Moze czytasz ostatnie posty i dlatego nie rozumiesz. Ja przed pierwszymi zawodami obstawiałem, ze Ammann nie bedzie sie liczyl w wlace o podium, nawet nei patrzac na jaka forme prezentwoał, tak samo stawialem i stawiam, ze na podium zabranie Jacobsena i tego nei zmienaim nadal. Czy ja napisałem, ze spodziewałem sie czy wytypowałem, ze skoczy dzisiaj słabiej, no nie wiem moze zle interpretujesz czytany tekst.cloner pisze:Jarzinho : Napisales, ze Ammann wypadl z gry o podium w TCS. I wg Ciebie nie jest to strata spowodowana spadkiem formy, tylko pogoda. Napisz mi wiec, jakim cudem przewidziales, ze Ammann dzis skoczy slabiej i nie bedzie sie juz liczyl o podium, skoro jemu tylko pogoda uniemozliwila skakanie na poziomie pierwszej trojki.
Przed pierwszym konkuresm, po pierwszym, przed drugim, pod drugim itp obstawiam, ze Simon nie znajdzie sie na podium, czy zajmnie w konkursie 2 czy 20 miejsce. Jedyne co napisałem to, ze spodziewałem sie, ze nie bedzie sie liczył w wlace o podium TCS i to narazie znajduje potwierdzenie o konkurise dizsiejszym nic nie pisałem w kontekscie jakie miejsce zjamnie Szwajcar.