Ostrzeżenia - komentarze - Strona 176

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 gru 2006, 0:13

Niggaz pisze:
Powtórzę również raz jeszcze, że dokonywanie zmian rodzi ryzyko niepowodzenia i trzeba się z tym liczyć. Nie podobało się? Nie będzie więcej bawić się w tego typu podziały. Aczkolwiek zaznaczam również po raz kolejny, że osoby narzekające na taki podział stanowią zdecydowaną mniejszość.
Mozecie przeciez robic takie podzialy czy ja wam bronie?Nie chce zeby ktos potem napisal "taki rozdzial byl super ale przez Chlopaczka wszystko diabli wzieli.To terroryzowanie wiekszosc przez mniejszosc"
Mi chodzi o to zebyscie mnie nie zmuszali do brania w tym udzialu.Zrozumialbym to jeszcze (na sile i w bolach) gdybym walnal posta na tysiac slow opisujacego przebieg meczu z Lille sklady ilosc oddanych strzalow itd. Ja jednak w dwoch zdaniach ironicznie odnioslem sie do naszej porazki spekulujac rownie ironicznie czy Milan sie nie podlozyl dajac Lille awans za co oni wzmocnia nas swoimi zawodnikami.

Niggaz pisze: Apelowaliśmy przez długi czas o to, aby pisać o meczach LM w tematach dotyczących LM. Obywało się bez ostrzeżeń. Przenosiliśmy posty tracąc na to czas bo niektórzy w ogóle nie przejmowali się naszymi uprzejmymi prośbami. W pewnym momencie przestaliśmy uprzejmie prosić widząc ignorowanie naszych zaleceń. Sytuacja była szczególna a więc WP podpinamy pod podpunkt o ostrzeżeniach w szczególnych przypadkach.
Tutaj odpowiedz powinna byc inna:
- tak Chlopaczku zlamales regulamin w punkcie takim a takim.
- nie Chlopaczku nie zlamales zadnego punktu regulaminu ostrzezenia zostana cofniete.
Niggaz pisze: Ostrzeżenia nie zostaną cofnięte.
Znowu za niewinnosc.Tak przy okazji ile razy przyznaliscie sie do bledu i cofneliscie przyznane ostrzezenia?Prowadzicie takie statystyki?Nie powinny byc rozlegle.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 gru 2006, 1:37

Jako że ostatnio taka moda to ja też chcę walczyc o swoje :!: :twisted: Zatem chciałbym się spytać za co dostałem ostrzeżenie :rotfl: i prosiłbym [wróć :!:] nalegam abyście je usuneli :rotfl: Pisakk pokaż swoją twarz jeśli jakąś odwagę masz :twisted: Wyzywam Cię na pojedynek Obrazek A tak w ogóle to ŻĄDAM aby usunięto Cię z funkcji moderatora bo się do tego nie nadajesz i uwziałeś się na mnie :płacze: Niedługo złoże do odpowidnich władz petycję abyś poleciał ze stołka bo moja cierpliwość już się wyczerpała :twisted:

A tak bardziej serio to ile mozna ciągnąć powyższą dyskusję ciągle o tym samym, zero nowych argumentów i każdy wie że ma rację. Co do Milanistów to koledzy należały wam się ostrzeżenia, nawiązaliście do transferów po porażce z Lille i to ich zawodników teoretycznie chcieliście kupować. Nawet Zaza wiedząc że popełniacie błąd napisał że 'modzi czuwają i on od teraz pisze w innym temacie' :!: Ja jakoś jak już mam coś napisać o LM czy chcę coś przeczytać to wiem od rozpoczęcia rozgrywek że służą do tego odpowiednie tematy i to nie te klubowe bynajmniej. I jakoś nie robię z tego problemu że to ogranicza moją wolność :roll: czy ktoś mi coś narzuca. Tak jest, pomysł taki sam jak podczas Mundialu, wtedy mi jak i znacznej większości userów się podobał więc teraz też jak najbardziej go popieram i godzę się na te warunki. A jak miałbym czytać/pisać w zbiorczym temacie LM to już w ogóle masakra by była, bo obecnie zaglądam do znacznej mniejszości grup LM i nie muszę czytać wszystkich wypocin odnośnie drużyn które mnie nie inetersują. Nie muszę też czytać o danej grupie w czterech tematach klubowych ale w jednym, a jak będę chciał się czegoś dowiedzieć o lidze to zajrzę do tematu klubowego. Wg mnie dla kogoś kto wie do czego służą dane tematy taki podział wprowadza zdecydowanie więcej porządku niż chaosu bo nie narzuca czytanie informacji o których nie chcę nic wiedzieć. Poniekąd mogę zrozumieć was jako wg mnie najbarwniejszą grupę reprezentującą dany klub na forum (w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu) że o ukochanym Milanie chcecie mieć wszystko w jednym temacie ale jak będziecie mieli dwa to czy to zrobi tak dużą różnicę, bo innym ułatwi poruszanie się po forum. Jak ktoś za pół roku będzie chciał przypomnieć sobie coś o grupach LM to nie będzie też musial przeglądać kilkadziesiąt stron tematu 'Milan zbiorczy' ale dużo szybciej odnajdzie to w temacie grupowym LM. Ale teraz to już pewnie na siłę bedziecie stali przy swoim i upierali ze piszecie tylko w 'Milan zbiorczy' i nigdzie indziej. Czy tak trudno wam się dostosować do czegoś co wcześniej popieraliście tyle że pod inną nazwą - 'Mundial' :?:

PS1 Pisakk spoko luz, żartowałem oczywiście Obrazek Możesz sobie jeszcze trochę porządzić :wink:
PS2 Sorki za tego posta ale te wasze wywody choć początkowo były ciekawe zrobiły się żałosne :roll:
PS3 Mam nadzieję że pomysł z organizacją dyskusji z Mundialu i LM będzie nadal wdrażany w życie :P

Moja rezygnacja już leży na biurku u Dzidziusia :wink: //jeszcze mod

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 gru 2006, 20:55

Post Czehera
czeher pisze:Cris7 napisał:
Czeher, myślałem, ze już się przyzwyczaiłeś, że kiedy grasz na Arsenal to przegrywają, a jak przeciwko nim to zdobywają punkty.

pffff

Yukasz czy Otiss Hill zagra w Wtorek Question w sumie Anwil ostatnio gra marnie w Francji powinni dostac Handicapem ale okaze sie jakie kursy beda Razz

PS.
W tym poscie byly obrazki, ktore obrazaly Kanonierow.

Post Guru

guru pisze:
guru pisze:Rolling Eyes Moim zdaniem to moderator powienin zachowywac troche wiecej powagi Rolling Eyes
czeher pisze:boje się // niepowazny
PS. Trzeba dac powod fieldiemu (jak obiecalem) do Bana
guru pisze:Czekam z niecierpliwoscia Surprised // powazny
czeher pisze:Tylko dziisaj bedziesz miec okazje bo powiesze sobie to nad lozkiem i mam nadzieje ze wbije sobie to wreszcie do lba Razz

Wiec teraz albo nigdy Fajka

Aha i 1WP dla guru za post, ktory nie wnosi nic do tematu Very Happy (zemsta jest slodka Laughing) // zfrustrowany
Zrobilem OT za co dostalem ostrzezenie. Nie protestuje. Tylko tak dla sprawiedliwosci Czeher tez zrobil OT i powinien sobie sam wlepic ostrzezenie lub dostac je od innego moda.

Dziekuje.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 gru 2006, 21:00

guru pisze:Zrobilem OT za co dostalem ostrzezenie. Nie protestuje. Tylko tak dla sprawiedliwosci Czeher tez zrobil OT i powinien sobie sam wlepic ostrzezenie lub dostac je od innego moda.
Przepraszam Cie bardzo ale dostalem WP (za obrazki) bo co by nie bylo zrobilem to z premedytacja (fieldy byl tego swioadomy)- zreszta zapowiadalem juz wczoraj :P - wiem jestem niepowazny
Co do OT :!: Moj post w mojej ocenie nie byl Offtopem, gdyz wnosil cos do tematu, a raczej byl powiazany z tematem, w ktorym zostal napisany :!:

Zreszta sam zacytowales ten fragment :!: wg mnie o OT nie moze byc mowy :!: Temat o Typach i jest mowa o typie
guru pisze:Yukasz czy Otiss Hill zagra w Wtorek Question w sumie Anwil ostatnio gra marnie w Francji powinni dostac Handicapem ale okaze sie jakie kursy beda Razz
guru pisze:Dziekuje.
Prosze :smoke:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 gru 2006, 21:06

Co nie zmienia faktu, ze tymi obrazkami obraziles klub. :roll: Swoje prywatne sprawy zachowaj dla siebie :wink: Nie interesuje mnie co sobie powiesisz nad lozkiem, tylko nie rob tego publicznie, bo niektorzy maga miec pretensje.( tak jak ja w tym przypadku)
czeher pisze: Przepraszam Cie bardzo ale dostalem WP (za obrazki) bo co by nie bylo zrobilem to z premedytacja (fieldy byl tego swioadomy)- zreszta zapowiadalem juz wczoraj Razz - wiem jestem niepowazny
Nie wnikam w to. To twoja sprawa. Sam ponosisz konsekwencje :wink:

EDIT

Jednak wolalbym aby ta sprawe rozpatrzyl inny moderator, ktory nie bral w tym udzialu.

WP usunięte // fieldy

Dzieki :wink:
Ostatnio zmieniony 11 gru 2006, 0:13 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 gru 2006, 23:14

WP usunięte // fieldy
Nie zebym sie ciskal ale z jakiej racji :?: co to nie bylo OT :think: :lol:
Nie za takie posty byly juz worny w "Waszych prywatnych ..." np. Nie tak dawno Zaza i Uraturs

PS. Jaki ziom :o :o :o Anulowal mu sluszne WP a mnie dodal bonusa +2WP ( :P) -

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 gru 2006, 23:25

Z jakiej racji ?
Ano z takiej, że bluzgałeś sobie na klub, a guru ci zwrócił uwagę.
Więc nie do końca był to OT - raczej próba przywołania cię do porzadku.
Tym bardziej, ze temat luzny, jak mało który.
Może nie graj wiecej meczy z udziałem Arsenalu.
czeher pisze:Anulowal mu sluszne WP a mnie dodal bonusa +2WP
się ciesz, że tylko 2

EOT

Czesiek - idź lepiej już spać. Bo ban się zbliża i to wielkimi krokami - post usunięty.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

2 WP ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 12 gru 2006, 22:16

Dostalem 2 WP, choc nie wiem, w ktorym miejscu i za co ? W odpowiednim do tego temacie nie ma zadnych informacji w tej sprawie. Z pewnoscia jednak ktorys z moderatorow wkrotce wyjasni mi ta nurtujaca mnie kwestie.... Tymczasem czekam na odpowiedz.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 12 gru 2006, 22:30

No właśnie, ja tez chcialbym sie dowiedziec za co dostalem ostrzezenie.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

2 WP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 13 gru 2006, 0:21

Nie rozumiem, co po raz kolejny moderator M. P. dostrzega w moim tekscie ? Tym razem nie spodobalo mu sie moje okreslenie "dzieciaczki", ktore uzylem w dodatku w cudzyslowiu, aby podkreslic, iz to przenosnia, czy tez metafora, jak kto woli. Doprawdy nie rozumiem jego postepowania. Poza tym z opoznieniem zostalo napisane uzasadnienie do przydzielenia tych WP przez moderatora M. P. Po czym moglem przeczytac, iz juz wczesniej rzekomo moderator M. P. sugerowal innym userom, iz uzycie podobnego slownictwa bedzie karane. Wyraznie widac, ze zostalo stworzone przez niego alibi do przyznania mi tych 2 WP. Swiadczy chocby o tym moj post, w ktorym chcialem sie dowiedziec za co wlasciwie dostalem te ostrzezenia, a odpowiedz dostalem dopiero pozniej i sprawe wedlug mnie w sposob sztuczny naciagnieto. To dziwne, ze nagle pod newsem, pt. "Nie chciałbym grać ze Scudetto na piersi koszulki Interu" znalazly sie te intepretacje M. P., ktore staraja sie przedstawic ta sprawe wyraznie na jego korzysc. Mam nadzieje, ze sprawa zostanie w sposob uczciwy zbadana przez innych moderatorow tej strony.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 gru 2006, 10:52

Ostrzeżenie jak widzisz zostały jednak zdjęte. Część grona moderatorskiego podjęła decyzję, że Twoja wypowiedź nie kwalifikowała się do wręczenia dwóch ostrzeżeń. To by było chyba na tyle.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

2 WP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 13 gru 2006, 18:13

Oczywiscie jestem zadowolony z pozytwnego rozpatrzenia sprawy moich ostrzezen przez moderatorow, ale... problem w tym, iz nadal te 2 WP nie zostaly zdjete.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 gru 2006, 18:09

Moderatorzy: Czemu Wisla skisla a Legia nie legla? Bo tylko ja dostalem za tego typu komentarze WP... Traktujcie wszystkich jednakowo jak juz macie dawac WP. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 18 gru 2006, 23:56

Widze, ze nadal nic nie zostalo zrobione w sprawie rzeczywistego, czy tez technicznego zdjecia moich ostrzezen, chociaz decyzja zostala podjeta na moja korzyc, jak pisze moderator Niggaz. Dlaczego tak jest ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 gru 2006, 23:58

Bo te ostrzeżenia [które zostaly] były słusznie przyznane. Zdjęte zostały te, które dane były za to samo 'przewinienie', a których pewnie nawet ne zauwazyłeś [miałes 4 przez moment]

Te zdjęte nie będą.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”