petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 paź 2006, 13:23
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 paź 2006, 0:15
Nie no słowa uznania się należą za pokazanie woli walki i piękny mecz, ja jednak wolę nie popadać w jakiś trans na zasadzie 'Z taką grą zwojujemy Europę' bo jak narazie był to jeden taki mecz. Zobaczymy jak będzie z Belgią, jeśli zagrają w takim stylu (nie koniecznie muszą wygrać) to będę naprawdę ucieszony. Ja jestem wymagającym obserwatorem niestety.fieldy pisze:czy słowa pochwały sie nie należą ...
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 paź 2006, 9:46
Tomusmc pisze:Czy znowu będą słowa goryczy czy jednak zostaną dalej przy Reprezentacji
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adezo » 20 paź 2006, 23:41
adezo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2006, 14:09
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kanonier91 » 21 paź 2006, 18:01
kanonier91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 paź 2006, 13:28
Mówi Pan, że nie ma Pan wpływu na przygotowanie fizyczne. Ale dawno nie widzieliśmy naszych piłkarzy tak silnych, biegających przez 90 min, jak z Portugalią. Nikt nie prosił o zmianę po godzinie jak podczas mundialu. Nikt "nie oddychał rękawami" jak w meczu z Ekwadorem. Jak Pan to osiągnął?
- Zmęczenie to stan psychiczny, a nie fizyczny. Rozejrzyjcie się. Zawodnik zasuwa 90 min jak koń. Haruje, wypruwa flaki. W doliczonym czasie gry strzela zwycięskiego gola. I w szale radości przebiega 100 m w rekordowym czasie. Gdzie jest wtedy jego zmęczenie? Zniknęło! A teraz wyobraźcie sobie, że wy dwaj jesteście zmęczeni. Nieludzko. Ale tam w bloku po drugiej stronie ulicy widzicie pożar. I dwójkę uwięzionych dzieci. Od razu zapomnicie o zmęczeniu. Naładowani adrenaliną biegniecie je ratować.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 paź 2006, 19:43
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 30 paź 2006, 20:36
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 paź 2006, 21:11
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 30 paź 2006, 21:49
Nie wiem czy jest sens powoływać zawodnika w celu oswajania się z kadrą, dla którego są to jednak za wysokie progi i raczej nigdy nie wywalczy koszulki z numerem 1.Bobohawk pisze:Pawełek już od jakiegoś czasu jest powoływany do kadry raczej w celu nabierania doświadczenia i oswajania się z kadrą.
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 paź 2006, 22:15
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 paź 2006, 22:25
3 w dwoch ostatnich. Dla mnie Chmiest na dzien dzisiejszy jest bardziej interesujaca opcja w kadrze niz Franek. Moze zrobic podobnie jak z numerem 3 na pozycji bramkarza, bo Franek i tak nic na dzien dzisiejszy do gry wniesc nei moze, przynajmniej nic pozytywnego.piwus pisze:Co do Ślusarskiego, to strzelił dwie bramki w ostatnim meczu i znowu mamy wielkiego gracza poza kadrą?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 paź 2006, 22:36
Można też naturalizować Clebera i wystawić go w ataku z Wasilewskim; obaj zawodnicy mają po ledwie jednej bramce mniej od Chmiesta. Ale chyba Ci trzej zawodnicy nie widnieją w wizji szerokiego składu Leo.Messi E2 Ronaldinho pisze:Dla mnie Chmiest na dzien dzisiejszy jest bardziej interesujaca opcja w kadrze niz Franek. Moze zrobic podobnie jak z numerem 3 na pozycji bramkarza, bo Franek i tak nic na dzien dzisiejszy do gry wniesc nei moze, przynajmniej nic pozytywnego.
To imponujące. Ale już został niegdyś powołany wybraniec tłumu. "Ale ten Kaźmierczak świetny, jak on strzela w tej Portugalii, czemu go nie ma w kadrze?". Nie muszę mówić jak wyglądały opinie po meczu z Azerami na jego temat. I jakie były opinie na temat Beenhakkera za wypuszczenie go na boiskoMessi E2 Ronaldinho pisze:piwus napisał:
Co do Ślusarskiego, to strzelił dwie bramki w ostatnim meczu i znowu mamy wielkiego gracza poza kadrą?
3 w dwoch ostatnich.
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio