FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 229

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lis 2006, 21:36

Przypominam wszystkim mniej zorientowanym oraz mniej rozgarniętym, że o meczu Levski - Barcelona piszemy w temacie grupowym LM.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 15:30

Rafael Marqez otrzymał hiszpańskie obywatelstwo :mike:
http://www.elmundodeportivo.es/20061124 ... 64588.html

Wygląda na to, że dzięki temu swoją szansę otrzyma Giovani Dos Santos :] Rijkaard powołał już go do kadry na Klubowe Mistrzostwa Świata.

Rehabilitacja Savioli przebiega nadzwyczaj dobrze i być może będzie on do dyspozycji trenera już na mecz z Werderem.

Sam dobre informacje dziś :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 lis 2006, 15:40

Niggaz pisze:Wygląda na to, że dzięki temu swoją szansę otrzyma Giovani Dos Santos
Ale i tak wobec kontuzji Eto'o jest jedno wolne miejsce dla kogoś spoza UE :> Czy może jestem w błędzie... :? Ilu macie takich obcokrajowców :?:
Niggaz pisze:Klubowe Mistrzostwa Świata.
Znasz terminy :?: Pewnie i tak nie będzie ich w TV :(
Niggaz pisze:Sam dobre informacje dziś
Myślałem że sie przyzwycziliście do tego że się loguję :roll:

Niggaz wygracie z Villarealem bo postawiłem na Was a teraz mam małe wątpliwości :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 15:43

Obecnie bez paszportu mamy tylko Eto'o i Ronaldinho. Kontuzja Kameruńczyka niczego nam nie daje bo nie można było powołać nikogo innego w jego miejsce.
Dokładnych terminów w tej chwili nie znam, ale jak będę je miał to podam tutaj. Na żadne transmisje w ogólnodostępnej TV nie ma co liczyć. Będę w necie oglądał.
Yukasz pisze:Niggaz wygracie z Villarealem bo postawiłem na Was a teraz mam małe wątpliwości
Ja też stawiam :] Wygramy.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 24 lis 2006, 17:26

napewno Barca wygra chociaż Messi Eto nie graja a Ronialdihno juz nie olśniewa tak jak kiedys ale to dalej dobra drużyna ja obstawiam 3-0

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 24 lis 2006, 18:44

podpis adekwatny do wypowiedzi

nasluchal sie szpakowskiego, widzial dwa mecze z tym sezonie i wyglasza sady. kocham to

btw - figo powiedzial ze nigdy nie odwiedzi barceloby bo sie boi. i ma racje :D

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 24 lis 2006, 20:49

wreszcie powiedział coś mądrego (może pomijając wypowiedź, że Real to cyrk, bo też miał sporo racji :P), Barcelona raczej nie przyjęłaby go z otwartymi ramionami...

co do Giovanniego Dos Santosa, odkąd tylko obejrzałam go w reprezentacji młodzieżowej Meksyku, a potem dowiedziałam się, że jest Barcy, czekam z niecierpliwością na debiut. nie wiem czy to jest ten czas i czy to nie za wcześnie, ale cokolwiek się stanie, zakładam, że wiedzą co robią =]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 23:01

Eto'o jeszcze w grudniu wróci do treningów na pełnym obciążeniu :!: Na początku stycznia być może będzie już mógł wrócić na boisko :zgon: Wiedziałem, że jego charakter nie pozwoli mu na tak długą przerwę jak zapowiadano. Czekałem właśnie na taką wiadomość :P

Zajebiście :mike:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 lis 2006, 1:40

super wiadomosc Niggaz :)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 lis 2006, 10:28

Niggaz pisze:Na początku stycznia być może będzie już mógł wrócić na boisko
Być może wróci. Ale oby wrócił jak najszybciej, bo to wyśmienity zawodnik :!: Narazie ropocznie treninig z pełnym obciązeniem, jeśli wszystko bedzie w procesie rehabilitacji szło dobrze, to być może zacznie trenować z pierwsza drużyną już w styczniu a nawet końcem grudnia.

Niggaz pisze:Wiedziałem, że jego charakter nie pozwoli mu na tak długą przerwę
No dokładnie m.in jego charakter spowoduje szybki powrót, i tym sposobem chyba stanie sie tak jak powiedział Cruyff nie bedzie transferó do Barcelony

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lis 2006, 11:41

Ten dopisek 'być może' to raczej ode mnie aniżeli z newsa :] Tam jest napisane nawet bardziej optymistycznie, ale wolę zachować chociaż minimalny dystans :P
vakabayashi pisze:być może zacznie trenować z pierwsza drużyną już w styczniu a nawet końcem grudnia.
Na pewno zacznie trenować jeszcze w grudniu :]

Na początku trener i tak go nie wystawi mimo, że teoretycznie wszystko będzie już OK. Tak czy inaczej wiadomość świetna bo przewidywania były takie, że w połowie lutego może wejdzie na boisko.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 lis 2006, 16:12

Niggaz pisze:Rafael Marqez otrzymał hiszpańskie obywatelstwo :mike:
http://www.elmundodeportivo.es/20061124 ... 64588.html

Wygląda na to, że dzięki temu swoją szansę otrzyma Giovani Dos Santos :] Rijkaard powołał już go do kadry na Klubowe Mistrzostwa Świata.

Rehabilitacja Savioli przebiega nadzwyczaj dobrze i być może będzie on do dyspozycji trenera już na mecz z Werderem.

Sam dobre informacje dziś :P
Ja mam złe przeczucia, że Barca sprowadzi Gago, albo Ustariego i znów jedno miejsce zostanie zablokowane. Giovani będzie musiał poczekać.

Kiedy właściwie Eto'o będzie miał obywatelstwo hiszpańskie?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lis 2006, 16:20

Eto miał się starać o obywatelstwo i być może nawet jakieś kroki zostały już podjęte tylko mi to gdzieś umknęło. Samuel przebywa już w Hiszpanii dobrych parę lat więc chyba mógłby już liczyć na obywatelstwo.

A co do Dos Santosa to ja nie mam nic przeciwko temu, aby sobie jeszcze poczekał. Nawet ze dwa sezony.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 25 lis 2006, 18:13

Choć Rafael Marquez otrzymał hiszpański paszport, jego rodak, Giovanni Dos Santos, nie może jeszcze zasilić pierwszej drużyny Barcelony.

Klub ze stolicy Katalonii mógłby włączyć tego utalentowanego młodzieńca do kadry pierwszego zespołu drugiego stycznia przyszłego roku. Zarząd Mistrzów Hiszpanii chce jednak, aby piłkarz pozyskał do tego czasu hiszpańskie obywatelstwo. Barcelona chce unikać zatrudniania zawodników spoza Unii Europejskiej, więc gwiazda Mistrzostw Świata do lat siedemnastu musi jeszcze poczekać z dołączeniem do „dorosłej” kadry. Dos Santos zamierza jednak jak najszybciej stać się Hiszpanem i awansować do drużyny A.

Jeśli Meksykanin nie otrzyma hiszpańskiego paszportu do drugiego stycznia, klub najprawdopodobniej włączy piłkarza do kadry dopiero w przyszłym sezonie.
a jednak tak przeczuwalem ze w tym sezonie go nie ujrzymy w pierwszej druzynie szkoda.... :cry:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 25 lis 2006, 21:55

3-0 ! świetna postawa naszych zawodników :brawo: nareszcie Zambrotta zaczął grac na poziomie (a jusz marudziłem jak zobaczyłem wyjsciowy skład :maruda: ) piękna bramka Iniesty, No i oczywiście cieszą 2 gole Dinho (może on naprawde powalczy o pichichi :think: ) mysle ze w koncu sie przebudzil, przepiękny mecz chyba nikt sie niespodziewał tak jednostronnego wyniku, no i miejmy nadzieje że z werderem pojdzie równie łatwo :twisted: (oby :pray: )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”