Mozecie przeciez robic takie podzialy czy ja wam bronie?Nie chce zeby ktos potem napisal "taki rozdzial byl super ale przez Chlopaczka wszystko diabli wzieli.To terroryzowanie wiekszosc przez mniejszosc"Niggaz pisze:
Powtórzę również raz jeszcze, że dokonywanie zmian rodzi ryzyko niepowodzenia i trzeba się z tym liczyć. Nie podobało się? Nie będzie więcej bawić się w tego typu podziały. Aczkolwiek zaznaczam również po raz kolejny, że osoby narzekające na taki podział stanowią zdecydowaną mniejszość.
Mi chodzi o to zebyscie mnie nie zmuszali do brania w tym udzialu.Zrozumialbym to jeszcze (na sile i w bolach) gdybym walnal posta na tysiac slow opisujacego przebieg meczu z Lille sklady ilosc oddanych strzalow itd. Ja jednak w dwoch zdaniach ironicznie odnioslem sie do naszej porazki spekulujac rownie ironicznie czy Milan sie nie podlozyl dajac Lille awans za co oni wzmocnia nas swoimi zawodnikami.
Tutaj odpowiedz powinna byc inna:Niggaz pisze: Apelowaliśmy przez długi czas o to, aby pisać o meczach LM w tematach dotyczących LM. Obywało się bez ostrzeżeń. Przenosiliśmy posty tracąc na to czas bo niektórzy w ogóle nie przejmowali się naszymi uprzejmymi prośbami. W pewnym momencie przestaliśmy uprzejmie prosić widząc ignorowanie naszych zaleceń. Sytuacja była szczególna a więc WP podpinamy pod podpunkt o ostrzeżeniach w szczególnych przypadkach.
- tak Chlopaczku zlamales regulamin w punkcie takim a takim.
- nie Chlopaczku nie zlamales zadnego punktu regulaminu ostrzezenia zostana cofniete.
Znowu za niewinnosc.Tak przy okazji ile razy przyznaliscie sie do bledu i cofneliscie przyznane ostrzezenia?Prowadzicie takie statystyki?Nie powinny byc rozlegle.Niggaz pisze: Ostrzeżenia nie zostaną cofnięte.
Pozdrawiam.

A tak w ogóle to ŻĄDAM aby usunięto Cię z funkcji moderatora bo się do tego nie nadajesz i uwziałeś się na mnie
Możesz sobie jeszcze trochę porządzić