Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lis 2006, 21:36
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 15:30
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 lis 2006, 15:40
Ale i tak wobec kontuzji Eto'o jest jedno wolne miejsce dla kogoś spoza UENiggaz pisze:Wygląda na to, że dzięki temu swoją szansę otrzyma Giovani Dos Santos
Znasz terminyNiggaz pisze:Klubowe Mistrzostwa Świata.
Myślałem że sie przyzwycziliście do tego że się logujęNiggaz pisze:Sam dobre informacje dziś
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 15:43
Ja też stawiamYukasz pisze:Niggaz wygracie z Villarealem bo postawiłem na Was a teraz mam małe wątpliwości
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 24 lis 2006, 17:26
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 24 lis 2006, 18:44
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 24 lis 2006, 20:49
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 23:01
Mentor
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 lis 2006, 10:28
Być może wróci. Ale oby wrócił jak najszybciej, bo to wyśmienity zawodnikNiggaz pisze:Na początku stycznia być może będzie już mógł wrócić na boisko
No dokładnie m.in jego charakter spowoduje szybki powrót, i tym sposobem chyba stanie sie tak jak powiedział Cruyff nie bedzie transferó do BarcelonyNiggaz pisze:Wiedziałem, że jego charakter nie pozwoli mu na tak długą przerwę
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lis 2006, 11:41
Na pewno zacznie trenować jeszcze w grudniuvakabayashi pisze:być może zacznie trenować z pierwsza drużyną już w styczniu a nawet końcem grudnia.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 lis 2006, 16:12
Ja mam złe przeczucia, że Barca sprowadzi Gago, albo Ustariego i znów jedno miejsce zostanie zablokowane. Giovani będzie musiał poczekać.Niggaz pisze:Rafael Marqez otrzymał hiszpańskie obywatelstwo![]()
http://www.elmundodeportivo.es/20061124 ... 64588.html
Wygląda na to, że dzięki temu swoją szansę otrzyma Giovani Dos SantosRijkaard powołał już go do kadry na Klubowe Mistrzostwa Świata.
Rehabilitacja Savioli przebiega nadzwyczaj dobrze i być może będzie on do dyspozycji trenera już na mecz z Werderem.
Sam dobre informacje dziś
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lis 2006, 16:20
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 25 lis 2006, 18:13
a jednak tak przeczuwalem ze w tym sezonie go nie ujrzymy w pierwszej druzynie szkoda....Choć Rafael Marquez otrzymał hiszpański paszport, jego rodak, Giovanni Dos Santos, nie może jeszcze zasilić pierwszej drużyny Barcelony.
Klub ze stolicy Katalonii mógłby włączyć tego utalentowanego młodzieńca do kadry pierwszego zespołu drugiego stycznia przyszłego roku. Zarząd Mistrzów Hiszpanii chce jednak, aby piłkarz pozyskał do tego czasu hiszpańskie obywatelstwo. Barcelona chce unikać zatrudniania zawodników spoza Unii Europejskiej, więc gwiazda Mistrzostw Świata do lat siedemnastu musi jeszcze poczekać z dołączeniem do „dorosłej” kadry. Dos Santos zamierza jednak jak najszybciej stać się Hiszpanem i awansować do drużyny A.
Jeśli Meksykanin nie otrzyma hiszpańskiego paszportu do drugiego stycznia, klub najprawdopodobniej włączy piłkarza do kadry dopiero w przyszłym sezonie.
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 25 lis 2006, 21:55
kon2r
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio