Wasze prywatne typy - Strona 318

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8764
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 gru 2006, 19:11

Oto trzy najmniej pewne typy z dzisiejszej oferty :

Valerenga - Comet x2 @ 3.4
Dallas - San Jose x @ 3.7
San Antonio - Golden State 2 @ 4.6

Plus jeden pewniaczek :

Montreal - Boston 1 @ 1.90

:smoke:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 gru 2006, 20:48

Mich@lG pisze:Też bym się chciał dowiedziec Yukasz, czemu stawiasz na Romę. Przejrzałem statystyki i Cibona wszystkie mecze, które grała u siebie wygrała, zaś Roma przegrała wszystkie spotkania wyjazdowe...
Wszystko się zgadza bo prawie nic nie przemawia za Romą. Ja tak już mam że kibicuję drużynom które w nazwie mają 'ROMA' :twisted: i moje zdanie może nie być obiektywne :wink: Postawię to jako singla i za nieduże pieniądze więc zaryzykowac można, a kurs :arrow: 2,6 i mimo że nie clonerowy to jak dla mnie jest OK 8) W ostatnim meczu w lidze Roma (7 miejsce) wygrała na wyjeździe z 11 drużyną Legea Scafati (Jagodnik wyszedł w pierwszej piątce i w ciągu 21 min zdobył... o pkt :roll: - 0/5 z gry). Ale do Romy wrócił jej najlepszy strzelec Hawkins, który przed kontuzją nie prezentował się za dobrze ale wcześniej i w poprzednim sezonie zdobywał przeważnie najwięcej pkt. W meczu z tą jakąś Legea :arrow: 28 pkt w 30 min z ławki, 4/6 za dwa - 66.7%, 5/9 za trzy - 55.6% i 5/6 za jeden - 83.3% czyli statstyki chyba z nienajlepszym rywalem bardzo dobre i liczę że znów będzie ciągnął Romę. Dodatkowo Bodiroga :arrow: 6/7 - 85.7% 8) , 2/6 - 33.3% :( i 1/4 - 25.0% oraz Chatman który niedawno dołaczył do drużyny i gra w pierwszej piątce zdobywając kilkanaście pkt teraz rzucił 12 i mimo że nie miał najlepszych najlepszej skuteczności to teraz zagra dopiero szósty mecz w barwach włoskiej drużyny.

Mecze Cibony u siebie z Maccabi i Unicają były wyrównane, Roma znowu nie tak wysoko przegrywała na wyjzdach bo z Panathinaikosem przez długi okres grali wyrównany mecz ale przegrali też ze słabą Olympiją. Cibona wygrała ostatni meczu ligowy na wyjeździe w derbach z KK Zagrzeb 87:91 - więc było on bardzo wyrównany a drugi strzelec z ostatniego meczu euroligi Goran Vrbanc miał 0/6 z gry i nie zdobył punktów a wcześniej miał ich 15. Jednak Cibona prowadzi w lidze Adriatyckiej mając na koncie sześc zwycięstw z rzędu. W eurolidze obie drużyny dzieli ledwie jeden punkt, nazwiska graczy Cibony prawie nic mi nie mówią (no może poza Davorem Kusem który rzucił najwięcej pkt w derbach Zagrzebia) a Romy tak i mam nadzieję że wcześniej wymieniona trójka poprowadzi ich do zwycięstwa bo jak do tej pory zawodzą i żeby awansowac muszą wygrywać. Jak Roma dostanie baty to zbytnio się nie zdziwię bo nie graja najlepiej szczególnie na wyjeździe gdzie wszysko przegrali ale
Postawię to jako singla i za nieduże pieniądze więc zaryzykowac można
Więcej pozytywów swojego kapryśnego typu nie znalazłem :P
astonvilla pisze:Crvena Zvezda - Paok 1
Obie drużyny grają w pucharze ULEB :rotfl4: tego pucharu raczej nie stawiam bo skoro Real prowadzi w podobno najsilniejszej lidze hiszpańskiej i przegrywa w pucharze z jakimiś słabiakami to trudno tej lidze ufać. W ULEB Crvena prowadzi, PAOK jest drugi, więc z tego wynika że są najlepsze w grupie choć wg mnie silniejsze są Uniks i Real odpowiednio trzecia i czwarta drużyna, PAOK jest piąty w bardzo silnej lidze greckiej, Crvena ósma w na pewno dużo słabszej lidze Adriatyckiej, a kto wygra to nie wiem bo jak pisałem staram się tego nie stawiać. Kurs 1,25 trochę niski jak dla mnie ale ja się na tych zespołach nie znam. Martinho typuje mecze tej ligi więc niech coś doradzi :twisted:
astonvilla pisze:Anwil - Zeleznik 2
W Anwilu w PULEB zadebiutuje bardzo dobry nie tylko na polską ligę Otis Hill i zapenwe będzie chciał się pokazać. Ostatnio Anwil niespodziewanie przegrał z Polonią W-wa ale u siebie mimo że nie jest faworytem będzie bił się o zwycięstwo, tydzień temu odniósł też pierwsze zwycięstwo w pucharze choć kurs wskazywał że nie są faworytem. Ja tego nie stawiam. Za to czeher stawia... :> Mladena Soskicia

http://www.e-basket.pl/News__Puchar_ULE ... wku__35813

Yukasz pisze:Detroit - Portland 1
Tak sobie myślę żeby to odpuścić, oglądałem mecz w Miami i miałem wrażenie że Pistons graja w czwórkę :badziewie: , a ostatnio przegrali ze słąbymi Charlotte. Portland chyba ma serię porażek i kiedyś ją przerwie choć z drugiej strony nie powinno mieć to miejsce w tym meczu. Jeszcze nie wiem :think:

Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 04 gru 2006, 21:40

Zastanawiam się nad takim typem:

Sparta Praga-Kladno over 5,5 1,65

Srednia bramek na mecz:
-w meczach Sparty: 6,43
-w meczach Kladna: 6,96
Gole strzelone:
-Sparta 105 goli strzelonych
-Kladno 104 ( dwa najskuteczniejsze zespoly)
Gole stracone:
-Sparta 88 (4 miejsce)
-Kladno 105 straconych (najwiecej)
Ostatnie mecze:
-W trzech tegorocznych pojedynkach zawsze over

Co o tym myslicie?

I drugi typ:

Zjednoczone Emiraty Arabskie-Polska 2 1,8

Na ten mecz pojechała kadra Polaków z polskiej ligi, którzy bardzo będą chcieli się pokazac i wpasc w oko selekcjonerowi. Temperatura nie będzie anormalna (koło 20 stopni) co moze tylko pomoc naszym pilkarzom

Co sadzicie?

Damien22
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damien22 » 04 gru 2006, 21:56

232 TOTTENHAM-MIDDLESBROUGH (Hit dnia 05.12) 1 1.70
3082 ROMA-VALENCIA 1/2 0 2.15
3163 CHELSEA-LEVSKI SOFIA LB 2,5 2 1.45
3210 BARCEL.-WERDER (1poł/kon) 1/1 1 1.90
5697 NANCY-BROSE BASKETS 1 1.22
5703 ANWIL WŁ.-FMP 2 1.50
233 NEWCASTLE-READING 1 2.00
2941 MILAN-LILLE 1 2.00
2972 MANCHESTER UTD-BENFICA 1/2 1 1.75
3001 DYNAMO KIJÓW-REAL M. 2 2.40
3801 ZEA-POLSKA 2 1.85
5627 CLIM.BOLOGNA -PROKOM TREFL 1

hmm tasiemc spróbuje :roll: , a coś za większe $ na weekend 8)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 gru 2006, 22:01

Po dogłębnej analizie zdecydowałem się puścić takie coś:

Sporting L. - Spartak M. 1
Tottenham (strz./nie strz.) 1
Zjedn.Emir.Arabskie - Polska 2
K'Lautern - CZ Jena 1

za 5 zł

Chelsea - Levski Sofia 1
Dynamo K. - Real M. x2
Hamburger - CSKA Moskwa x2
Lyon - Steaua 1

za 10 zł

Roma - Valencia 1
Phoenix - Sacramento 1

za 40 zł

jak wygram to będzie więcej kasy na weekend

show must go on

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2006, 11:19

Łukasz_ pisze:D.Kijow-Real M. 02
FC Kopen.-Celtic 02
za 50bym tego nie puszczal - Real ma w dupie ten mecz, zreszta o tych pozycjach juz pisalem :wink:
Yukasz pisze:tydzień temu odniósł też pierwsze zwycięstwo w pucharze choć kurs wskazywał że nie są faworytem.
Odniosl ale Zeleznik to nie Ventspils 8)
Yukasz pisze:Za to czeher stawia
stawia stawia i to za konkretna kwote :smoke:

czeher pisze:MC - Watford 1 :maruda:
LAL - Indiana 1 :smoke:
Washington - Dallas 2 :maruda:
-50zl :angry:

Wczoraj dorzucilem jeszcze takie cos :P
Utah - Bucks 1 :smoke:
MC - Watford 1x :smoke:
Roma - Valencia 1
Detroit - Portland 1

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 gru 2006, 11:49

czeher pisze:Wczoraj dorzucilem jeszcze takie cos
A ja takie na noc:
Boston @ Chicago Money Line - Match Winner CHI Bulls Money Line - Match Winner 1.285 WON :jupi:
Indiana @ LA Lakers Point Spread - Handicap LA Lakers Point Spread - Handicap -7 1.909 WON :jupi:

A co myślicie o Romie bo mam coraz większe wątpliwości - nie zagra Totti a także występ Perrotty stoi pod znakiem zapytania :(

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 05 gru 2006, 11:52

Yukasz pisze:A co myślicie o Romie bo mam coraz większe wątpliwości - nie zagra Totti a także występ Perrotty stoi pod znakiem zapytania
daj...w obozie goscie jeszcze lepiej jest; niepowolani: Cañizares, Ayala, Morientes, Villa, Moretti, Marchena, Miguel, Angulo, del Horno, Edu, Albelda, Regueiro, Gavilán...

a U nas tylko/az Francesco i David... Simone jest...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 gru 2006, 11:57

...no i jeszcze Matteo Ferrari oraz Alberto Aquilani. Nam wystarczy remis, a Valencia grając takim składem jeden punkt bierze w ciemno. Obawiam się żeby nie był to mecz środka pola :roll:

No i w łikend derby Rzymu... 8)

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 05 gru 2006, 12:09

No i w łikend derby Rzymu... Cool
to tez pewniak :lol:

AA ma kontuzje...co z Mateo to nie wiem...

Mam nadzieje ze wystapimy z Mirko Vucinicem od pierwszej minuty..chce tego chlopaka zobaczyc w pelnym wymiarze czasowym w Romie...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 gru 2006, 12:24

Ja zagram troche na ryzyko :P W weekend odbije sobie poprzedni weekend :P a dziś na nosa :P

Roma pewka dnia...

Podobnie jak Lyon któremu szybciej sie w lidze noga podwinie, LM to inna kasa :]

Galatasaray Liverpool - X - Turcy tylko raz pokonali u siebie Anglików, [na 6 gier - Leeds 2000 rok] a i Liverpool ma pod górke z klubami z Turcki, nigdy nie wygrał z nimi wyjazdu. The Red's na wyjazdach grają w lidze jak ['] [ostatnio pierwsze zwyciestwo [0:4] - LM radza sobie lepiej poza domem, ale teraz już mecz o nic i zagrają piłkarze drugiego planu...

PSV wygra ... - mimo że ostatnio Bordeaux znów zaczeło coś grać w Ligue 1 to PSV u siebie nawet mimo awansu powalczy o 3 pkt. Zwłaszcza że to bedzie mieć znacznie odnoście pozycji 1,2, w drugie.

Bayern - Inter mniej niż 2,5 bramki, podobnie Sporting - Spartak :) A Olimpiakos nie zremisuje :P

P.S. Barca 2:0 po dogrywce :wink: rozwalił mnie gośc :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2006, 13:38

Zaza pisze:PSV u siebie nawet mimo awansu powalczy o 3 pkt. Zwłaszcza że to bedzie mieć znacznie odnoście pozycji 1,2,
Ewentualna wygrana nie bedzie miala zadnego znaczenia :!: Co by sie nie dizalo w ostatniej kolejce to Liverpool zachowa 1msc zas PSV drugie, jak i Bordeux 3 a Galata 4
W tej grupie karty juz rozdane :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 gru 2006, 13:50

:shock: :roll: hmm masz racje Czesiu, mój bład :? Ale nic i tak u siebie PSV faworytem, mam jeszcze inne pomysły na bardzie zakręcone zakłady, ale dzieki za cynk bo mimo wszystko pomine PSV przy innych zakładach gdy jest juz "po obiedzie" w tej grupie. Trzeba bedzie użyć do kombinacji także jutrzejszych meczy :twisted:

Pytanie czy w grupie pożegnamy kogos z tuzów ? bo mogłem sporo zarobić :P ale chyba no oko każdy gra dalej :P ... Barca, Roma, Arsenal, MU - z tym że tylko Kanonierzy na wyjeździe. Przewidujecie sensacje ? niespodzianki ?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 gru 2006, 15:16

Moje kupony:

Koeln - Olympiakos 2
Treviso - Napoli 1
Houston - Golden State 1
Denver - Atlanta 1

AS Roma - Valencia 1
Barcelona - Brema 1
Houston - Golden State 1
Phoenix - Sacramento 1
Anwil - Stal Ostrów 1

Cibona v Lottomatica Roma Match Prices Lottomatica Roma Match Prices 2.75 PENDING - a był już kurs 2,8 :angry2:

I myślę sobie nad takim czymś:

Dexia Mons v Unics Kazan 2
Nancy v Brose Baskets 1
Pittsburgh - Florida 1

Macie jakieś zdanie o tych typach:

Pittsburgh - Florida 1.92 4.18 2.88 :arrow: 1

Colorado - Columbus 1.77 4.30 3.24 :arrow: 1

Toronto - Atlanta 2.25 4.06 2.41 :arrow: 2

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 gru 2006, 15:18

ty mi lepiej napisz, czy jest szansa, że Prokom po tyłku dostanie :D
Czy ich rywale moga odpuscić ? mają awans zapewniony ? [o ile tam takie coś istnieje :D nawet nie wiem jakim systemem grają :D]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”