Podpisuję się pod tym.koniec off topa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Garcia » 18 gru 2006, 14:19
Podpisuję się pod tym.koniec off topa
Garcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 18 gru 2006, 14:28
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 gru 2006, 14:53
nieprawda. jak real gral ladnie to o tym pisalem. tyle ze nie moja iz ostani naprawde doskonaly mecz druzyna ta rozegrala w 2003 roku z atletico madryt - na sile mozna pod to podciagnac drugi mecz z arsenalem, wygrana z barcelona 4-2 czy rewanz w pucharze krola z zaragossa. teraz gra brzydko i co gorsza (mnie to akurat nie martwirkoeman wiesz ze nigdy tak naprawde nie pochwalisz gry Realu (jako ultra kibic Barcelony) wiec jedynym celem jaki realizujesz jest chyba wywoływanie ciągłej irytacji wśród kibiców Realu ale to widze Twój sposób na to forum
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 gru 2006, 15:44
Ciekawe czy mowiles tak samo, jak Barca nie kwalifikowala sie do LM, a w Pucharze Uefa odpadala z Celticiemrkoeman pisze:nie irytuje was to? pytam z ciekawosci bo ja wole barcelone ktora nie wygrywa zadnego trofeum ale grajaca w pilke.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 gru 2006, 16:51
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 18 gru 2006, 17:08
Tu się będę spierał. Może i obrońców mają bardzo dobrych (Roma), ale Raul Bravo nie jest słabym obrońcą. Ile było meczów w których popełniał tyle błędów co chociażby Cannavaro odkad przyszedł do Madrytu? Chłopak dostaje po prostu za mało szans żeby się wykazać. Jednak mimo wszystko twierdzę że jest lepszym środkowym obrońcą niż lewym.raul bravo w romie? a po co im tak slaby pilkarza? w druzynie majacej naprawde wspanialych obroncow
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 gru 2006, 17:08
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 18 gru 2006, 18:31
my to wiemy Ci w Samoa nierkoeman pisze:niech to o czyms swiadczy
Ok tak jasne ze irytuje. jak kazdy chce zeby grali ładnie i z polotem, ale narazie dal Capello i zarządowi czas. Poza tym wciąż Real nie ma graczy do tego by grać łądnierkoeman pisze:przeciez na pewno widziales mecz z espanyolem. real zagral tak samo jak z sevilla czyli zle. dalej te samy wady widoczne a pozytywow bardzo malo. nie irytuje was to?
No tak, ja też nic nie mam przeciwko. Ale kurcze jestem zaskoczony ponieważ widzialem Raula Bravo w całym meczu z Atletico jak zastępował Cannavaro i zagrał b. dobrze. DZiwie sie wiec dlaczego teraz Capello stawia na Meije zamiast na niego warunki ma doświadczenie też.makis pisze:Raul Bravo ma zostac w styczniu wypozyczony do Romy
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 18 gru 2006, 21:24
zajebiście irytuje, ale szczerze? wybierając między RMCF grającym ładnie i przegrywającym, a grającym tak jak teraz, ale będącym na koniec sezonu z majstrem i zdobytą LM, wybieram drugą opcję. Chociażby z głodu sukcesu...nie irytuje was to?
Mundialito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 gru 2006, 21:37
IMO moze to wynikac z tego, ze Fabio widzi w nim nie stopera, a lewego obronce, a ta pozycja jest w Realu nie do ruszenia. Teraz, gdy przyszedl Marcelo (nie wiadomo jeszcze przeciez do konca co z nim bedzie), RB odchodzi na dalszy plan i stad te transferowe przymiarki. IMO Hiszpan bedzie wypozyczony tylko w przypadku, gdy transfer Gago nie wypali, a Marcelo zostanie wlaczony do pierwszej druzyny. Jesli Gago przyjdzie, a RB odejdzie, nie bedziemy mieli zmiennika dla Roberto.vakabayashi pisze:DZiwie sie wiec dlaczego teraz Capello stawia na Meije zamiast na niego warunki ma doświadczenie też.
Moze nie pracuje na treningach tak jak reszta

Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 19 gru 2006, 0:26
No ale wtedy mówiąc szczerze to Capello miał kim grać, a dziś szczególnie jeśli chodzi o ofensywny środek pomocy i ludzi odpowiedzialnych za kreacje to jest zleMundialito pisze:pierwsza kadencja Fabio Capello w Realu, to jednak, co by nie mówić, ładniejsza dla oka gra,
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 19 gru 2006, 20:32

Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: poiui » 19 gru 2006, 20:40
poiui

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 19 gru 2006, 21:00
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 gru 2006, 21:19
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin