Wskaż mi tę wypowiedź (moją) z której to wynika.King_of_CKM pisze:ale wiesz wychodzi na to z twojej wypowiedzi że własciwie Werder niepotrzebnie się mobilizuje bo i tak przegra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:03
Wskaż mi tę wypowiedź (moją) z której to wynika.King_of_CKM pisze:ale wiesz wychodzi na to z twojej wypowiedzi że własciwie Werder niepotrzebnie się mobilizuje bo i tak przegra
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 lis 2006, 22:06
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:07
chelsea king

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 22:09
Niggaz pisze:Wskaż mi tę wypowiedź (moją) z której to wynika
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 26 lis 2006, 22:11
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:13
Człowieku weź mi pokaż w któym miejscu napisałem, że motywacja Werderu będzie niska? Ogarnij się i nie pieprz bzdur, że tak się kolokwialnie wyrażę.King_of_CKM pisze:Cały zamysł twojej wypowiedzi jest taki przecież mówiac ze determinacja Werderu jest niska w porowaniu do Barcelony
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 lis 2006, 22:14
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 lis 2006, 22:18
No ciekawiechelsea king pisze:popieram kolege king of ckm gdyz w moim przekonaniu mecz z werderem dla barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze werdr z calych sił bedzie chcial zremisowac a to oznacza jedno
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 26 lis 2006, 22:19
Taaaa? Ja myślałem, iz sie tak wydygali, że nawet nie przyjada na CN.chelsea king pisze:moim przekonaniu mecz z werderem dla barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze werdr z calych sił bedzie chcial zremisowac a to oznacza jedno
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:21
Dratinho pisze:zyżby Werder chciał wydymać dryżyne Ryja?
Raczej nie. Mam dobre warunki i dużą ekipę u siebie w mieście. Na zjazdy czy zloty jeżdżę okazyjnie.Dratinho pisze:PS. Niggaz,
Bywasz gdzies bliżej dolnego śłąska na spotkaniach kibiców Barcy?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:26
chelsea king

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 22:27
Niggaz pisze:Człowieku weź mi pokaż w któym miejscu napisałem, że motywacja Werderu będzie niska? Ogarnij się i nie pieprz bzdur, że tak się kolokwialnie wyrażę.
1,2,3,4- nie.....Niggaz pisze:Widzę kilka możliwości:
1) Masz jakieś poważne problemy z prawidłową interpretacją słowa pisanego.
2) Udajesz głupiego.
3) Nie udajesz.
4) To jest prowokacja.
Nie znam gościarkoeman pisze:nalezycie z kolega do hh?
Bez komentarza,nic dodać nic ująć,myślisz ze jestes swietny wyminiajac 2 graczy Barcy sprzed lat,naprawde jestem pod wrazeniem.rkoeman pisze:nalezycie z kolega do hh? slyszalem ze szukaja kibicow z tak wielkim stazem ktorzy potrafia trafnie ocenic kibicow barcelony. starszych od siebie prawie dwa razy...
wybaczcie moje drogie dzieci ale jak chcecie obrazac jakis klub badz napinac sie w czyjas strone polecam poczytanie o danym uzytkowniku, sprawdzenie daty urodzenia, etc, etc
bo moze okazac sie ze pomyliliscie niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni stawu.
jakze glupio wyglada teraz twoja pisanina. zalozyles pewnie ze wiekszosc kibicow barcy jest taka i siaka bo znasz ich z gimnazjum. nie wpadles na to ze wiekszosc kibicow tego klubu w polsce pamieta czasy dream teamu cruyffa badz nawet druzyny w ktorej gral schuster.
ale jako ze wiek ma swoje prawa zostawie cie w spokoju. bede mial szane by czasem sie posmiac.
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 lis 2006, 22:31
chelsea king pisze:mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze Werder z calych sił bedzie chcial zremisowac
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:33
chelsea king
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:33
Kiepskie strzały. Siadaj. Pała.King_of_CKM pisze:1,2,3,4- nie.....
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio