A komentator w radiu z bundesliga.de zarzekal sie, ze sedzia powienien podyktowac jedenastkeBerik pisze:Nurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 22 paź 2006, 0:04
A komentator w radiu z bundesliga.de zarzekal sie, ze sedzia powienien podyktowac jedenastkeBerik pisze:Nurek
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 paź 2006, 0:22
<eczu nie oglądałem a usłyszałem wypowiedź piłkarza Sportingu, który mówił że jak zagrają w jutrzejszym meczu z Porto tak jak z Bayernem to powinni wygrać. Miał nadzieję że będą tak samo grali. Sam komentator skrótu też powiedział że Sporting był lepszy ale to Bayern wykorzystał sytuację i strzelił gola. Wygral dość szczęśliwieolson pisze:A w czym Sporting byl lepszy w tym meczu? W tym, ze mimo gry w przewadze, strzelili tylko w slupek ?
Po tym jakie transfery zrobił Werderw lecie liczyłem że daleko zajdą w LM. Niestety zawiodłem się po losowaniu LM. A co do tego że Barca nie wychodzi z grupy nie mogę sobie wyobrazićEbi pisze:Ja liczę, że Werder wyjdzie z grupy
W Madrycie chyba by świętowali a kaczy by się pierwszy raz w zyciu upiłBerik pisze:Nawet mi nie mow.....zaloba narodowa
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 22 paź 2006, 0:28
Jezeli szczesciem Bayernu byla niemoc w ataku Sportingu, masz calkowita racjeYukasz pisze:Wygral dość szczęśliwie
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 paź 2006, 0:31
Czytanie ze zrozumieniem się kłaniaolson pisze:Wiec nie wiem na jakiej podstawie okreslasz, ze Portugalczycy byli lepsi.
To był dość krótki skrót.Yukasz pisze:Meczu nie oglądałem a usłyszałem wypowiedź piłkarza Sportingu, który mówił że jak zagrają w jutrzejszym meczu z Porto tak jak z Bayernem to powinni wygrać. Miał nadzieję że będą tak samo grali. Sam komentator skrótu też powiedział że Sporting był lepszy ale to Bayern wykorzystał sytuację i strzelił gola. Wygral dość szczęśliwie
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 22 paź 2006, 0:37
Uciekasz od tematuYukasz pisze:Czytanie ze zrozumieniem się kłania
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 paź 2006, 23:01
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 27 paź 2006, 23:12
Tego sie obawiam...Werder gra najlepiej aktualnie. Barca slabo, Chelsea tez nothing special...kurde boje sie o koncowy rezultatguru pisze:Oby Werder nie tracil formy a zapowiada sie swietna walka w grupie A
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 paź 2006, 23:16
Spokojna głowa. Werder nic nie zdziała na Camp Nou, a możliwe że nawet nie wygra w Soffi. Weź pod uwagę mecz z Chelsea, któego nie musza wygrać. Ale naturalnie chjciałbym, żeby Werder wywalił Baecę za burtęBerik pisze:Tego sie obawiam...Werder gra najlepiej aktualnie. Barca slabo, Chelsea tez nothing special...kurde boje sie o koncowy rezultatguru pisze:Oby Werder nie tracil formy a zapowiada sie swietna walka w grupie A![]()
Nawet Klose sie przebudzil...o zesz
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2006, 23:17
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 27 paź 2006, 23:21
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 paź 2006, 0:41
Na Zaragozę to on jest niestety za dobry. Moim zdaniem mógłby grać powiedzmy w Atlietico czy nawet Valencii.Berik pisze:Ten caly Diego w Porto czegos super wspanialego nie gralBundesliga na dzien dzisiejszy to jednak potezna liga nie jest i Brazylijczyk gwiazda byc sobie moze. Ale naprawde jestem ciekaw co by zagral, jakby do Hiszpani trafil, np. takiej Zaragozy
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 29 paź 2006, 11:25
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 29 paź 2006, 14:46
hehe...marzycielKaczormistrz pisze:mysle ze Werder zdobedzie w tym roku Mistrza, Bayern ze swoja madra polityke transferowa daleko nie zajdzie
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 29 paź 2006, 14:57
Co Adriaanse ustawial go na lewej pomocy, Brazylijczykowi nie wiodla sie tam za dobrze [sam z reszta podkreslal, ze nie chce grac na tej pozycji]. Skonczylo sie na tym, ze Diego wyladowal na lawce, a rok pozniej zarowno Brazylijczyka jak i Holendra w Porto nie maBerik pisze:Ten caly Diego w Porto czegos super wspanialego nie gral
Kaczormistrz pisze:Bayern ze swoja madra polityke transferowa daleko nie zajdzie
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 29 paź 2006, 15:36
Kaczormistrz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio