc (ktora zreszta jest_) na forum a nie w zyciu codziennym.
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 15 gru 2004, 21:53
jaget
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio