Ostrzeżenia - komentarze - Strona 14

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 14 gru 2004, 19:59

Jak juz cos to Dorian pisze sie z duzej litery i dla ciebie to PAN DORIAN albo MISTRZ,dam ci wolny wybor,co do tematu to piszesz bzdety i co sie dziwic ze dostajesz ostrzezenia a potem skarzysz sie jak dziecko co zgubilo smoczek.Po 2 dziekuje ze uwazasz mnie za osobe najmadrzejsza,uznaje to jako komplement,nie za ironie bo w twoim slowniku napewno takie slowo nie ma miejsca,po 3 regulamin znam na tyle ze nie dostaje glupich warningow *(chyba ze za obrazanie klubow:P) takich jak ty a potem sie skarzysz,po 4 post mogles wyedytowac.Jak cos jeszcze jest niejasne dla ciebie to zapraszam na gg.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 gru 2004, 20:20

koniec kłótni.

Pasztet widze ze nie masz problemow bo sie czepiasz mnie i DORIANA jak rzep psiego ogona. odpusc sobie i nie łam regulaminu, a nie otrzymasz WP.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 gru 2004, 21:05

sie nikogo nie czepiam tylko WY za takie same występki nic nie dostaliście, a ja tak :roll:

a TY możesz sobie kazać mówić do siebie MISTRZ swojej prababci. i panie wszechwiedzący jakbym zedytował posta to by znaczek o nowym poście nie był podświetlony i bym sie odpowiedzi nie doczekał :!:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 14 gru 2004, 22:29

Pasztet pisze:sie nikogo nie czepiam tylko WY za takie same występki nic nie dostaliście, a ja tak :roll:

a TY możesz sobie kazać mówić do siebie MISTRZ swojej prababci. i panie wszechwiedzący jakbym zedytował posta to by znaczek o nowym poście nie był podświetlony i bym sie odpowiedzi nie doczekał :!:
Nie przejmuj się, jestem z Tobą.

sidam
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sidam » 14 gru 2004, 23:53

???

[?-ostrzeżenie/Pawel]

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 15 gru 2004, 15:22

Ej Pasztet jesteś chyba jakiś dziwny. Jak moderator może dostać ostrzeżenie?! Sam ma sobie je wręczyć?! Gratuluję pomysłu - bardzo trafny!

Zresztą moderator ma prawo pisać nie na temat więc nie widzę żadnych problemów...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 gru 2004, 15:41

Kotek pisze:Ej Pasztet jesteś chyba jakiś dziwny. Jak moderator może dostać ostrzeżenie?! Sam ma sobie je wręczyć?! Gratuluję pomysłu - bardzo trafny!

Zresztą moderator ma prawo pisać nie na temat więc nie widzę żadnych problemów...
nie musi sobie wręczać. inny mod może mu dać 8) ale mnie tylko dziwi czemo DORIAN nie dostał ostrzeżenia a ja za takie samo przewinienie dostałem ?? gdzie tu sprawiedliwość??

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 15 gru 2004, 15:47

Pasztet pisze:
Kotek pisze:Ej Pasztet jesteś chyba jakiś dziwny. Jak moderator może dostać ostrzeżenie?! Sam ma sobie je wręczyć?! Gratuluję pomysłu - bardzo trafny!

nie musi sobie wręczać. inny mod może mu dać 8) ale mnie tylko dziwi czemo DORIAN nie dostał ostrzeżenia a ja za takie samo przewinienie dostałem ?? gdzie tu sprawiedliwość??
Sprawiedliwości nigdy nie było i zapewne nie będzie... A ze swoimi problemami zgłoś się do administratora :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 gru 2004, 17:53

Kotek pisze:
Pasztet pisze:

Sprawiedliwości nigdy nie było i zapewne nie będzie... A ze swoimi problemami zgłoś się do administratora :wink:
Protestujemy, protestujemy :!: :!: :!: Chcemy sprawiedliwości :!: :!: :!:

:?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 gru 2004, 19:12

Dorian odniósł się do Twojego głupiego posta Psztet. Po prostu pokazał Ci jak głupi był Twoj post. I tyle. Za to ma dostac WP? ze chce aby forum było na poziomie ?

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 gru 2004, 19:12

O co ci czlowieku chodzi?????!!!!!!Gdzie napisalem nie na temat??Ze "np ja sie do ciebie doczepie" jak bedziesz najezdzal na kogos??o to ci chodzi???!!!Dzieki Beckhs:)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 gru 2004, 21:04

beckhs pisze:Dorian odniósł się do Twojego głupiego posta Psztet. Po prostu pokazał Ci jak głupi był Twoj post. I tyle. Za to ma dostac WP? ze chce aby forum było na poziomie ?
Od pilnowania porządku na forum są MODERATORZY a nie DORIAN, którzy jak widać niezbyt dobrze wywiązują się ze swojego obowiązku. A DORIAN powinien dostać WP za post nie na temat i nie wnoszący nic do dyskusji. Tak samo było ze mną jak KOSTEK mi dawał za coś podobnego WP - dał mi je słusznie, to czemu DORIAN ma go nie dostać za post o treści "Np. ja"

Ale nie będe już kontynuował tej dennej dyskusji bo to nie ma sensu. Jak widać na tym forum nie można zwrócić uwagi MODOM i powiedzieć co źle zrobili bo od razu wielki foch. Przecież oni mają zawsze racje :roll: Ich decyzja jest niepodważalna (czasem lub w tym wypadku często błędna lub niewłaściwa).
BECKHS możesz sobie podarować TWOJE głupie tekściki o tym że mogę sobie z tąd iść bo znam je na pamięć i są stare jak świat.

Myślę że wiele osób się ze mną zgodzi.
I takie jest moje zdanie w tej kwestii.
:idea:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 gru 2004, 21:35

Kłotnia Pasztet zaczle asie od tego, ze kogos uznaes za malo inteligentnego jesli sie nie myle. No i twoim ostatnim postem z tego tematu udowodniles na jak wysokim poziomie stoi twoja ortografia. "Z KAD" - dobre :) jak Cie w szkole nie nauczyli to jako user forum mowie Ci po kolezensku ze to słowo pisze sie "skąd" :wink: to tak na przyszlosc. A jezeli uwazasz ze jestesmy niesprawiedliwi, nie mozesz nie zgodzic sie z nasza decyzja to prosze zebys skontaktowal sie z jednym z administratorow.
Pasztet pisze:Ale nie będe już kontynuował tej dennej dyskusji bo to nie ma sensu
W tym udowodniłeś swoją inteligencję :wink: Po co pisać bez sensu? Szkoda, ze nie wpadles, aby zakonczyc ta rozmowe zanim ja zaczales. No, ale jak to mowia "Lepiej pozniej, niz wcale"
Pasztet pisze:Jak widać na tym forum nie można zwrócić uwagi MODOM i powiedzieć co źle zrobili bo od razu wielki foch. Przecież oni mają zawsze racje
Mozna. Przeciez sam nam zwracasz uwage, wiec twoja wypowiedz jest bez sensu :)
Pasztet pisze:BECKHS możesz sobie podarować TWOJE głupie tekściki o tym że mogę sobie z tąd iść bo znam je na pamięć i są stare jak świat.
Głupie to one nie są. Przynajmniej nie ma w nich karygodnych błędów ortograficznych :wink: Stare jak świat? - niemożliwe. Maja dopiero około kilku miesiecy. A mianem "stare jak swiat " cznnosci tak krtoko wykonywanych sie nie nazywa.
Pasztet pisze:Protestujemy, protestujemy Chcemy sprawiedliwości
Za tego posta tez powiniennes dostac Wp, jezeli juz jestes taki sprawiedliwy :wink:

Po Twoich wypowiedziach stwierdzam, ze jestes wspanialym czlowiekiem, ktory walczy o sprawiedliwosc. Szkoda, ze walczysz o sprawiedliwosc (ktora zreszta jest_) na forum a nie w zyciu codziennym.

A teraz dla usprawiedliwienia naszych niektoeych bledow. Sedzia w wyznaczeniu wielkosci kary kieruje sie:
1. Materialem dowodowym.
2. Zeznaniami swiadkow
3. Wlasnym sumieniem

My tez mamy sumienie i czasami moze nam zle podpowiedziec, jednak w tej sprawie uwazam ze postapilismy słusznie.

Tyle na dzisiaj

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 gru 2004, 21:52

Pasztet napisał:
Jak widać na tym forum nie można zwrócić uwagi MODOM i powiedzieć co źle zrobili bo od razu wielki foch. Przecież oni mają zawsze racje

Mozna. Przeciez sam nam zwracasz uwage, wiec twoja wypowiedz jest bez sensu
Chodziło mi o to że jeżeli się coś napisze o ich ocenianiu to nie zwracają na to uwagi tylko robią tak jak oni sądzą, moim zdaniem czasem nie słusznie
Pasztet napisał:
BECKHS możesz sobie podarować TWOJE głupie tekściki o tym że mogę sobie z tąd iść bo znam je na pamięć i są stare jak świat.

Głupie to one nie są. Przynajmniej nie ma w nich karygodnych błędów ortograficznych Stare jak świat? - niemożliwe. Maja dopiero około kilku miesiecy. A mianem "stare jak swiat " cznnosci tak krtoko wykonywanych sie nie nazywa.
kilka miesięcy skąd o tym wiesz? może w Twoim otoczeniu bo one są mi znane od dawna.. ale dobra to jest najmniej ważna sprawa w tym momencie :wink:
Pasztet napisał:
Protestujemy, protestujemy Chcemy sprawiedliwości

Za tego posta tez powiniennes dostac Wp, jezeli juz jestes taki sprawiedliwy

Po Twoich wypowiedziach stwierdzam, ze jestes wspanialym czlowiekiem, ktory walczy o sprawiedliwosc. Szkoda, ze walczysz o sprawiedliwosc (ktora zreszta jest_) na forum a nie w zyciu codziennym.
SKĄD ( 8) ) możesz to wiedzieć? Nie znasz mnie, nie widziałeś mnie nigdy więc niewiem SKĄD możesz to wiedzieć? Jasnowidz? heh

ale dobra już niechce mi sie o tym gadać i tak zrobicie jak chcecie bo jak już napisałem Wasza decyzja jest niepodważalna :) i tak jej nie zmienicie

A i mam takie pytanie - czy moderatorów nie obowiązuje regulamin tzn. nie musza go przestrzegać?

z góry dzięki za odpowiedź :wink:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 15 gru 2004, 21:53

Pasztet niezwracaj uwage na Beckhs i Doriana co non stop popiera go...
Też mi sie niepodoba czasem ich praca...szkoda o tym gadać :-)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”