Dokladnie. Jak pisalem, nie widzialem meczu, ale z relacji wiem, ze Real przeszedl praktycznie obok spotkania. Z Vigo bylo podobnierkoeman pisze:jak chce sie wygrac lige nie mozna dawac ciala grajac u siebie z huelva
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 gru 2006, 23:08
Dokladnie. Jak pisalem, nie widzialem meczu, ale z relacji wiem, ze Real przeszedl praktycznie obok spotkania. Z Vigo bylo podobnierkoeman pisze:jak chce sie wygrac lige nie mozna dawac ciala grajac u siebie z huelva
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 20 gru 2006, 23:09
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 gru 2006, 23:12
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 gru 2006, 23:13
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 gru 2006, 23:14
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 20 gru 2006, 23:18
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 gru 2006, 23:31
nie Bonso, mylisz się.Bonso pisze:ja wiem, że Ty jesteś przyzwyczajony po meczach Arsenalu, ale cóz...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 gru 2006, 23:35
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 gru 2006, 23:38
fieldy pisze:nie Bonso, mylisz się.
fieldy pisze:Powie mi ktoś c się stało się, dziś z Realem ? czżby zawirowanie wokół tej tragedii im przeszkodziły ? czy może goście byli tak zdesperowani, aby wygrać ?
no ba! Marcelo jest, [ch**] jest, Gago już prawie jest, Hala Madrid. Do świąt będzie lidermistyk pisze:Ale przyjdzie Gago i jeszcze paru innych i pewnie zbawia Real
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 gru 2006, 23:42
Chyba nawet Fabio nie wie co sie stalofieldy pisze: Powie mi ktoś c się stało się, dziś z Realem ? czżby zawirowanie wokół tej tragedii im przeszkodziły ? czy może goście byli tak zdesperowani, aby wygrać ?
mistyk pisze: Ale przyjdzie Gago i jeszcze paru innych i pewnie zbawia Real![]()

Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 gru 2006, 23:43
Bonso pisze:myślę jednak, że to drugie. Już przed meczem obawiałem się, że ta tragedia może miec wpływ na grę Recre i niestety nie myliłem sie . Co nie zmienia faktu, że Real zagrał żenujące spotkanie, chyba najgorsze odkąd Capello jest w klubie...
Dobrze, ze potrafisz podnesc ich na duchu, taki komplementfieldy pisze:Arsenal w tym sezonie nie dostał po tyłku u siebie 0:3 w żenujacym stylu.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 gru 2006, 23:50
hola, hola, ja nie napisałem, ze piłkarze Realu się tym przejeli i zagrali słabo, tylko że piłkarzy Recre ta tragedia zmobilizowała do dobrej gry i zwycięstwa.Jarzinho pisze:Napewno Raul czy Iker o tym ogl imyslec, ale nie gwiazddeczki
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 gru 2006, 0:15
Jarzinho pisze:hola, hola, ja nie napisałem, ze piłkarze Realu się tym przejeli i zagrali słabo, tylko że piłkarzy Recre ta tragedia zmobilizowała do dobrej gry i zwycięstwa.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 gru 2006, 2:05
zeby tak meczyc jak np real w espanyolem w weekend trzeba byc przygotowanym doskonale fizycznie - widac z tym jest gorzej i nagle okazuje sie ze przyjezdza recre w ktorym kilku gosci umie celnie podac, ktos sie spozni, ktos potknie i pada gol. sedzia zauwaza faule jest wolny i pada gol.makis pisze:Dokladnie. Jak pisalem, nie widzialem meczu, ale z relacji wiem, ze Real przeszedl praktycznie obok spotkania. Z Vigo bylo podobnierkoeman pisze:jak chce sie wygrac lige nie mozna dawac ciala grajac u siebie z huelvaNieraz nie moge oprzec sie wrazeniu, ze to nie wina taktyki czy trenera, ale samych pilkarzy, ktorym sie po prostu nie chce i ktorzy nie graja w kazdym spotkaniu z pelnym zaangazowaniem. Dzisiaj podobno Fabio znowu sie popisal
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 21 gru 2006, 14:27
no niestetyrkoeman pisze:nic pod tym wzgledem sie nie zmienilo
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio