Valerenga - Comet x2 @ 3.4
Dallas - San Jose x @ 3.7
San Antonio - Golden State 2 @ 4.6
Plus jeden pewniaczek :
Montreal - Boston 1 @ 1.90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 gru 2006, 19:11
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 gru 2006, 20:48
Wszystko się zgadza bo prawie nic nie przemawia za Romą. Ja tak już mam że kibicuję drużynom które w nazwie mają 'ROMA'Mich@lG pisze:Też bym się chciał dowiedziec Yukasz, czemu stawiasz na Romę. Przejrzałem statystyki i Cibona wszystkie mecze, które grała u siebie wygrała, zaś Roma przegrała wszystkie spotkania wyjazdowe...
Więcej pozytywów swojego kapryśnego typu nie znalazłemPostawię to jako singla i za nieduże pieniądze więc zaryzykowac można
Obie drużyny grają w pucharze ULEBastonvilla pisze:Crvena Zvezda - Paok 1
W Anwilu w PULEB zadebiutuje bardzo dobry nie tylko na polską ligę Otis Hill i zapenwe będzie chciał się pokazać. Ostatnio Anwil niespodziewanie przegrał z Polonią W-wa ale u siebie mimo że nie jest faworytem będzie bił się o zwycięstwo, tydzień temu odniósł też pierwsze zwycięstwo w pucharze choć kurs wskazywał że nie są faworytem. Ja tego nie stawiam. Za to czeher stawia...astonvilla pisze:Anwil - Zeleznik 2
Tak sobie myślę żeby to odpuścić, oglądałem mecz w Miami i miałem wrażenie że Pistons graja w czwórkęYukasz pisze:Detroit - Portland 1
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 04 gru 2006, 21:40
Mich@lG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damien22 » 04 gru 2006, 21:56
Damien22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 gru 2006, 22:01
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2006, 11:19
za 50bym tego nie puszczal - Real ma w dupie ten mecz, zreszta o tych pozycjach juz pisalemŁukasz_ pisze:D.Kijow-Real M. 02
FC Kopen.-Celtic 02
Odniosl ale Zeleznik to nie VentspilsYukasz pisze:tydzień temu odniósł też pierwsze zwycięstwo w pucharze choć kurs wskazywał że nie są faworytem.
stawia stawia i to za konkretna kwoteYukasz pisze:Za to czeher stawia
-50zlczeher pisze:MC - Watford 1
LAL - Indiana 1
Washington - Dallas 2
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 gru 2006, 11:49
A ja takie na noc:czeher pisze:Wczoraj dorzucilem jeszcze takie cos
Boston @ Chicago Money Line - Match Winner CHI Bulls Money Line - Match Winner 1.285 WON![]()
Indiana @ LA Lakers Point Spread - Handicap LA Lakers Point Spread - Handicap -7 1.909 WON![]()
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 05 gru 2006, 11:52
daj...w obozie goscie jeszcze lepiej jest; niepowolani: Cañizares, Ayala, Morientes, Villa, Moretti, Marchena, Miguel, Angulo, del Horno, Edu, Albelda, Regueiro, Gavilán...Yukasz pisze:A co myślicie o Romie bo mam coraz większe wątpliwości - nie zagra Totti a także występ Perrotty stoi pod znakiem zapytania
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 gru 2006, 11:57
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 05 gru 2006, 12:09
to tez pewniakNo i w łikend derby Rzymu... Cool
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 gru 2006, 12:24
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2006, 13:38
Ewentualna wygrana nie bedzie miala zadnego znaczeniaZaza pisze:PSV u siebie nawet mimo awansu powalczy o 3 pkt. Zwłaszcza że to bedzie mieć znacznie odnoście pozycji 1,2,
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 gru 2006, 13:50
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 gru 2006, 15:16
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 gru 2006, 15:18
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio