Ja bym sie wstrzymal z tym okresleniem... Wystarczy wspomniec czasy swietnosci Beckhama czy troche zapomnianego van Hooijdonka ktory kilka dni temu zakonczyl kariere.Messi E2 Ronaldinho pisze:Najlepiej bijacy wolne w historii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 paź 2006, 11:00
Ja bym sie wstrzymal z tym okresleniem... Wystarczy wspomniec czasy swietnosci Beckhama czy troche zapomnianego van Hooijdonka ktory kilka dni temu zakonczyl kariere.Messi E2 Ronaldinho pisze:Najlepiej bijacy wolne w historii
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2006, 16:10
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 paź 2006, 9:49
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 paź 2006, 18:59
Steaua zawiodła już przed meczem. Wypowiedzi trenera i piłkarzy były trochę nie na miejscu. Śmianie się z Realu i jego zawodników nie jest profesjonalnym podejściem. Do każdego przeciwnika należy mieć respekt, a szczególnie do takiej uznanej marki jak Królewscy. No i Raul i spółka pokazali gdzie jest miejsce dla klubu jak Steaua. W tej grupie chyba wszystko przesądzone. No może nie wszystko. Liczę na to, że Real pokaże dobry futbol także z Lyonem i pokusi się o niespodziankę bo taką byłoby ewentualne zwycięstwo nad zespołem Houllieraj1mmy pisze:steaua mnie trochę zawiodła , no ale nic widać ze to jeszcze dla nich za wysokie progi moze za rok
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 paź 2006, 19:20
Steaua nie zawiodła, poprostu nie jest w stanie obecnie pokazać wiele więcej. Jak widać dobre występy tej drużyny w PUEFA mogły zostać nieco przecenione, bo od tych rozgrywek do CL jest przepaśćj1mmy pisze:steaua mnie trochę zawiodła , no ale nic widać ze to jeszcze dla nich za wysokie progi moze za rok
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 paź 2006, 9:00
Bo ja wiem ciężko im będzieMartin Pellegrino pisze:Liczę na to, że Real pokaże dobry futbol także z Lyonem i pokusi się o niespodziankę bo taką byłoby ewentualne zwycięstwo nad zespołem Houlliera
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lis 2006, 18:37
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 01 lis 2006, 23:03
girlfromipanema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lis 2006, 23:12
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 01 lis 2006, 23:14
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 01 lis 2006, 23:33
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lis 2006, 23:42
limansky pisze:nie wiem jak można nie strzelić na pustą bramkę z 1,5m...
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 lis 2006, 0:26
Fatalnie wręcz tragicznie , nawet gorzej od R10 w tym sezonieguru pisze:Jak tam sie zaprezentowal Malouda??
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 02 lis 2006, 9:05
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 02 lis 2006, 9:36
karchinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio