FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 233

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:03

King_of_CKM pisze:ale wiesz wychodzi na to z twojej wypowiedzi że własciwie Werder niepotrzebnie się mobilizuje bo i tak przegra
Wskaż mi tę wypowiedź (moją) z której to wynika.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 lis 2006, 22:06

ja chetnie dysktujue z kibicami innych druzyn. musza jednak prezentowac odpowiedni poziom i posiadac duza wiedze.

nie sadze bys spelanial ktorys z tych warunkow. jestes zwyklym, netowym napinaczem

pozdrawiam wiec i zycze milej frustracji. nie pozwole tylko na obrazanie mnie jako kibica barcelony

wiec polecam isc stad sio

ps - ok. mozesz zostac. sprawdzilem date twojego urodzenia. jestem o 13 lat od ciebie starszy :lol: urodziles sie rok po tym gdy pierwszy raz bylem na camp nou :lol:

:lol: :lol: wybacz ale mocno sie ubawilem :lol:
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 22:07 przez rkoeman, łącznie zmieniany 1 raz.

chelsea king
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:07

popieram kolege king of ckm gdyz w moim przekonaniu mecz z Werderem dla Barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze Werder z calych sił bedzie chcial zremisowac ,a to oznacza jedno :D
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 22:18 przez chelsea king, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 22:09

Niggaz pisze:Wskaż mi tę wypowiedź (moją) z której to wynika

Cały zamysł twojej wypowiedzi jest taki przecież mówiac ze determinacja Werderu jest niska w porowaniu do Barcelony wiec wynika ze wlasciwie determinacja Barcelony bedzie na tyle wysoka ze zwycistwo bedzie pewne,wiec Werder rownie dobrze moze grac na luzie i sobie odpuscic bo nie ma sensu sie przeciwstawiac Barcelonie.

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 26 lis 2006, 22:11

chyba się popłaczę ze strachu przed tym meczem, naprawdę.

nie ma to jak dyskusja typu:
,,wskaż atuty Werderu''
,,atuty Werderu są takie i takie''
,,to i to to nie jest atut, bo bla bla bla''
,,tak, ale ja wskazywałem atuty Werderu. a w ogóle nie będę z Tobą rozmawiał, bo mówisz, że Werder jest be.''

bez szans na zakończenie :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:13

King_of_CKM pisze:Cały zamysł twojej wypowiedzi jest taki przecież mówiac ze determinacja Werderu jest niska w porowaniu do Barcelony
Człowieku weź mi pokaż w któym miejscu napisałem, że motywacja Werderu będzie niska? Ogarnij się i nie pieprz bzdur, że tak się kolokwialnie wyrażę.

Widzę kilka możliwości:
1) Masz jakieś poważne problemy z prawidłową interpretacją słowa pisanego.
2) Udajesz głupiego.
3) Nie udajesz.
4) To jest prowokacja.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 lis 2006, 22:14

nalezycie z kolega do hh? :lol: slyszalem ze szukaja kibicow z tak wielkim stazem ktorzy potrafia trafnie ocenic kibicow barcelony. starszych od siebie prawie dwa razy...

wybaczcie moje drogie dzieci ale jak chcecie obrazac jakis klub badz napinac sie w czyjas strone polecam poczytanie o danym uzytkowniku, sprawdzenie daty urodzenia, etc, etc

bo moze okazac sie ze pomyliliscie niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni stawu.

jakze glupio wyglada teraz twoja pisanina. zalozyles pewnie ze wiekszosc kibicow barcy jest taka i siaka bo znasz ich z gimnazjum. nie wpadles na to ze wiekszosc kibicow tego klubu w polsce pamieta czasy dream teamu cruyffa badz nawet druzyny w ktorej gral schuster.

ale jako ze wiek ma swoje prawa zostawie cie w spokoju. bede mial szane by czasem sie posmiac.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 lis 2006, 22:18

chelsea king pisze:popieram kolege king of ckm gdyz w moim przekonaniu mecz z werderem dla barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze werdr z calych sił bedzie chcial zremisowac a to oznacza jedno
No ciekawie :lol: Co to za zespół dla którego najważniejszym celem jest osiagnięcie remisu?Nawet w amatorskich ligach zespoły zawsze grają o zwycięstwo. 8) Nie odkryłes Ameryki twierdząc że ten mecz bedzie trudny.Mógłbyś bardziej wysilić się i napisac coś bardziej mądrego

BTW Gratuluje wygranej z Villarreal.Kolejny świetny występ Iniesty.Bramka Ronaldinho fantastyczna.W pełni zasłużone zwycięstwo Barcy
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 22:19 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 26 lis 2006, 22:19

chelsea king pisze:moim przekonaniu mecz z werderem dla barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze werdr z calych sił bedzie chcial zremisowac a to oznacza jedno
Taaaa? Ja myślałem, iz sie tak wydygali, że nawet nie przyjada na CN. :o
Może to ma być spisek? Czyżby Werder chciał wydymać dryżyne Ryja? :lol:

PS. Niggaz,
Bywasz gdzies bliżej dolnego śłąska na spotkaniach kibiców Barcy?
Pozdro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:21

Dratinho pisze:zyżby Werder chciał wydymać dryżyne Ryja?
:o
Dratinho pisze:PS. Niggaz,
Bywasz gdzies bliżej dolnego śłąska na spotkaniach kibiców Barcy?
Raczej nie. Mam dobre warunki i dużą ekipę u siebie w mieście. Na zjazdy czy zloty jeżdżę okazyjnie.

chelsea king
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:26

koleś ktory powiedzieal ze kto by chcial remisu niech chwilke posiedzi nad tym co napisalem i pomysli bo jezeli Werder zremisuje z Barcelona wtedy Barcelona nie wejdzie, mowie ze beda chcieli remisu bo to bedzie korzystne a sam remis z Barcelona dla Werderu moze byc nie osigalny wniosek:Werderowi remis wystarczy

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 22:27

Niggaz pisze:Człowieku weź mi pokaż w któym miejscu napisałem, że motywacja Werderu będzie niska? Ogarnij się i nie pieprz bzdur, że tak się kolokwialnie wyrażę.

Rzeczywiście wynika z twojej wypowiedzi ze bedą równie mocno obie druzyny zdeterminowane i ze detreminacja Werderu to żaden argument.
Niggaz pisze:Widzę kilka możliwości:
1) Masz jakieś poważne problemy z prawidłową interpretacją słowa pisanego.
2) Udajesz głupiego.
3) Nie udajesz.
4) To jest prowokacja.
1,2,3,4- nie.....
Myślę ze posłuzyłem sie nadinterpretacją która nie miała sensu.

rkoeman pisze:nalezycie z kolega do hh?
Nie znam gościa :evil: wiec moze to jest prowokacja :?: :evil:

rkoeman pisze:nalezycie z kolega do hh? slyszalem ze szukaja kibicow z tak wielkim stazem ktorzy potrafia trafnie ocenic kibicow barcelony. starszych od siebie prawie dwa razy...

wybaczcie moje drogie dzieci ale jak chcecie obrazac jakis klub badz napinac sie w czyjas strone polecam poczytanie o danym uzytkowniku, sprawdzenie daty urodzenia, etc, etc

bo moze okazac sie ze pomyliliscie niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni stawu.

jakze glupio wyglada teraz twoja pisanina. zalozyles pewnie ze wiekszosc kibicow barcy jest taka i siaka bo znasz ich z gimnazjum. nie wpadles na to ze wiekszosc kibicow tego klubu w polsce pamieta czasy dream teamu cruyffa badz nawet druzyny w ktorej gral schuster.

ale jako ze wiek ma swoje prawa zostawie cie w spokoju. bede mial szane by czasem sie posmiac.
Bez komentarza,nic dodać nic ująć,myślisz ze jestes swietny wyminiajac 2 graczy Barcy sprzed lat,naprawde jestem pod wrazeniem.
A zreszta co ma wspolnego dream team sprzed lat z rzeczywistoscia teraz?

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 lis 2006, 22:31

No i co z tego że wystraczy im remis? Napisałes że
chelsea king pisze:mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze Werder z calych sił bedzie chcial zremisowac

Co jest równoznaczne z tym że ich celem jest remis.Najważniejsze dla Werderu bedzie awans a nie remis :roll:

chelsea king
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:33

remis czyli wyeliminowanie Barcelony i wejscie Werderu.... :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:33

King_of_CKM sugerowałbym Ci iść spać bo nas brzuchy rozbolą.
King_of_CKM pisze:1,2,3,4- nie.....
Kiepskie strzały. Siadaj. Pała.

Chelsea king - kolejny przypadek szczególny : (

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”