Berik pisze:A co on takiego osiagnal oprocz slynnej prowokacji w finale MS?Messi E2 Ronaldinho pisze:Marco Materazzi
Ale Materazzi jest bez szans
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 paź 2006, 15:55
Berik pisze:A co on takiego osiagnal oprocz slynnej prowokacji w finale MS?Messi E2 Ronaldinho pisze:Marco Materazzi
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 10 paź 2006, 16:08
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 paź 2006, 16:27
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 paź 2006, 18:37
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 16 paź 2006, 19:09
Zaza pisze:Wśród faworytów wymienia sie - Canne, Henryka, Pirlo, Eto'o, Ziziou, Buffon i Dinho. Najcześciej pierwsza trójke
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 16 paź 2006, 19:22
Zaza pisze:Warto zauważyc że jest np. piłkarz Evertonu Tim Cahill
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 paź 2006, 22:59
chyba lekko przesadzasz z tym zdziwieniemmetol pisze:Nie wierze. Po prostu nie mogę uwierzyć. Kaka, Henry, Pirlo, Eto'o, Gerrard czy Ronaldinho i... Cahill? To brzmi conajmniej śmiesznie. Choć bardzo się ciesze, że został w końcu zauważony. Szczerze mówiąc nigdy bym się nie spodziewał, że coś takiego kiedyś się wydarzy. Czyli można z tego wywnioskować, że Timbo jest w 50 najlepszych piłkarzy świata Szczenka mi z wrażenia opadła. Jeśli miałbym dodać do tej listy jakiegoś piłkarza, to prawdopodobnie bym wybrał innego piłkarza niż Cahill (zauważcie, że jestem kibicem Evertonu). Ale to dobrze, cieszę się pewnie bardziej niż on sam, choć wiem, że nie ma NAJMNIEJSZYCH szans. Jak dostanie 1% (słownie: jeden procent) głosów to się zesikam z dumy.
Pozdrawiam.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 lis 2006, 14:35
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 lis 2006, 14:39
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 03 lis 2006, 17:47
Cahill to świetny zawodnik , ma za sobą udany sezon w Evertonie i dobry występ na MŚ.metol pisze:Zaza pisze:Warto zauważyc że jest np. piłkarz Evertonu Tim Cahill![]()
Nie wierze. Po prostu nie mogę uwierzyć. Kaka, Henry, Pirlo, Eto'o, Gerrard czy Ronaldinho i... Cahill? To brzmi conajmniej śmiesznie. Choć bardzo się ciesze, że został w końcu zauważony. Szczerze mówiąc nigdy bym się nie spodziewał, że coś takiego kiedyś się wydarzy. Czyli można z tego wywnioskować, że Timbo jest w 50 najlepszych piłkarzy świata![]()
Szczenka mi z wrażenia opadła. Jeśli miałbym dodać do tej listy jakiegoś piłkarza, to prawdopodobnie bym wybrał innego piłkarza niż Cahill (zauważcie, że jestem kibicem Evertonu). Ale to dobrze, cieszę się pewnie bardziej niż on sam, choć wiem, że nie ma NAJMNIEJSZYCH szans. Jak dostanie 1% (słownie: jeden procent) głosów to się zesikam z dumy.
Pozdrawiam.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 lis 2006, 12:38
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lis 2006, 12:43
co mają poprzednie lata wspólnego z nagroda za ten rok ? gdyby brali pod uwagę zasługi z 2 lat, to Henry by zdobył. Nie tylko obrońca pracuje na całą drużynę. Napastnik też może, Może wracać do obrony, gdzy potrzeba [finał LM i rewanż z Villarreal] może się cofac do pomocy i rozgrywać, jak często robi to teraz [Titi w Arsenalu, dużo rozdziela piłek na skrzydła, do Hleba, Rosickiego, czy Robina]Zaza pisze:30% to Juve i gra przez cały sezon na najwyższym poziomie ! Ba dwa sezony
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 lis 2006, 12:51
fieldy pisze:Do znudzenia będe powtarzał - dla mnie jest jeden zwycięzca
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2006, 12:04
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lis 2006, 12:13
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin