Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 14 lut 2007, 13:26
Balon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lut 2007, 11:47
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 22 lut 2007, 12:08
Ajax przechchodzi słabszy okres ostatnio tylko remis u siebie 2:2fieldy pisze:Ajax podejmuje Werder, Niemcy zapewnieli już soboe praktycznie udział przed tygodniem u siebie, gdzie wygrali 3:0
fieldy pisze:Do Blackburn przyjezdza Leverkusen - przed tygodniem w Niemczech lepsi okazali się gracze Bayeru, którzy wygrali 3:2. Mecz był chaotyczny i goli mogło być wiecej. Anglicy wciąż osłabieni, ale zdeterminowani, w lidze bowiem nie walcza specjalnie o nic, więc mogą walczyć na 110% swoich możliwości
fieldy pisze:AZ, podejmuje Fenerbahce, w pierwszym meczu w Turcji padł wysoki remis 3:3. Teraz faworytem wydają się być gospodarze, ale kto wie co Turcy zaprezentują. Warto wspomnieć, ze AZ w lidze czeka cięzki pojedynek z Ajaxem w następnej kolejce
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 23 lut 2007, 11:15
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2007, 11:29
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 23 lut 2007, 11:36
Lelinho73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Musiek » 23 lut 2007, 13:14
Tutaj postawiłbym na Newcastle. Ostatnio nie zawodzą i daje im większe szanse niż Holendrom.Lelinho73 pisze:Newcastle-Alkmaar
Tutaj ze wskazaniem na Espanyol, choć Maccabi też ma spore szanse. Jednak postawiłbym na Espanyol.Lelinho73 pisze:Maccabi Hajfa-Espanyol
Tutaj myślę, że Rangersi wyjdą zwycięsko. Ostatino brytyjska piłka góruje nad hiszpańską, a poza tym Osasuna to słaba drużyna.Lelinho73 pisze:Rangers-Osasuna
Tutaj Tottenham ewidentnie. Drużyna, która jest w stanie rywalizować z czołówką w Anglii spokojnie sobie poradzi z Bragą.Lelinho73 pisze:Braga-Tottenham
Bardzo ciekawa para. Obie drużyny prezentują bardzo dobry poziom. Myślę, że bedzie zacięte widowisko, z którego zwycięsko wyjdzie Sevilla.Lelinho73 pisze:Sevilla-Szachtar
Hmmm. Ostatnio gra Bayeru zaczyna mi się podobać. Lens jest w dobrej formie. Kolejne, myślę, wyrównane spotkanie, ale postawiłbym na Niemców.Lelinho73 pisze:Lens-Bayer
Tu większe szanse daję Benfice. PSG słabiutko w Ligue, w Uefa lepiej, ale mimo wszystko Benfica to doświadczona druzyna, która zapewne mierzy w czołowe lokaty w Uefa. Sądzę, że Benfica awansuje.Lelinho73 pisze:PSG-Benfica
Tutaj Werder sobie spokojnie poradzi. Celta to nie jest drużyna na poziomie Werderu, a Bremeńczycy prezentują poziom światowy.Lelinho73 pisze:Celta-Werder
Musiek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lut 2007, 15:48
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 lut 2007, 16:11
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2007, 16:34
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 lut 2007, 17:02
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2007, 13:46
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 mar 2007, 21:55
Ten mecz wybrałem i nie zawiodłem się. Bardzo ciekawa pierwsza połowa. 5 bramek, kilka ciekawych akcji z obu stron, ale to oczywiście Newcastle dominowało. Piękne sztuczki Duffa, raz magicznie zagrał Sibierski. Ładne spotkanie w wykonaniu Martinsa. Nie spodziewałem się aż tak dobrej gry angielskiego teamu. Najlepszy ich mecz jaki widziałem w tym sezonie. Naprawdę mi zaimponowali.fieldy pisze: Newcastle - AZ
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 mar 2007, 7:39
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 gru 2006, 14:19
Werder Brema – Ajax Amsterdam
dosyć ciekawa para, Werder jest jednak faworytem tego meczu jak i całego Pucharu pocieszenia
Była możliwość trafienia Werderu na Seville, czyli przedwczesnego finału
Obejrzał bym sobie taki meczyk i mam nadzieje że w finale spotkają się te drużyny bo zasłużyły na to